SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Norwich går på en smell i comebacket

Football - Norwich City v Middlesbrough - Sky Bet Football League Championship Play-Off Final - Wembley Stadium - 25/5/15
Norwich City's Alexander Tettey celebrates at full time after gaining promotion to the Barclays Premier League
Action Images via Reuters / Tony O'Brien
Livepic
EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications.  Please contact your account representative for further details.

Football - Norwich City v Middlesbrough - Sky Bet Football League Championship Play-Off Final - Wembley Stadium - 25/5/15 Norwich City's Alexander Tettey celebrates at full time after gaining promotion to the Barclays Premier League Action Images via Reuters / Tony O'Brien Livepic EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. Please contact your account representative for further details. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Her er lørdagens oddstips!

DEL

ODDSTIPSEndelig er Premier League i gang igjen! Lørdagens oddsprogram består hovedsaklig av kamper fra England og norske 2. divisjonskamper.

Spillsenter: Vi gir vekk reisegavekort for 10 000 kroner

Norwich City - Crystal Palace B

Engelsk, Premier League. Nå er Norwich klare for sin syvende sesong i det ypperste selskap siden omleggingen til den nåværende Premier League i 1992/93.

Norwich er tilbake i det gjeveste selskap etter kun én sesong på nest øverste nivå, men jeg tror de kommer til å få en tung sesong. Jeg kan ikke se at de har forsterket laget til strekkelig. De fleste spillere som utgjør grunnstammen i laget var også med å rykke ned med Norwich året før. Det er ikke utenkelig at det kan bli utfallet ved sesongslutt.

Manageren er uerfaren, ikke bare fra Premier League, men som manager generelt. og jeg synes at laget mangler en målscorer. Scoringer er et must for å holde seg oppe i denne divisjonen. I serieåpningen møter Norwich et Crystal Palace-mannskap som opplevde en ny vår etter at Alan Pardew overtok i vinter.

Etter Pardews inntreden etter nyttår slo The Eagles blant annet Tottenham og Manchester City på eget gress, og for andre sesong på rad levert en mesterlig snuoperasjon midtveis i sesongen.

Det blir spennende å se hva Alan Pardew kan gjøre med Crystal Palace denne sesongen. Han har i alle fall hentet inn gode spillere.

Patrick Bamford, som er kommet på lån fra Chelsea, er en spiller som kan bli en hit i Premier League. Connor Wickham var god for Sunderland sist sesong, og han kan vise seg å være en skikkelig godt kjøp. Men den spilleren som virkelig kommer til å forsterke laget er Yohan Cabaye. Han kom fra PSG. Cabaye kan bli en bærebjelke i Palace-laget denne sesongen.

London-laget har en knallgod sentral midtbane  med spillere som Jedinak, Cabaye, McArthur og Joe Ledley. I tillegg har de Zaha og Bolasie fremover.

For første gang siden begynnelsen av 1990-tallet , er det ingen som snakker om at Palace er en nedrykkskandidat. Jeg har troen på Palace denne sesongen. De kan bli blant de ti beste lagene denne sesongen, men da må de slå lag som Norwich.

Det er alltid vanskelig å tippe de første serierundene i Premier League, men jeg mener 2,65 i odds på Palace er verdt å forsøke. Spillestopp klokken 1555. Vår innsats blir 100 kroner.

Her er vårt råtips lørdag 8. august:

Norwich City - Crystal Palace 2,40 - 3,15 - 2,65 B

Total odds: 2,65