SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Ny Manchester United-nedtur

Football Soccer - Chelsea v Manchester United - Barclays Premier League - Stamford Bridge - 7/2/16
Manchester United's Anthony Martial looks dejected
Action Images via Reuters / John Sibley
Livepic
EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications.  Please contact your account representative for further details.

Football Soccer - Chelsea v Manchester United - Barclays Premier League - Stamford Bridge - 7/2/16 Manchester United's Anthony Martial looks dejected Action Images via Reuters / John Sibley Livepic EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. Please contact your account representative for further details. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er torsdagens oddstips!

DEL

OddstipsEuropa League står på programmet i dag. 16 lag skal i aksjon, og noen har en fristende høy odds.

Spillsenteret: Mangemillionær ble Lotto-millionær

Spillsenteret: – Kødder du, eller?

Liverpool - Manchester United H

Europa League, 8-delsfinale. Manchester United og Liverpool møter hverandre før aller første gang i en europacup. Liverpool har hatt som vane å støte på engelske lag i Europa, men aldri har det vært rivalene fra Manchester.

Det blir et spennende oppgjør mellom to lag som desperat jakter på et trofé. Både Manchester United og Liverpool har skuffet i ligaen denne sesongen, men kjemper begge om 4.-plassen som gir spill i Champions League, selv om det ser vanskelig ut. Derfor kan Europa League-trofeet være nøkkelen til Champions League-døren.

Liverpool har for alvor funnet rytmen under Jürgen Klopp og står med tre seire på rad i Premier League. De vasket gulvet med både Aston Villa og Manchester City, og leverte en sterk snuoperasjon med én mann mindre borte mot Crystal Palace i helgen.

Jürgen Klopp har fått viktige spillere tilbake fra skade, og kan mønstre sitt sterkeste mannskap. Av spillere som normalt spiller fast er det bare Lucas Leiva som er helt utelukket.

Sannsynlig lagoppstilling Liverpool: Mignolet - Clyne, Lovren, Sakho, Moreno - Henderson, Can - Lallana, Firmino, Coutinho - Sturridge.

Følg Spillsenteret på Facebook!

Manchester United har skuffet stort både resultat- og prestasjonsmessig under Louis van Gaal, men så ut til å være på bedringens vei med fem strake seire i alle turneringer. Mot West Brom i helgen falt de derimot tilbake til gamle synder og tapte 1-0.

Skadelisten er fremdeles lang. Wayne Rooney, Luke Shaw, Ashley Young, Antonio Valencia og Cameron Borthwick-Jackson blir defintivt ikke med i kveld. Bastian Schweinsteiger og Phil Jones er på bedringens vei, men United drøyer nok litt til før de slipper dem tilbake i aksjon.

Sannsynlig laguttak Manchester United: De Gea - Darmian, Smalling, Blind, Rojo - Schneiderlin, Carrick - Mata, Herrara, Martial; Rashford.

Om det er noe man har lært opp gjennom årene så er det at form og statistikk teller lite i disse oppgjørene. Manchester United har vunnet fire på rad mot Liverpool, den siste en 1-0 seier på Anfield i januar. Før det var det Liverpool som hadde en fin seiersrekke.

Det blir tøft og jevnt, men Liverpool ser for øyeblikket ut som det laget med mest energi og motivasjon. United sliter med å skape sjanser mot god motstand, og overraskelsesmomentet Marcus Rashford er brukt opp. I tillegg er laget preget av spillere som har vært mye skadet, og som derfor ikke er ikke toppform. Den defensive strukturen som var så god i første halvdel av sesongen har også svunnet hen. Derfor tror jeg på hjemmeseier i kveld. 250 kroner på Liverpool. Spillstopp er 1855.

Vårt tips:

Liverpool - Manchester United 1,90 - 3,20 - 3,65 H

Totalodds: 1,90