SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Ny nedtur for Atletico Madrid

Football - Real Madrid v Atletico Madrid - UEFA Champions League Quarter Final Second Leg - Estadio Santiago Bernabeu, Madrid, Spain - 22/4/15
Atletico Madrid's Mario Mandzukic looks dejected after Javier Hernandez (not pictured) scored the first goal for Real Madrid
Reuters / Sergio Perez
Livepic

Football - Real Madrid v Atletico Madrid - UEFA Champions League Quarter Final Second Leg - Estadio Santiago Bernabeu, Madrid, Spain - 22/4/15 Atletico Madrid's Mario Mandzukic looks dejected after Javier Hernandez (not pictured) scored the first goal for Real Madrid Reuters / Sergio Perez Livepic Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Sjekk vårt singeltips!

DEL

ODDSTIPSDet er nasjonaldag i Norge, men ute i resten av Europa soilles det fotballkamper. Det er blant annet kamper fra italiensk Serie A og full runde i spansk La Liga. Likevel er det nok storoppgjøret mellom Manchester United og Arsenal som er høydepunktet for norske fotballtippere.

Vårt tips er imidlertid hentet fra spansk La Liga, hvor det også er et storoppgjør. Atletico Madrid tar imot Barcelona på Vincente Calderon i Madrid.

Spillsenteret: Vinn reisegavekort for 10 000 kroner

Atletico Madrid - Barcelona B

Spansk, La Liga. Barcelona tapte tirsdag 2-3 mot Bayern Munchen på bortebane, men er klar for finalen i Mesterligaen etter å ha vunnet 3-0 på hjemmebane mot den tyske storklubben. De møter Juventus i finalen på Olympiastadion i Berlin.

De kan gjøre uken helt perfekt søndag kveld. Barcelona kan nemlig ta La Liga-tittelen om de vinner mot Atletico Madrid søndag kveld. Atletico er regjerende mestre, så det kommer ikke til å bli noen lett match for Barcelona.

Barcelona ligger fire poeng foran Real Madrid på tabellen med to kamper igjen av sesongen. Med tre poeng mot hovedstadslaget vil katalanerne sørge for at Real ikke kan ta dem igjen. Barca kan sannsynligvis klare seg med uavgjort også.

De møter nemlig svake Deportivo La Coruna i den siste kampen hjemme på Nou Camp. I det omvendte møtet knuste Barcelona Deportivo hele 4-0.

Atletico ligger på tredjeplass. De trenger tre poeng for å holde Valencia på avstand. De ligger fire poeng foran Valencia før søndagens kamper. I likhet med Barcelona er det viktigste for Atletico ikke å tape kampen.

Atletico er et godt defensivt lag. De har sluppet inn 28 mål på 36 kamper. Det er nest minst mål i La Liga denne sesongen. Bare Barcelona har færre baklengsmål. Men nå møter de Barcelona, og katalanerne har hatt et godt tak på Atletico i de siste møtene. Barcelona har vunnet de tre siste oppgjørene mot hovedstadslaget.

Jeg tror Barcelona vil forsøke å avgjøre seriemesterskapet her. Barca vant hjemmekampen hele 3-1. Jeg vet at begge oppgjørene mellom disse lagene endte uavgjort i for, og det kan bli utfallet også i år. Men jeg har størst tro på Barcelona. 1.65 i odds for borteseier er litt snaut. men jeg klinker til med 250 kroner i innsats. Spillestopp klokken 1855.

Her er vårt singeltips søndag 17. mai:

Atletico Madrid - Barcelona 3,95 - 3,15 - 1,65 B

Total odds: 1.65