SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Ny nedtur for Inter Milan

Inter Milan og Roberto Mancini får en tøff oppgave i kveld mot Juventus.

Inter Milan og Roberto Mancini får en tøff oppgave i kveld mot Juventus. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er onsdagens oddstips!

DEL

Oddstipsonsdagens oddsprogram finner vi blant annet flere spennende cupkamper i Europa: Manchester City og Everton møtes i den avgjørende semifinalen i ligacupen, i Spania spiller Atlletico Madrid og Celta Vigo kvartfinale i Copa del Rey og Juventus og Inter møtes til semifinale i cupen i Italia, men høydepunktet for de fleste sportsinteresserte nordmenn er nok likevel Norges kamp for EM-semifinale. Norge møter Frankrike klokken 1815 i kveld.

Lever inn Vikinglotto-kupongen her

Italiensk cup, Coppa Italia, semifinale. Kamp 1 av 2. Juventus vant bare én av de første seks seriekampene, men har etter en slapp start på sesongen har Torino-laget klatret opp til annenplass i Serie A. Etter 21 serierunder er de kun to poeng bak Napoli i ligaen.

De har en imponerende seiersrekken i ligaen, hvor de har vunnet elleve kamper på rad! Enda mer imponerende er det å registere at de i seks av kampene har holdt nullen.

I forrige serierunde vant Massimiliano Allegris menn 1-0 mot Roma. Paulo Dybalas mål etter 77 minutter ble kampens eneste scoring. Allegri har en skadefri tropp før møtet med Inter Milan.

Inter ledet Serie A frem til 9. januar, men kun én seier på de siste fem kampene har gjort at Inter har falt ned til fjerdeplass på tabellen. De har svingt voldsomt i prestasjonene etter nyttår. De slo Empoli 1-0 på bortebane i den første kampen i 2016. Deretter tapte de 0-1 hjemme mot Sassuolo.

Berg og dalebane-resultatene fortsatte i Napoli. Inter slo Napoli 2-0 i kvartfinalen på San Paulo. De ble dermed det første laget som slo søritalienerne på hjemmebane denne sesongen. Så skuffet Inter igjen med kun 1-1 mot nyopprykkede Carpi. Det skulle bety at Inter får et bra resultat i Torino onsdag kveld.

Roberto Mancini har bygget et Inter-lag som er svært sterkt defensivt. De har det beste forsvaret i Serie A. Inter har kun sluppet inn 14 mål på 21 kamper.

Semifinalen i Coppa Italia spilles med hjemme- og borteoppgjør, og Inter vil helst sikkert forsøke å få med seg et godt utgangspunkt før hjemmekampen på San Siro. Jeg antar at de vil legge seg bakpå og forsøke å kontre på Juventus når de får muligheten. Men Juventus har en egen evne til å vinne denne typen kamper med ett mål.

For kamper med Inter blir sjelden målfester. Kampene til Inter har inneholdt færrest mål denne sesongen - bare 40 mål på 21 kamper. 15 av kampene har gått under 2,5 mål. For Juventus har fem av de siste syv kampene mot topplagene i Serie A endt under 2,5 mål.

Det er samtidig verdt å notere seg at Juventus ikke har tapt mot Inter på de siste syv kampene, og de har kun tapt én av de siste tolv kampene mot Milano-gjestene. Jeg går for Juventus-seier til 1,65 i odds. Denne bruker jeg i en dobbel.

Washington Capitals - Philadelphia Flyers H

NHL, ishockey. Snøstormen «Snowzilla» på den amerikanske østkysten har skapt problemer for NHL. Capitals har fått to kamper utsatt og nå kommer All Star-pausen. Washington har ikke spilt siden 19. januar, da de slo Columbus 6-3. Dermed spiller hovedstadslaget kun én kamp på 13 dager.

Washington er NHLs beste lag. De har tatt 73 poeng på 46 kamper. Nå møter de et Philadelphia Flyers-lag som har tapt tre kamper på rad. Det trenger ikke nødvendigvis å bli enkelt. Flyers vil helt sikkert forsøke å slå tilbake i denne matchen, men det blir tøft. Veldig tøft.

Capitals står med tolv hjemmeseire på rad før nattens kamp i Verizon Center. De har mulighet til å få sitt lengste seiersrekke på hjemmebane noensinne om de vinner mot Philadelphia.

Alex Ovechkin og Nicklas Backstrom herjer offensivt for Washington denne sesongen, og Evgeny Kuznetsov har stått frem som assistkongen i de siste kampene. Likevel: Viktigst av alt er at Washington har en solid keeper.

Braden Holtby har hatt en fantastisk sesong så langt. Holtby slapp inn tre mål på 35 skudd mot Blue Jackets, men han har likeve en redningsprosent på 93 denne sesongen.

Washington slo Philadelphia 5-2 sist lagene møttes, men de har egentlig hatt et godt tak på laget fra hovedstaden. Flyers har nemlig vunnet seks av de siste åtte kampen mot dem.  Jeg tror ikke de vinner i kveld. Dette tar Washington. 1,65 i odds på hjememseier er greit nok. I alle fall siden jeg har tenkt å bruke den i en dobbel.

Vårt dobbelttips er Atletico Madrid + Juventus. Det gir 2,72 i odds. Vi satser 100 kroner, og spillestopp er klokken 2040.

Her er vårt dobbelttips onsdag 27. januar:

Juventus - Inter 1,65 - 3,25 - 4,25 H

Washington Capitals - Philadelphia Flyers 1,65 - 3,80 - 3,60 H

Total odds: 2,72