SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Ny nedtur for Pulis?

En ulykke kommer sjelden alene, er det et ordtak som heter. Vår oddstipper tror at West Brom-manager Tony Pulis går på sitt andre strake tap lørdag.

En ulykke kommer sjelden alene, er det et ordtak som heter. Vår oddstipper tror at West Brom-manager Tony Pulis går på sitt andre strake tap lørdag. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er lørdagens råtips!

DEL

OddstipsLørdagens oddsprogram domineres som vanlig av kamper fra England. Det er blant annet kamper fra Premier League, Mesterskapserien, League One og League Two, men det er også interessante kamper fra tysk Bundesliga, spansk La Liga og fransk Ligue 1.

Spillsenteret: Mangemillionær ble Lotto-millionær

Spillsenteret: – Kødder du, eller?

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot!

WBA - Crystal Palace H

Engelsk, Premier League. Disse to lagene er tabellnaboer på henholdsvis  14.- og 13.-plass. Begge lagene har 32 poeng, bare målforskjellen skiller dem.

Etter fem kamper uten seier på rad, slo West Brom overraskende Everton 1-0 på bortebane i forrige serierunde i Premier League. The Baggies gikk på en smell i FA-cupen mot Reading forrige helg. De tapte 1-3 på bortebane. Nå kan de konsentere seg fullt og helt om ligaen.

West Brom sitt mål er å overleve i Premier League, og de ligger godt an til å klare det. Selv om de ligger nede på 14.-plass på tabellen, så har de åtte poeng ned til Newcastle som ligger under nedrykksstreken.

WBA-fansen har grunn til å være optimister. De er nemlig ubeseiret i fire hjemmekamper på rad, så Crystal Palace har en tøff oppgave foran seg på The Hawthorns.

Callum McManaman, Jonny Evans og James Morrison er alle ute med skader, men manager Tony Pulis har ingen andre skader i troppen før kampen mot Palace.

Sannsynlig WBA-lag (4-4-1-1): Foster – Dawson, Olsson, Sandro, Chester – McClean, Yacob, Fletcher, Sessegnon – Berahino – Rondon.

Crystal Palace viste strålende takter i forrige kamp, da de slo Tottenham ut av FA-cupen på White Hart Lane. Det er en imponerende prestasjon med tanke på hvor gode Spurs har vært på hjemmebane denne sesongen.

Men: Det har vært vanskelig å stole på Palace denne sesongen. De har svingt voldsomt i prestasjonene.

The Eagles storspilte i første halvdel av sesongen, men London-klubben har nå gått ni kamper uten seier. Sist de vant en Premier League-kamp var på bortebane mot Stoke 19. desember.

Alan Pardew er fortsatt manager på Selhurst Park, og det er verdt å notere seg at den rutinerte manageren har fått tilbake flere sentrale spillere. Det vil ha betydning for denne kampen, tror jeg. 

Det største problemet til Palace har vært at de ikke scorer mål. Offensivt har de vært direkte svake. De har kun scoret fire mål på de siste ni kampene. Den tidligerte Tottenham-, Manchester City- og Arsenal-spilleren Emmanuel Adebayor kan være løsning på scoringstørken. Januarsigneringen er ventet å starte på topp mot WBA.

Da lagene møttes på Selhurst Park tidligere i sesongen vant Crystal Palace 2-0.

Papa Souare er suspendert, mens Jason Puncheon trolig må stå over kampen på grunn av en skade. Viktige Yannick Bolasie er imidlertid tilbake. Bakary Sako er også friskmeldt, men han starter neppe.

Palace stiller trolig med denne startelleveren (4-4-2): Hennesey – Ward, Dann, Delaney, Mariappa – Jedinak, Bolasie, Cabaye, Zaha – Wickham, Adebayor.

Palace har kun tapt én av de siste syv bortekampene mot WBA. De taper heller ikke denne. Jeg tror på borteseier til Palace, og oddsen er fine 2,65. Innsatsen blir 100 kroner. Spillestopp klokken 1825.

Klikk her for å spille på Crystal Palace!

Her er vårt råtips lørdag 27. februar:

West Bromwich Albion - Crystal Palace 2,47 - 3,00 - 2,65 B

Total odds: 2,65