SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Ny nedtur for Reading i kveld

Vår oddstipper tror at 
Reading og Alex Pearce får det tøft mot Brighton. For tøft.

Vår oddstipper tror at Reading og Alex Pearce får det tøft mot Brighton. For tøft. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er tirsdagens singeltips!

DEL

OddstipsEtter en glimrende uke i forrige uke, så gikk vi på to smeller i går. Vi håper å slå tilbake tirsdag kveld. Det er flere spennende kamper på tirsdagens oddsprogram. Det er blant annet to kamper fra Mesterligaen og flere kamper fra den engelske mesterskapserien, i tillegg er det hockey fra den norske eliteserien. 

Spillsenteret: Mangemillionær ble Lotto-millionær

Spillsenteret: – Kødder du, eller?

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Brighton & Hove Albion - Reading H

Engelsk, Mesterskapserie. Brighton & Hove Albion kommer til denne kampen etter to strake 0-0 kamper, hvor den siste var hjemme mot Sheffield Wednesday. De ligger likevel på fjerdeplass med 65 poeng. 

Etter at Hull og Middlesbrough avga poeng i helgen ligger Brighton kun to poeng bak M'boro som innehar den siste direkte opprykksplassen.

Hjemme i Sør-England har Brighton 12-3-3 denne sesongen, og på de fem siste på eget gress har Brighton 4-1-0.

Laget har hatt spillefri i en uke, og stiller helt uthvilt til denne matchen. De er i fin flyt. Brighton har bare tapt én av ti siste matcher (6-3-1-form). Reading har en tøff oppgave foran seg når de drar til Sør-England tirsdag kveld.

Reading røk ut av FA-cupen etter å ha tapt kvartfinalen hjemme mot Crystal Palace. De var uheldige da Jake Cooper laget straffespark og ble utvist på stillingen 0-0 med åtte minutter igjen av kampen. De tapte likevel fortjent 0-2. Nå kan de konsentere seg om ligaen, men de har strengt tatt ikke noe å spille for.

Reading ligger på 15. plass med 44 poeng, og det virker ikke som de har mulighet til å rykke verken opp eller ned. Slikt gjør noe med motivasjonen til lag.

Samtidig er Reading svake på boretbane. De har kun vunnet fire av de siste 17 bortekampene. Det gjør at jeg tror vertene tar alle tre poengene tirsdag kveld.

Raeding mangler forsvarsspilleren Cooper som er suspendert, men Evans og Kermorgant er tilbake. Uwe Hunemeier og Solly March er ute hos vertene.

Brighton henger med i toppen og virker solide. De bør være supermotiverte i kveld når de har muligheten til å klatre opp på direkte opprykksplass. Reading har lite å spille for, og de fikk seg en på trynet på fredag. Jeg mener Brighton er det klart  beste laget, og de kommer til å vise det i kveld.

Jeg satser 250 kroner på hjemmeseier til 1,90 i odds. Spillestopp er klokken 2040.

Her er vårt singeltips tirsdag 15. mars:

Brighton & Hove Albion - Reading FC 1,90 - 3,15 - 3,40 H

Total odds: 1,90