SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Odd er banker på bongen

Odds Olivier Occean jubler etter scoringen sin mot Viking. Vår oddstipper tror at han får mer å feire etter lørdagens kamp mot Sandefjord.
Foto: Carina Johansen / NTB scanpix

Odds Olivier Occean jubler etter scoringen sin mot Viking. Vår oddstipper tror at han får mer å feire etter lørdagens kamp mot Sandefjord. Foto: Carina Johansen / NTB scanpix Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Vi har fylt ut lørdagskupongen for deg!

DEL

LØRDAGSKUPONGENMesterligafinalen åpner lørdagsbongen, og der vinner Barcelona. Messi er i storform, laget er i storform, det er en klink B.

Odd er også en klink B, mot et Sandefjord med åtte strake tap.

Spillsenteret: Vinn reisegavekort for 10 000 kroner

1. Juventus - Barcelona  B

Finale, Mesterligaen. Der skal Juventus overgå seg selv for å slå et Barcelona i helt ellevill form. Katalanerne er like gode som på sitt beste for tre-fire år siden, og selv om Juventus er kanskje verdens beste til å låse igjen et forsvar, klarer de neppe stå imot Messi & Co.

2. Sandefjord - Odd  B

Sandefjord gikk på sitt åttende strake tap da de røk for Molde sist. Og ikke bare røk de, de tapte hele 6-1! Det tar på selvtilliten, og de skal selvsagt få det tøft mot Odd også. «Oddrane» har vært opp og ned de siste ukene, men jeg sparer likevel garderingene.

3. Holmen - Kjelsås  B

Og der var i vi i 2. divisjon. I avdeling 1 har Holmen falt helt sammen, etter to uavgjorte i åpningen har de prestert fem strake tap. Kjelsås er i mye bedre slag. 5-0-2 er fasiten, de er store favoritter her.

4. Kvik Halden - Nybergsund-Trysil  H(U)

Kvik er i bra form, og ligger på 3. plass i avdeling 2. Dermed er en nødt til å holde dem som favoritter her. Men Nybergsund-Trysil fikk seg endelig en seier sist, etter en heller svak åpning på sesongen, så jeg tar med en U. Bortelaget hører ikke hjemme i bunnen.

5. Sprint-Jeløy - Fram Larvik  B

Sprint-Jeløy er ikke i storform. Har bare to poeng på de tre siste. Fram Larvik er i bedre slag. De gjorde som vi spådde og tok seg av Ørn Horten i Vestfold-oppgjøret sist helg. Er oppe på 5. plass. De har slitt borte, men jeg tror det løsner nå.

6. Lørenskog - Notodden  H

Lørenskog gikk som ventet på tap sist. Raufoss har vunnet alle sine kamper, og slo også Lørenskog. Men det betyr ikke at de er ute av form, dette var deres første tap. Notodden er fire poeng bak, og når det beste laget spiller hjemme sier jeg klink H.

7. FK Fyllingsdalen - Vidar  H(B)

FKF skjemte seg ikke ut, men var fullstendig sjanseløse mot Molde i cupen på tirsdag. Og det spørs om ikke kampen kostet mye krefter. Likevel; de har to flotte seirer bak seg i serien. Vidar har også to strake, og scorer ofte mye mål (har scoret fire i tre av syv kamper).

8. Odda - Eidsvold Turn  H(U)

Odda har som ventet fått det stritt etter opprykket til 2. divisjon. De ligger nest sist i avdeling 3, det eneste laget som er bak dem er nettopp gjestene her. Odda har tatt alle sine seks poeng hjemme, jeg tror ikke de taper denne.

9. Sola - Donn  U(HB)

Nok et bunnoppgjør i avdeling 3, lag nummer tre og fire fra bunnen.  Donn vant sist, men det var mot Odd 2, og 2. lagene er ikke veldig lette å stole på i forhold til hva de stiller med. Sola har tapt to strake, men har hjemmebane. Vanskelig.

10. HamKam - Nardo  U

Begge disse lagene står med 11 poeng i avdeling 4. Det oppsiktsvekkende med hjemmelaget, er at de har spilt fem uavgjorte på syv kamper (2-5-0). Nardo tapte åpningskampen mot Florø, men har siden 4-2-0. Tar en sjanse i det jeg tror blir en jevn kamp.

11. Kongsvinger - Strindheim  H(U)

Kongsvinger topper avdeling 4. Hadde seks strake før de tapte 1-0 mot Molde 2 i Molde. Men de har de en såpass stor og sterk A-stall at også 2. laget stiller bra temmelig ofte. Strindheim er ubeseiret, men spiller mye U (2-5-0). Så da tar vi med den.

12. Rødde - Elverum  (H)B

Rødde er under streken, men ikke håpløse. De har scoret ti på syv kamper, blant annet slo det Stjørdals-Blink 4-1 i sin eneste seier. Elverum skal være et bedre lag, i hvert fall har de tre poeng mer, men mot et ustabilt hjemmelag kjører vi en splitt.