SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Odd jakter sin 22. cupfinale

MJØNDALEN  20150802.
Eliteserien fotball 2015:  Mjøndalen - Odd.   Olivier Occéan (midten)  scorer i eliteseriekampen mellom Mjøndalen  og Odd på Mjøndalen stadion, søndag.
F.v. Espen Ruud, Olivier Occéan og Oliver Berg.Foto: Berit Roald / NTB scanpix

MJØNDALEN 20150802. Eliteserien fotball 2015: Mjøndalen - Odd. Olivier Occéan (midten) scorer i eliteseriekampen mellom Mjøndalen og Odd på Mjøndalen stadion, søndag. F.v. Espen Ruud, Olivier Occéan og Oliver Berg. Foto: Berit Roald / NTB scanpix Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Vi har fylt ut midtukekupongen for deg!

DEL

MIDTUKEKUPONGENHelnorsk midtukekupong med kvartfinaler i cupen og seriekamper fra 1. divisjon. Åtte av kampene spilles onsdag, mens fire av kampene spilles torsdag.

Bonuspotten har steget til 1,3 millioner kroner. Den deles ut til den som alene har tolv rette på tippekupongen. BAs tippeekspert mener Rosenborg, Stabæk, Brann, Ranheim, Sandnes og Strømmen er bankere på midtukekupongen.

Innleveringsfrist er onsdag klokken 1755.

Spillsenter: Vi gir vekk reisegavekort for 10 000 kroner

1. Viking - Molde HUB

Cup, kvartfinale. Viking har kun tapt én av de siste seks hjemmekampene mot Molde. Siddisene viser fin form. De har tre seire på de fire siste kampene. Molde derimot har kun vunnet én av de siste syv kampene. De mistet en 2-0-ledelse mot Odd sist. Cup er cup!

2. Sarpsborg 08 - Odd HB

Cup, kvartfinale. Sarpsborg 08 er inne i blytung peride. De står med ni seriekamper på rad uten seier, men de har et godt tak på Odd i Østfold. Lagene har møttes fem ganger i Sarpsborg, og Odd har kun vunnet én gang. Odd er det store cuplaget i Norge. De har vært i 21 cupfinaler, og de har vunnet tolv av dem. I fjor tapte de 0-2 mot Molde i cupfinalen. Odd er det beste laget, men sarpingene spiller hjemme.

3. Rosenborg - Mjøndalen H

Cup, kvartfinale. RBK viser fantastisk form. De har syv seire på rad i serien og Europaliga-kvaliken. Mjøndalen har seks kamper på rad uten seier, og de har havnet under nedrykksstreken. De vant 3-2 i serien, men har mer enn nok med å overleve i eliteserien. Soleklar H.

4. Sandefjord Fotball - Stabæk  B

Cup, kvartfinale. Sandefjord tok sin første seier i serien siden april mot Mjøndalen sist søndag. Stabæk har slått VIF og Godset i de to siste seriekampene, og de har et godt tak på Sandefjord. De har vunnet fire av de fem siste kampene mot vestfoldingene. Solid B.

5. Brann - Åsane H

1. divisjon. Lokalderby i Bergen. Lars Arne Nilsen har fått skikk på Brann-laget. De har fem kamper på rad uten tap. Åsane klatret over nedrykksstreken etter helgens seier mot Hødd. Brann snudde 0-2 til 3-2 på Myrdal.  Åsane mobiliserer nok litt ekstra her.

6. Jerv - Hødd  HU

1. divisjon. Jerv har vært den store overraskelsen i 1. divisjon. Grimstad-laget ligger inne på playoff-plass etter helgens seier mot Levanger. Det er ikke godt å bli klok på Hødd på bortebane. De står med 3-2-4.  Jerv har spilt halvparten av kampen sine uavgjort. Vrien!

7. Levanger - Bærum HU

1. divisjon. Nedrykksduell. Levanger ligger under nedrykksstreken, fire poeng bak Bærum. De har tatt tolv av 17 poeng hjemme. Syv kamper på rad uten seier for Bærum som er havnet i nedrykkssumpen. Bæringene er svake på bortebane.

8. Nest-Sotra - Kristiansund BK HU

1. divisjon. Etter en forferdelig vårsesong, hvor laget bunnet 1. divisjon, har Nest tatt grep.  En haug med nye spillere er hentet inn. Nest ledet til fem minutter på overtid mot Hønefoss, men kampen endte 2-2. Sotra-laget trenger trepoengere om de skal holde seg i 1. divisjon. KBK kjemper om en playoff-plass, men de sliter på bortebane. De står med tre bortekamper på rad uten seier.

9. Ranheim - Hønefoss BK H

1. divison. Ranheim gikk på lagets første tap sist etter at Ola By Rise overtok trener., men på hjemmebane har de vært solide i det siste. De har fire seire på rad hjemme i Trøndelag. Hønefoss er tabelljumbo. De har ikke vunnet på seks kamper. Det lukter nedrykk!

10. Sandnes Ulf - Follo  H

1. divisjon. Bengt Sæternes og Sandnes er det beste hjemmelaget i 1. divisjon. De står med 6-2-1 hjemme i Rogaland. Follo imponert i forrige seruerunde med å slå formsterke Ranheim 3-0.  Follo har 3-3-3 på bortebane. Sandnes må vinne  her om de skal rykke opp.

11. Bryne - Strømmen B

1. divisjon. Strømmen har virkelig funnet formen. De står med tre strake seire, men alle er kommet mot lag på nedre halvdel av tabellen. Bryne er vrien å tippe på hjemme. De står med 4-1-4. Bryne har  mindre hvile. De hadde en tøff bortekamp mot Sogndal mandag.

12. Fredrikstad - Sogndal  UB

1. divisjon. Bunn mot topp. Fredrikstad har fire kamper på rad uten seier, og de har falt under nedrykksstreken.  De spiller mye uavgjort hjemme. Seks av i hjemmekamper har endt med poengdeling. Sogndal er 1. divisjons beste bortelag. De står med 5-3-1. Etter fire kamper uten seier, slo de Bryne 3-1 på hjemmebane mandag. Jevnt!