SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Oddsen er altfor skjev mellom tabellnaboene!

Sarpsborg  20151003.
Eliteserien fotball 2015: Sarpsborg - Strømsgodset (1-6). Strømsgodsets Øyvind Storflor (t.v) og Gustav Wikheim feirer 2-0-målet til førstnevnte under eliteseriekampen i fotball mellom Sarpsborg og Strømsgodset på Sarpsborg stadion.
Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix

Sarpsborg 20151003. Eliteserien fotball 2015: Sarpsborg - Strømsgodset (1-6). Strømsgodsets Øyvind Storflor (t.v) og Gustav Wikheim feirer 2-0-målet til førstnevnte under eliteseriekampen i fotball mellom Sarpsborg og Strømsgodset på Sarpsborg stadion. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Her er fredagens råtips!

DEL

OddstipsGårsdagens singeltips på Florida Panthers gikk inn til 1,75 i odds. Innsatsen var 250 kroner.

Fredagens oddsprogram byr blant annet på kamper fra tysk Bundesliga, fransk Ligue 1 og Ligue 2, skotsk Premier League, engelsk Mesterskapsserie og norsk eliteserie.

Strømsgodset - Odd B

Norsk, eliteserie. Tabellnaboer. Strømsgodset og Odd ligger på henholdsvis tredje- og fjerdeplass før fredagens kamp i Drammen. Kun fire kamper gjenstår av årets eliteserie, og begge lagene trenger tre poeng for å henge med i kampen om bronsemedaljen.

Godset og Odd er eliteseriens desiderte formlag for tiden. Begge lag står med seks seiere og en uavgjort på de siste syv oppgjørene, det kan ingen andre måle seg med.

Strømsgodset er ubeseiret i de syv siste kampene, hvorav seks av dem er vunnet. Drammenserne er eliteseriens nest beste hjemmelag sammen med Stabæk. Begge har tatt 29 poeng så langt. Rosenborg er eneste laget som har samlet mer poeng på eget gress. Trønderne har 33 poeng hjemme på Lerkendal.

Det ligger an til en forrykende kamp mellom to formlag fredag kveld. Odd er nemlig ubeseiret i de siste ti kampene. De står med åtte seire og to uavgjorte.

Telemarkingene virker nærmest uslåelige på bortebane denne høsten. De står med fem strake borteseire siden bortetapet mot Rosenborg (0-3) 12. juli. I forrige serierunde slo de Haugesund 2-1 . Dag-Eilev Fagermos menn er kun slått av Rosenborg på bortetabellen. På 13 kamper er åtte vunnet, tre har endt uavgjort og bare to er tapt.

På Marienlyst har Godset historisk sett hatt et godt tak på Odd. Siden 1999 er det spilt ni kamper i eliteserien. Seks av dem har hjemmelaget vunnet, Odd har vunnet tre. Odds siste seier på Marienlyst kom i 2010.

Det kunne vært fristende å å gå for uavgjort i denne kampen, men disse to lagene deler sjelden poengene. Kun én av de siste tolv oppgjørene mellom dem har endt uavgjort. Det var i cupens semifinale i 2010. Odd vant 2-0 i det omvendte oppgjøret mot drammenserne, og jeg tror de også kan vinne på Marienlyst.

Odd mangler Espen Ruud til fredagens kamp. Han må sone for gule kort. Frode Johnsen har vært lenge ute, men har trent for fullt denne uken og han er aktuell for troppen.

Med tanke på formen til lagene, så synes jeg oddsen er satt fryktelig skjevt. Derfor mener jeg at 3,35 i odds for borteseier er verdt å forsøke. Det er mer enn nok kvalitet i Odd-laget til å vinne mot Godset.

Her er vårt råtips fredag 16. oktober:

Strømsgodset - Odd 1,95 - 3,35 - 3,35 B

Total odds: 3,35