SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Så mye tjente du på BAs oddstips i sist uke

Spillsenterets oddstips gikk med et solid overskudd i forrike uke.

Spillsenterets oddstips gikk med et solid overskudd i forrike uke. Foto:

Av

Slik gikk det med odds- og tippetipsene i uke 49.

DEL

Oddsregnskap (Bergensavisen) Hver uke kommer Spillsenteret med et regnskap for odds- og tippetipsene uken før. Uke 49 er omme, og vi har gleden av at vi nok en gang kan melde om overskudd. Det betyr at Spillsenteret har hatt plusstall i oddsregnskapet i fire av de siste seks ukene.

Midtukekupongen: Kan West Ham felle nytt topplag?

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Odds

Spillsenteret har lagt bak seg en kjempegod uke. Vi traff på åtte av 14 oddsforslag. Det betyr at Spillsenterets oddstipper prikket inn 57 prosent av spillanbefalingene.

Spillsenteret leverer oddstips med innsats på enten 100 kroner eller 250 kroner. I forrige uke hadde åtte av tipsene 250 kroner i innsats, og de øvrige forslagene hadde 100 kroner i innsats.

Spillsenteret spilte for 2600 kroner og spilte inn 4077,50 kroner. Dermed satt de som fulgte tipsene våre i forrige uke igjen med fine 1477,50 kroner i overskudd.

Det gir en tilbakebetalingsprosent på småpene 157 prosent. Det er en av de beste ukene vi har hatt så langt i år.

Tipping
Det ble ikke en like god uke for tippekupong-tipsene våre. Vi fikk ikke premie verken på midtuke-, lørdag- eller søndagskupongen.

Dermed spilte vi for 288 kroner på tippekupongene, og fikk ikke inn et rødt ører. Fasiten viser dermed at vi gikk med 288 kroner i underskudd i uke 49.