SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

4,54 i odds på en frekk bortedobbel

Arsenal's Olivier Giroud celebrates scoring a goal during the English Premier League soccer match between Arsenal and West Bromwich Albion at Emirates stadium in London, Monday, Dec. 26, 2016. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)

Arsenal's Olivier Giroud celebrates scoring a goal during the English Premier League soccer match between Arsenal and West Bromwich Albion at Emirates stadium in London, Monday, Dec. 26, 2016. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Arsene Wenger har kun tapt én av de ti siste kampene mot Sam Allardyce.

DEL

OddstipsEtter en beksvart lørdag, traff vi på singeltipset søndag. Tromsø innfridde hjemme mot Sogndal til flotte 2,00 i odds (250 kroner i innsats).

Til tross for et magert oddsprogram denne mandagen, så er det flere interessante spillobjekter. Det spilles kamper blant annet i engelsk Premier League, spansk La Liga og på nest øverste nivå i Tyskland og Italia. Her hjemme på bjerget er nyopprykkede Kristiansund vertskap for Brann.

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Elfsborg-AIK B

Svensk, Allsvenskan. To av topplagene sist sesong møtes i Borås. Tidligere Brann-trener Rikard Norling og AIK spilte 0-0 mot Häcken i serieåpningen. De startet friskt, men Göteborg-klubben forsvaret seg godt og AIK hadde problemer med å finne veien til mål.
 

Johan Blomberg var nær ved å score mot slutten av kampen, men skuddet hans gikk i stolpen. Defensivt var Stockholm-klubben solid, og Häcken klarte ikke å spille seg frem til mange sjanser.

Mandag reiser AIK til Borås for å møte Elfsborg. Det er en arena AIK aldri har vunnet på. Høstens møte mellom lagene endte 2-2 etter at Elfsborg tidlig havnet under 0-2.

Skadesituasjonen i AIK er bra. Amin Affane gikk glipp av seriepremieren, men han har trent for fullt denne uken. Det er usikkert om Haukur Hauksson spiller mandag. Islendingen er fortsatt skadet. Simon Thern, som startet på benken i serieåpningen, er ventet å starte mandagens kamp.

Sannsynlig AIK-lag (3-5-2): Linnér - Väisänen, Karlsson, Johansson - Sundgren, Ishizaki, Olsson, Thern, Vrdoljak - Goitom, Krpic.

Elfsborg startet fantastisk. De slo Kalmar hele 5-1 på bortebane. Den tidligere AIK-spilleren Daniel Gustavsson scoret to av målene, Issam Jebali to andre og Per Frick scoret også ett mål.

Stopperen Jon Jönsson måtte gå av banen på grunn av en hodeskade, men han er meldt spilleklar til mandagens kamp.

Elfsborg-lag (4-2-3-1): Stuhr Ellegaard - Randrup, Horn, Nilsson, Lundqvist - Dyer, Olsson - Gustavsson, Jebali, Lundevall - Frick.

AIK har virkelig hatt problemer i Borås, men en eller annen gang må de vinne på bortebane mot Elfsborg. Jeg tror det blir denne mandagen. Oddsen er fine 2,70 i odds. Denne kombineres med Arsenal-seier.

Crystal Palace - Arsenal B

Engelsk, Premier League. Etter fire seire på de fem siste kampene ligger Palace fortsatt bare tre poeng over nedrykksstreken.

Sam Allardyce har en tøff oppgave mandag. Allardyce har en dårlig statistikk i møtene med Arsene Wenger. Han har tapt ni av de ti siste kampene mot Wenger.

Arsenal har også vært et mareritt for Palace. The Eagles har kun vunnet to av 33 kamper mot Arsenal i toppdivisjonen. De står med 22 tap og ni uavgjorte.

Ja, de har faktisk aldri vunnet mot the Gunners så lenge Arsene Wenger har vært manager.

Arsene Wenger tok over Arsenal i 1996. Han er med god margin den lengst sittende manageren i engelsk Premier League.

Laget har aldri havnet utenfor topp-fire under franskmannens ledelse. Med ni kamper igjen av sesongen spøker det for den imponerende statistikken til Arsene Wenger.

Arsenal ligger på sjetteplass på tabellen før mandagens kamp mot Crystal Palace. De er ni poeng bak Liverpool på fjerdeplassen med tre kamper mindre spilt.

Likevel har styret i klubben tilbudt Wenger en toårskontrakt, ifølge The Guardian. Avisen melder at manageren er «bestemt» på å fortsette i jobben i ytterligere to år. Wengers nåværende kontrakt løper ut etter sesongen.

Olivier Giroud har vært en superreserve for Arsenal denne sesongen. Han har scoret fem mål som innbytter, mer enn noen annen spiller. Han har også scoret i de tre siste Premier League-kampene på Selhurt Park. Dersom du skal satse på et målscorerspill, så er franskmannen et interessant alternativ. Jeg dropper det denne gangen, men har størst tro på the Gunners.

En av grunnene er skadesituasjonen i Crystal Palace. De kan mangle så mange som elleve spillere på grunn av skader, men Joe Ledley er i alle fall tilbake. Han sto over sist kamp da han ble pappa.

James McArthur er usikker. Han har problemer med ryggen, men Scott Dann, Patrick van Aanholt og James Tomkins er definitivt ute.

Tredjekeeper Emiliano Martinez starter i mål hos Arsenal siden både Petr Cech og David Ospina sliter med skader.

Midtbanespilleren Francis Coquelin er tilbake, mens Laurent Koscielny må stå over mandagens kamp på grunn av en akillesskade.

Jeg satser pengene på Arsenal, men 1,68 i odds er litt lavt til å brukes som et singeltips. Derfor bruker jeg det i en dobbel.

Mandagens dobbelttips er AIK + Arsenal. Denne kombinasjonen gir flotte 4,54. Jeg satser 100 kroner, og spillestopp er klokken 1855.

Her er vårt dobbelttips mandag 10. april:

Elfsborg - AIK 2,27 - 3,10 - 2,70 B

Crystal Palace - Arsenal 4,20 - 3,55 - 1,68 B

Tota l odds: 4,54