SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Barcelona gjør ingen feil!

Barcelona's Luis Suarez celebrates after scoring the opening goal during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Real Madrid at the Camp Nou in Barcelona, Spain, Saturday, Dec. 3, 2016. (AP Photo/Francisco Seco)

Barcelona's Luis Suarez celebrates after scoring the opening goal during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Real Madrid at the Camp Nou in Barcelona, Spain, Saturday, Dec. 3, 2016. (AP Photo/Francisco Seco) Foto:

Av

Barcelona vinner i London, tror vi!

DEL

OddstipsTirsdagens oddsprogram inneholder blant annet to åttendedelsfinaler i Mesterligaen. Bayern München møter Besiktas og Chelsea skal måle krefter med Barcelona. I tillegg er det flere kamper fra engelsk League One og League Two.

Klikk her for å levere lørdagens Lotto-kupong

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Chelsea – Barcelona B

Mesterligaen, åttendedelsfinalen. Chelsea har kun tapt én av de siste syv hjemmekampene mot Barcelona.

Chelsea har vært inne i en turbulent periode. De tapte hjemme mot Bournemouth (0–3) og de gikk på et nederlag borte mot Watford (1–4) for to uker siden. 

Men det virker som tapet mot Watford vekket dem. Nå har de to seire på rappen. Først banket de West Brom 3–0 på Stamford Bridge, og deretter høvlet de over Hull City med 4–0 i FA-cupen.

Nå venter en betydelig tøffere oppgave. Antonio Contes menn skal få kjørt seg mot Barcelona.

Nå skal det sies at Barca også har hatt sine problemer. De har spilt uavgjort i to av de siste La Liga-kampene, og 2-0-seieren mot Eibar på løradg var heller ikke av det overbevisende slaget.

Men jeg tror Ernesto Valverdes mannskap hadde kampen mot Chelsea i tankene i den kampen.

Barcelona er ikke bare favoritter i denne kampen, men de er også favoritter til å gå videre i turneringen. 2,05 i odds på Barca er også grei odds, spør du meg.

Katalanerne har noen av verdens beste spillere i stallen, og de har kanskje verdens beste fotballspiller i Leo Messi. Den lille argentinske magikeren kan være den forskjellen som gjør at Barca vinner den første kampen. 

Barca har blitt mer defensive med Valverde som sjef, og de har kun vunnet med mer enn ett mål i to av de siste syv kampene. Jeg tror også at de kommer til å være kompakte defensivt mot Chelsea, men jeg tror de klarer å vinne en knapp seier.

Barcelona har riktignok ikke imponert de siste ukene, men det har heller ikke Chelsea, og jeg mener katalanerne har et bedre lag.

Det eneste som bekymrer meg er at Barca ikke har spilt særlig bra i de første kampene i sluttspillet. Jeg velger likevel å stole på dem.

Ja, selv om Chelsea enten har vunnet eller spilt uavgjort i ni av de siste ti hjemmekampene i Mesterligaen. Barca på sin side har kun vunnet fire av de siste ti bortekampene i Mesterligaen.

Chelsea vil antakeligvis måtte klare seg uten Ross Barkley og David Luiz i tirsdagens match. Begge er skadet. Også Tiemoue Bakayoko er usikker, men Marcos Alonso er tilbake. I tillegg kan Álvaro Morata være tilbake fra start.

Nykommeren Philippe Coutinho får ikke spille for Barca i Mesterligaen, mens Nélson Semedo er suspendert. Thomas Vermaelen er også tvilsom. Ousmane Dembélé derimot er friskmeldt.

Jeg har troen på Barca. 2,05 i odds er ok, og jeg smeller til med 250 kroner i innsats. Spillestopp er klokken 2040.

Her er vårt singeltips tirsdag 20. februar:

Chelsea – Barcelona 3,20 – 3,20 – 2,05 B

Total odds: 2,05