SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Bayern får trøbbel på marerittbane

Football Soccer - Atletico Madrid v Bayern Munich - UEFA Champions League Semi Final First Leg - Vicente Calderon Stadium - 27/4/16
Bayern Munich's Arturo Vidal reacts
Reuters / Juan Medina
Livepic
EDITORIAL USE ONLY.

Football Soccer - Atletico Madrid v Bayern Munich - UEFA Champions League Semi Final First Leg - Vicente Calderon Stadium - 27/4/16 Bayern Munich's Arturo Vidal reacts Reuters / Juan Medina Livepic EDITORIAL USE ONLY. Foto:

Av

Leverkusen har et usedvanlig godt tak på Bayern München hjemme på Bay Arena.

DEL

OddstipsEspanyol innfridde torsdag og sørget for at Spillsenteret traff på sitt tredje tips på rad denne uken. Oddsen var fine 2,65 og innsatsen 100 kroner. Dermed skaffet vi oss et pent overskudd. Det ble også ti rette på midtukekupongen, men premien var bare beskjedne ti kroner.

Den tyske Bundesliga starter opp igjen etter vinterpausen med godbiten Bayer 04 Leverkusen mot Bayern München, i tillegg er det kamper i den engelske Mesterskapsserien, i spansk La Liga og i fransk Ligue 1. Det er også full runde på nest øverste nivå i Frankrike og Nederland, samt en haug med ishockeykamper på et velfylt oddsprogram.

Lørdagskupongen: Endelig opptur for Newcastle?

Søndagskupongen: Liverpool kan slå City

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Bayer 04 Leverkusen – Bayern München U

Tysk, 1. Bundesliga. Vinterpausen er over i tysk fotball, og 1. Bundesliga starter opp fredag med en godbit på Bay Arena.

Banen har vært et mareritt for serieleder Bayern München de siste ni årene. Den tyske seiersmaskinen har kun vunnet én av de siste ti kampene mot Leverkusen på bortebane.

Seks av de siste ti kampene mellom Leverkusen og Bayern München på Bay Arena har endt uavgjort.

Leverkusen-trener Heiko Herrlich har en skadefri tropp til oppgjøret mot Bayern. Dilemmaet hans er hvordan han skal sette sammen laget før kampen mot de regjerende seriemesterne. Dersom Kai Havertz starter på høyrekanten, så kan vi forvente et offensivt Leverkusen-lag, men hvis navnet til Benjamin Henrichs står i startoppstillingen vil Herrlich antakeligvis gå mer forsiktig frem.

Bayern München har flere nøkkelspillere på skadelisten, blant andre Lewandowski, Hummels og Neuer. Storklubben har imidlertid en av de bredeste troppene i Europa, og de skal ikke være nevneverdig svekket av fraværene.

Sjekk vårt forslag til lørdagskupong:

Endelig opptur for Newcastle? 

I januarvinduet har de allerede sikret seg den tyske landslagsspissen Sandro Wagner fra Hoffenheim. Han kan få muligheten allerede fredag siden Lewandowski er ute.

Begge lagene har fått en måned med hvile, og vi kan vente oss en jevn og tett kamp på Bay Arena, iallfall om vi skal tro statistikken.

Leverkusen er i fantastisk form. De er ubeseiret i tolv ligakamper på rad, og det er det lengste strekket for noe lag i Bundesliga. Svakheten hos Leverkusen er forsvarsspillet.

Bayern har vunnet seks av ni bortekamper denne sesongen, men de får en tøff oppgave mot Leverkusen som er ubeseiret foran egne fans. Leverkusen står med 4-4-0 på Bay Arena. Bayern vant 3–1 på Allianz Arena i august, men på bortebane har de slitt mot fredagens motstander.

Leverkusen har ikke noen spillere på skadelisten før møtet med seiersmaskinen fra München.

Bayern München derimot har flere nøkkelspillere på skadelisten før bortekampen mot Leverkusen. Lewandowski, Neuer, Thiago og Hummels er ute.

Leverkusen er sterke på hjemmebane, og de har hatt et godt tak på Bayern de siste årene. Jeg var fristet til å gå for hjemmeseier, men endte til slutt opp med å gå for uavgjort.

3,60 i odds på U er ok, og jeg satser 100 kroner. Spillestopp er klokken 2025.

Her er vårt råtips fredag 12. januar:

Bayer 04 Leverkusen–Bayern München 3,70–3,60–1,70 B

Total odds: 3,60