SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Brasil trenger ikke å vinne

Peru's Renato Augusto, center, celebrates next to his teammates Filipe Luis, left, and Dani Alves,  after scoring against Brazil, during a 2018 World Cup qualifying soccer match in Lima, Peru, Tuesday, Nov. 15, 2016.(AP Photo/Martin Mejia)

Peru's Renato Augusto, center, celebrates next to his teammates Filipe Luis, left, and Dani Alves, after scoring against Brazil, during a 2018 World Cup qualifying soccer match in Lima, Peru, Tuesday, Nov. 15, 2016.(AP Photo/Martin Mejia) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Det er en del spørsmålstegn rundt Brasil.

DEL

OddstipsTorsdagens langoddsprogram er variert. Det starter med kamper fra den asiatiske VM-kvaliken, og deretter er det tennis fra ATP-turneringen i Miami, sluttspillkamper i ishockey fra Sveits, Sverige og Finland og kvalikkamper til den norske eliteserien. Det er også litt håndball og noen NM-kvalikkamper i fotball. Natt til fredag er det VM-kvalikkamper fra Sør-Amerika og kamper fra NHL i ishockey.

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Uruguay – Brasil U

VM-kvalifisering, Sør-Amerika. Toppoppgjør i den søramerikanske VM-kvaliken. Uruguay ligger på annenplass, fire poeng bak Brasil før nattens kamp på Estadio Centenario.

Brasil er ubeseiret i de siste elleve VM-kvalik-kampene, og det blir interessant å se om Brasil fortsetter den flotte formen og øker forspranget. Det er lettere sagt enn gjort. For Uruguay er ingen pushover. De har vunnet åtte hjemmekamper på rad før matchen mot Brasil.

De har vært bunnsolide bakover på hjemmebane. Uruguay hadde seks hjemmekamper på rad uten baklengsmål, før de slo Ecuador 2–1 i forrige hjemmekamp.

Uruguays landslagssjef Óscar Tabárez vet at det blir viktig å stoppe Brasils superstjerne Neymar om de skal slå tilbake etter 1-3-tapet mot Chile på bortebane i november.

Uruguay er kraftig svekket uten Barcelona-spissen Luis Suárez, men de endrer ikke spillestil av den grunn. Suarez er suspendert. Keeper Fernando Muslera er også ute.

Brasil vet at en plass i VM i Russland nesten er sikret, uansett resultatet i Montevideo i natt. De topper den søramerikanske VM-kvaliken, fire poeng foran Uruguay.

Selv om Suarez er borte, så har Brasils landslagssjef Tite flere ting å gruble på før kampen. Her er noe av Tites hodebry før kampene mot Uruguay og Paraguay. 

  • Hvem skal erstatte Gabriel Jesus? Brasil har vunnet samtlige seks kamper etter at Tite overtok som landslagssjef. En av de første tingene han gjorde var å innlemme Jesus i troppen, og det har vært en suksess. Manchester City-spilleren har scoret fem mål og har tre målgivende siden debuten i Quito i september. Nå er han ute med skade.
     
  • Formen til et par av nøkkelspillerne hos Tite er også et spørsmål. Renato Augusto er en viktig spiller på midtbanen hos Brasil, men den kinesiske Superligaen har kun vært i gang i noen uker. Det gjør at kampformen hans ikke er all verden. Det går også an å sette spørsmålstegn ved formen til Liverpools Coutinho og Willian, som spiller i den kinesiske ligaen.
     
  • Brasil har ridd på en medgangsbølge siden U23-laget vant OL-gull i august. De har kun sluppet in ett mål med Tite som landslagssjef. Det var et selvmål mot Colombia. De har ikke opplevd noe særlig motgang, og de har ikke vært nødt til å snu kamper. Uten den nye stjernespissen og med flere spillere som ikke er i toppform, hva vil skje om de ligger under. Vil de klare å snu kampen?

Real Madrid-spilleren Casemiro er antakeligvis i startoppstillingen til Tite etter å ha gått glipp av de fire siste kampene på grunn av skade, men Bayern Munchens Douglas Costa og Manchester City-angriperen Gabriel Jesus er begge ute.

Brasil har hatt en fantastisk flyt i kvaliken, men nå møter de et sterkt hjemmelag. Uruguay er ubeseiret i kvaliken på hjemmebane, og jeg tror også Brasil skal få jobbe for poengene i denne kampen.

Jeg vurderte en stund å satse på Brasil, men droppet det. Uavgjort til 3,15 i odds virker som et sannsynlig utfall av denne kampen, slik jeg ser det. Innsatsen blir 100 kroner, og spillestopp er klokken 2355. 

Her er vårt råtips torsdag 23. mars:

Uruguay–Brasil 2,65–3,15–2,25 U

Total odds: 3,15