SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Bristol City har vært lønnsomme for oss

Bristol City og manager Lee Johnson hadde en sterk første halvdel av sesongen.

Bristol City og manager Lee Johnson hadde en sterk første halvdel av sesongen. Foto:

Av

Bristol City er tilbake på vinnersporet

DEL

OddstipsDet er et rikholdig utvalg på tirsdagens oddsprogram, men for de fotballinteresserte er nok høydepunktet Bristol City sin andre kamp i ligacupens semifinale mot Manchester City. Ellers er det en haug med håndballkamper, det er slalåm i Schladming og 2. Bundesliga er tilbake på oddsprogrammet etter vinterpausen.

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Bolton Wanders - Bristol City B

Engelsk, Mesterskapserie. Etter tre tap på rad rundt årsskifte, er Bristol City tilbake på vinnersporet. I forrige serierunde vant Bristol City 2-0 mot QPR, selv om de spilte med én mann mindre i over én time.

Bristol City henger i aller høyeste grad med i kampen om direkte opprykk til Premier League. De er kun tre poeng bak Derby som innehar annenplassen i Mesterskapserien før helgens kamper.

The Robins var i elendig form sist sesong, men har vært outstanding i første halvdel av denne sesongen. De kan konsentere seg om ligaen nå etter at de er utslått av cupen.

Bortestatistikken har imidlertid vært vesentlig svakere de siste ukene. Lee Johnsons mannskap har ikke vunnet noen av de siste fem kampene på bortebane.

Bolton på sin side kjemper for å unngå nedrykk. De ligger under nedrykksstreken med 26 poeng, men det er kun målforskjellen som skiller dem fra Hull som ligger på trygg plass.

Lancashire-laget har vist bra tendenser foran egne fans, hvor de kun har tapt én av de siste ni kampene. Det er hjemmeformen som har vært årsaken til Bolton har kontakt med lagene over nedrykksstreken.

Ironisk nok kom det eneste hjemmetapet på de ni siste kampene mot nedrykksrival Burton, men de har hevet seg i kampene mot noen av de beste lagene, og opprykksjagende Cardiff er blant lagene som har tapt på Macron Stadium de siste ukene.

Så Bristol City får ingen enkel oppgave. The Robins har også slitt litt på bortebane, hvor de bare har scoret to ganger på de fem siste bortematchene. I den samme perioden har de sluppet inn elleve mål.

Bristol City har vunnet de to siste kampene mot Bolton, men begge kampene har vært spilt på Ashton Gate.

Statitisk så er sjansen stor for at denne kampen ender med poengdeling. 43 prosent av Bristol Citys bortematcher har nemlig endt uavgjort denne sesongen. Bolton har også spilt 1-1 i 14 prosent av sine hjemmekamper.

Likevel: Jeg tror Bristol City vet godt at de har en mulighet til å legge press på de andre lagene i toppen med en seier i fredagens kamp. De kommer til å gå for tre poeng, og jeg tror de klarer det.

1,90 i odds på Bristol City er ok, og jeg klinker til med 250 kroner i innsats. Spillestopp er klokken 2040.

Her er vårt singeltips fredag 2. februar:

Bolton Wanderers - Bristol City 3,45 - 3,15 - 1,90 B

Total odds: 1,90