SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Burnley er fortsatt sterkt undervurdert

Leicester City's Wes Morgan, left, and Burnley's Chris Wood fight for the ball during the English Premier League soccer match between Leicester City and Burnley FC at the King Power Stadium. Leicester, England. Saturday. Dec. 2, 2017. (Mike Egerton/PA via AP)

Leicester City's Wes Morgan, left, and Burnley's Chris Wood fight for the ball during the English Premier League soccer match between Leicester City and Burnley FC at the King Power Stadium. Leicester, England. Saturday. Dec. 2, 2017. (Mike Egerton/PA via AP) Foto:

Av

Burnley har vunnet fem av de syv siste kampene.

DEL

OddstipsDet er et herlig langoddsprogram denne tirsdagen med kamper blant annet fra tysk 1. Bundesliga og engelsk Premier League, i tillegg spilles det også flere kamper i FA-cupen i England. Natt til onsdag er det en haug med kamper fra NHL.

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Burnley - Stoke H

Engelsk, Premier League. Burnley viste enda en gang forsvarsspill av ypperste klasse i helgen, da de møtte Watford på Turf Moor. The Clarets ble det første laget som stoppet Watford i å score to eller flere mål på bortebane denne sesongen, ja, de stoppet faktisk the Hornets i å score i det hele tatt.

Scott Arfield sitt mål like før pause ble det eneste målet i kampen, og dermed tok Burnley tre viktige poeng.

The Clarets fortsetter å imponere denne sesongen. De har vunnet fem av de siste syv kampene sine i Premier League, og ligger helt oppe på syvendeplass på tabellen med 28 poeng. De er kun fire poeng bak Chelsea på tredjeplass, så det er slett ikke usannsynlig at de kan kile seg inn blant de fire beste lagene i Premier league i løpet av denne sesongen. Det hadde vært utenkelig sist sesong, da de kun tok én borteseier hele sesongen.

Stoke på sin side har ikke klart å leve opp til forventningene denne sesongen. De har et brukbart lag, og jeg trodde ærlig talt at de skulle kjempe på øvre halvdel av tabellen. Det har de ikke klart.

På lørdag fikk the Potters juling på Wembley, da de tapte hele 1-5 mot Tottenham. Dermed har de kun én seier på de seks siste kampene, og den kom mot nedrykkstruede Swansea.

Stoke ligger nede på 15.-plass, og de har nå kun tre poeng ned til West Ham som er under nedrykksstreken.

På bortebane har Stoke vært direkte svake. De har kun vunnet én av åtte bortekamper så langt denne sesongen. Det største problemet er at de har sluppet inn hele 20 mål på fremmed gress. Det er kun West Ham som har flere baklengsmål på bortebane denne sesongen.

Med den defensive statistikken skal de passe seg for Chris Wood. Burnley-spissen har scoret fire ganger så langt denne sesongen og er toppscorer hos The Clarets. Newzealanderen som kom til Turf Moor fra Leeds før denne sesongen kan skape trøbbel for et hullete Stoke-forsvar.

Ben Mee, Matthew Lowton og Dean Marney er alle usikre hos Burnley, mens Robbie Brady, Tom Heaton og Jon Walters er definitivt ute.

Stoke må fortsatt klare seg uten Bruno Martins Indi og Stephen Ireland.

Stoke har tapt tre av de fire siste kampene, og tirsdag kveld skal de spille en tøff bortekamp på Turf Moor. Burnley er i kjempeform. De er bunnsolide defensivt, og har hatt marginene med seg fremover. The Clarets har kun tapt to hjemmekamper denne sesongen.

Jeg tror Sean Dyche og Burnley tar nok en seier tirsdag. Det virker ikke som bookmakerne tar Burnley på alvor. 2,15 i odds på hjemmeseier er ok, og jeg satser 250 kroner. Spillestopp er klokken 2040.

Her er vårt singeltips tirsdag 12. desember:

Burnley - Stoke City 2,15 - 3,00 - 3,15 H

Total odds: 2,15