SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Burnley er ikke sjanseløse

Burnley og Jeff Hendrick kan lage problemer for Southampton.

Burnley og Jeff Hendrick kan lage problemer for Southampton. Foto:

Av

Burnley kan overraske på St. Mary's.

DEL

Oddstips (Bergensavisen) Lørdagens oddsprogram domineres av kampene fra engelsk fotball. Det er full runde i Premier League og Mesterskapsserien, i tillegg spilles første runden i FA-cupen. Det er med andre ord en drømmehelg for de anglofile!

Lørdagens singeltips: Notodden vinner på rutinen

Lørdagskupongen: Skal Liverpool åpne slusene igjen?

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Southampton – Burnley B

Engelsk, Premier League. Southampton ligger på tiendeplass før helgens serierunde og er kun tre poeng bak Liverpool som innehar sjetteplassen.

Det snakkes om spill i Europa neste sesong i Southampton, men jeg er usikker på om de spiller godt nok til å tenke i den retning.

Det er helt sikkert ikke det eierne vil høre, men Southampton er fryktelig ustabile, og det gjør at jeg tviler på at de vil blande seg inn i kampen om en plass i Europa.

Southampton føler muligens at de er det beste laget bak topp seks-lagene i Premier League, og at det er bra nok til å skaffe seg en plass i Europaligaen. Kanskje det, men jeg tror de må skjerpe seg på hjemmebane om de skal klare å klatre på tabellen.

På St. Mary's står de med 2-2-2 og 6–7 i målforskjell så langt, og det er ikke imponerende.

The Saints er ubeseiret i de tre siste kampene, men de har altså kun vunet én av de siste fem kampene. Etter fire kamper på rad uten hjemmeseier, slo de West Brom 1–0 i forrige hjemmekamp etter en sen scoring.

Mario Lemina, Jerermy Pied og Charlie Austin er alle ventet å spille lørdagens match.

Sjekk lørdagens singeltips:

Notodden vinner på rutinen 

Sean Dyche blir stadig linket til den ledige managerjobben i Everton, men det blir neppe avklart om han ender opp på Goodison Park før helgens kamper.

Dyche har vist at han klarer å få maks ut av det spillermateriellet han har til rådighet, og Burnley har startet veldig bra denne sesongen.

Etter mandagens 1-0-seier hjemme på Turf Moor mot Newcastle, har Burnley klatret opp til en sensasjonell syvendeplass på tabellen.

Sist sesong var det hjemmeformen som reddet Burnley fra nedrykk. De vant kun én bortekamp i Premier League forrige sesongen.

Hittil denne sesongen har Burnley vært fantastisk på bortebane, hvor de har tatt poeng fra Chelsea, Spurs og Liverpool.

Sist helg gikk de på sesongens første bortetap. Manchester City ble for sterke på Etihad, og Burnley tapte 0–3.

Burnley har kun tapt én av de siste ti kampene i alle turneringer, så det er et lag i glitrende form som kommer til Sør-England lørdag.

Tom Heaton, Dean Marney og Jonathan Walters er alle ute med skader, mens angriperen Chris Wood er usikker.

Burnley har en dårlig statistikk mot Southampton. De står uten seier i de fem siste kampene mot dem, og de har tapt fire av dem. Men jeg tror de kan bryte den dårlige trenden mot The Saints lørdag. Southampton svinger voldsomt i prestasjonene, og jeg stoler ikke helt på dem. Burnley virker solide defensivt, og de offensive spillere som kan skape problemer for hjemmelaget.

Denne kampen er åpen. Derfor går jeg for en real skrell på St. Mary's lørdag. 4,95 i odds på Burnley er et råtips, men jeg tror de har en fair mulighet. Innsatsen blir 100 kroner, og spillestopp er klokken 1555.

Her er vårt råtips lørdag 4. november:

Southampton – Burnley 1,62 – 3,35 – 4,95 B

Total odds: 4,95