SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Burnley har mest å spille for

Burnley og Robbie Brady kan sikre Premier League-kontrakten med seier mot West Brom lørdag.

Burnley og Robbie Brady kan sikre Premier League-kontrakten med seier mot West Brom lørdag. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Burnley sikrer Premier League-kontrakten med seier.

DEL

Oddstips (Bergensavisen) Lørdagens oddsprogram inneholder blant annet kamper fra engelsk Premier League, tysk Bundesliga og italiensk Serie A. Det er også en rekke kamper fra norsk 2. divisjon, men det er lokalderbyet i Møre og Romsdal mellom Molde og Aalesund som er lørdagens norsk godbit.

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Burnley - West Bromwich Albion H

Engelsk, Premier League. Etter kun én seier på elleve kamper, virket det som Burnley skulle havne i nedrykkssumpen. Men akkurat da nedrykksmørke så ut til å legge seg som en tung sky over Turf Moor tok laget sesongens første borteseier i Premier League.

De tok en imponerende 2-0-seier mot Crystal Palace på Selhurst Park. Seieren i Sør-London sørget for at Burnley klatret opp til 14.-plass, og de ligger nå syv poeng foran de tre lagene i bunnen av tabellen.

Dermed kan de sikre Premier League-kontrakten med tre poeng hjemme mot West Brom lørdag. Burnley har hatt et godt tak på West Brom hjemme på Turf Moor.

Det er nemlig 15 år siden sist West Brom slo Burnley på bortebane. Statistikken viser at Burnley kun har tapt én av de siste 14 hjemmekampene mot West Brom. 

Burnley har også vært et sterkt hjemmelag denne sesongen. De står med 10-2-5 så langt, og det betyr allerede at de har vunnet flere hjemmekamper enn for eksempel Manchester United.

Problemet til Burnley har vært en fallende formkurve. De har kun vunnet to av de siste 13 kampene i alle turneringer. I denne perioden har de heller ikke prestert på hjemmebane, hvor de bare har tatt tre poeng i en av de siste fem kampene.

Forhåpentligvis har seieren mot Palace gitt laget fornyet selvtillit, og de burde ha størst motivasjon i denne kampen siden de kan sikre videre spill i Premier League med en seier.

Ben Mee og Stephen Ward er usikre til lørdagens match.

Det virket som West Brom tok sommerferie i det laget nådde 40 poeng. Tony Pulis må være skuffet over at laget hans har tapt fire av de fem siste kampene, og de har spilt fem kamper på rad uten å score mål!

West Brom ligger likevel fortsatt på åttendeplass i Premier League, men de er bare fire poeng foran Watford som ligger helt nede på 13.-plass.

Pulis sine menn har vært svake på bortebane, hvor de står med 3-6-7 så langt denne sesongen. Formen er dårlig. De har bare vunnet én av de siste åtte kampene i ligaen, og de har ikke vunnet noen av de siste seks bortematchene sine.

Til denne kampen kan både Matt Phillips og Hal Robson-Kanu være tilbake på banen.

Jeg ser for meg en tett og jevn kamp på Turf Moor lørdag, men jeg har troen på at hjemmelaget tar alle tre poengene. 2,10 i odds på Burnley frister, og jeg satser 250 kroner på at de sikrer Premier League-kontrakten lørdag ettermiddag. Spillestopp er klokken 1555.

Her er vårt singeltips lørdag 6. mai:

Burnley - West Bromwich Albion 2,10 - 3,10 - 3,20 H

Total odds:  2,10