SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Celta har en overlegen hjemmestatistikk

Real Madrid's Nacho, left and RC Celta's Iago Aspas ivie for the ball, during a Spanish La Liga soccer match between RC Celta and Real Madrid at the Balaidos stadium in Vigo, Spain, Sunday, Jan. 7, 2018.  (AP Photo/Lalo R. Villar)

Real Madrid's Nacho, left and RC Celta's Iago Aspas ivie for the ball, during a Spanish La Liga soccer match between RC Celta and Real Madrid at the Balaidos stadium in Vigo, Spain, Sunday, Jan. 7, 2018. (AP Photo/Lalo R. Villar) Foto:

Av

Celta Vigo har overtaket på Espanyol hjemme i Galicia.

DEL

OddstipsSuper lørdag for Spillsenterets odds- og tippetips. Singeltipsene på Tottenham og Monaco til henholdsvis 1,95 og 2,25 i odds gikk inn. På begge tipsene hadde vi 250 kroner i innsats. Det sørget for et pent overskudd, selv om vi bommet på råtipset på Watford. I tillegg fikk vi ti rette på lørdagskupongen. Premien var på flotte 85 kroner.

Følg Spillsenteret på Facebook!

Søndagens oddsprogram byr på flere godbiter. I Premier League skal både Manchester United og Liverpool i aksjon, og i La Liga spiller Barcelona mot Getafe hjemme på Camp Nou. Fotballen ruller også videre i de andre store ligaene i Europa. Det spilles blant annet full serierunde i italiensk Serie A, og det er spennende kamper både i fransk Ligue 1 og i tysk Bundesliga.

Klikk her for å levere lørdagens Lotto-kupong

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Celta Vigo - Espanyol H

Spansk, La Liga. Det brygger opp til en kamp om sjette- og syvendeplassene i La Liga. Begge plassene vil trolig gi spill i Europaligaen neste sesong.

Espanyol er antakeligvis for langt bak på tabellen til å blande seg inn blant de syv beste lagene, men Celta, som spilte seg frem til semifinalen i Europaligaen sist sesong, har en god mulighet til å skaffe seg en plass i Europaligaen neste sesong.

De ligger på åttendeplass med 31 poeng etter 22 serierunder. Før søndagens kamp har de to poeng opp til Sevilla på syvendeplass og fire poeng opp til Eibar på sjetteplass.

Galicia-laget har vist flott form i det siste, og de hadde tre seire på rad før de tapte 1-2 mot Alaves sist helg. De har vært et av de mest underholdende lagene å se på denne sesongen. Laget har scoret 1,77 mål i snitt per kamp, og det er den femte beste statistikken i La Liga.

Offensivt har den tidligere FC Midtjylland-spilleren Pione Sisto vært en trussel på kanten, og på topp har Maxi Gomez og Iago Aspas funnet tonen. Duoen har forskjellige styrker, og det virker som de utfyller hverandre på en god måte. Aspas har vært farlig foran mål. Den tidligere Liverpool-spilleren har nå 15 scoringer denne sesongen. Det er bare Messi og Suarez som har scoret flere mål enn ham. Han har scoret fire mål bare på de tre siste kampene!

Dersom man sammenligner angrepsrekkene til Celta og Espanyol er det ikke vanskelig å se at Celta kommer best ut. Espanyols Gerard Moreno har vært brukbar, men Pablo Piatti har hatt en svak sesong.

Espanyol-formen er dårlig. De har tre tap og én uavgjort på de fire siste kampene, og de har kun tatt 0,7 poeng på bortebane denne sesongen. Det gjør dem til et de svakeste bortelagene i La Liga denne sesongen.

Espanyol ligger syv poeng over nedrykksstreken, så de rykker neppe ned, men de skal passe seg.

Quique Sánchez Flores sin andre sesong som sjef i Barcelona-klubben har vært tøff, og han gjorde seg ikke mer populær blant fansen da han flørtet med Stoke i forbindelse med den ledige managerjobben der tidligere denne sesongen.

Espanyol vant den omvendte kampen i høst, men de har ikke vunnet i Galicia på de seks siste forsøkene.

Hugo Mallo er tilbake hos Celta. Espanyol må klare seg uten Esteban Granero. Han er suspendert. Den tidligere Villa-midtbanespilleren Carlos Sanchez kan få sjansen fra start.

Celta har faktisk vunnet 29 La Liga-kamper på hjemmebane mot Espanyol, og det er mer enn mot noen andre lag i ligaen.

Jeg tror de tar en ny seier i kveld. 1,75 i odds på hjemmeseier er ok, og jeg satser 250 kroner. Spillestopp er klokken 1825.

Her er vårt singeltips søndag 11. februar:

Celta Vigo - Espanyol 1,75 - 3,20 - 4,00 H

Total odds: 1,75