SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Chelsea taper toppkampen

Chelsea's Eden Hazard, left, celebrates with teammate Cesar Azpilicueta after scoring his side's first goal during the English Premier League soccer match between Watford and Chelsea at Vicarage Road stadium in London, Monday, Feb. 5, 2018.(AP Photo/Frank Augstein)

Chelsea's Eden Hazard, left, celebrates with teammate Cesar Azpilicueta after scoring his side's first goal during the English Premier League soccer match between Watford and Chelsea at Vicarage Road stadium in London, Monday, Feb. 5, 2018.(AP Photo/Frank Augstein) Foto:

Av

City er fortsatt ubeseiret hjemme og er Premier Leagues sterkeste lag denne sesongen. Det er dårlig nytt for Chelsea.

DEL

SøndagsbongenSøndagskupongen inneholder to gigantoppgjør. I spansk La Liga er det seriefinale på Camp Nou mellom Barcelona og Atletico Madrid, og i Premier League skal Manchester City møte Chelsea hjemme på Etihad.

Pep Guardiola og Manchester City kan tillate seg å tape mange av de gjenværende uten at ligatittlen er i fare. Men det er ikke sånn katalaneren er skrudd sammen, og Chelsea kan fort oppleve nok en søndag med tap for et Manchester-lag.

Nederst i saken finner du spillforslag som kan leveres direkte på nett eller mobil. Innleveringsfristen er søndag klokken 1455.

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

1. Manchester City - Chelsea H

Manchester City trenger ikke vinne denne, de har forlengst avgjort ligaen. Men Pep Guardiola har ikke blitt den han har blitt uten å legge masse prestisje i alt han foretar seg. Og Chelsea har bare ikke samme bredde i mannskapet sitt som den suverene serielederen.

2. Barcelona - Atletico Madrid H(U)

Nok en prestisjeduell, og nok en gang med hjemmelaget som favoritt. Men etter det Atletico viste i 5-2-oppvisningen borte mot Sevilla forrige helg, og i 4-0-seieren over Leganes onsdag, tar jeg med en U. I sistnvnte kamp scoret Greizmann fire! I tillegg har de Costa...

3. Real Sociedad - Alaves H(UB)

Real Sociedad har vunnet de to siste hjemme, men ellers har de veldig mange tap etter jul. Alaves har kommet seg vekk fra nedrykkssonen med flere fine seire i det siste. Helt åpen kamp, jeg brenner av den hele her.

4. Valencia - Real Betis H

Valencia utfordrer Real Madrid i kampen om 3.-plassen i La Liga, i seg selv en fantastisk prestasjon av et lag som har havnet under midten de siste to sesongene. Betis har også en bra sesong, men på hjemmebane setter jeg en H for Valencia.

5. Köln - Stuttgart (H)B

I Tyskland har Köln 4-2-2 på de åtte siste, etter ikke å ha vunnet en eneste av sine 16 første! Fortsatt syv poeng opp til kvalik, men det er håp. Stuttgart har tatt seg vekk fra nedrykksstriden etter tre strake seire. Åpent, men for Köln er uavgjorte lite verdt.

6. Freiburg - Bayern München B

Freiburg har bare tapt en av de tolv siste, men mange ender uavgjort (5-6-1). Skal vi derfor ta med en U? Gjør det om du har råd. Bayern er milevis foran Dortmund på 2.-plass, og lever godt med et par poengdelinger utover våren. Kan konsentrere seg om mesterliga.

7. Caen - Racing Strasbourg H(U)

I Frankrike skal begge disse passe seg litt. Caen er fire poeng over streken, Strasbourg bare tre. Ingen av dem er i oppsiktsvekkende god form, men plukker poeng innimellom. Tar den mest fornuftige utveien.

8. Montpellier - Lyon U(B)

Montpellier tapte re av dem fem første, men siden har de nesten stengt butikken bakover. Og så scorer de også veldig lite. Selv om de er på plassen bak Lyon, skiller hele elleve poeng. Bortelaget er på sitt beste et mye bedre lag, men har slitt i det siste.

9. Marseille - Nantes H

Marseille fikk 3-0 i sekken da de reiste til hovedstaden og PSG sist. Før den hadde de 6-2-0 på åtte kamper, og jeg vil tro at de kan vinne her også. De har bare ett hjemmetap denne sesongen, og Nantes er ute av form.

10. Atalanta - Sampdoria (U)B

Vanskelig kamp i Italia, mellom to lag like under og like over e-cupstreken. Det som er bekymringsfullt ved Atalanta, er at de bare har scoret ett mål i hver av de tre siste kampene, mot middels motstand. Sampdoria har bare tapt mot formsterke Milan på de syv siste.

11. Udinese - Fiorentina B

Tabellnaboer, men hjemmelaget er i møkkaform. De har tre strake tap nå. Fiorentina er i en slags bedring etter en ellers middels sesong, de har vunnet to av de fire siste. Jeg har rett og slett brukt opp garderingene, og må sette en skummel B.

12. Milan - Inter H

Vanligvis skal dette være en kamp der U-en bare må med. Men nå har Milan vært i så ellevill form at jeg lar det stå til med en H. Det gamle storlaget har 6-2-0 på de åtte siste, og øyner i det minste en plass i Europaligaen. Sterke 2-0 borte over Roma sist.