SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Denne karen skaper trøbbel for Juventus

Tottenham's Harry Kane celebrate his second goal against APOEL during the Champions League Group H soccer match between APOEL Nicosia and Tottenham Hotspur at GSP stadium, in Nicosia, Cyprus, on Tuesday, Sept. 26, 2017. (AP Photo/Petros Karadjias)

Tottenham's Harry Kane celebrate his second goal against APOEL during the Champions League Group H soccer match between APOEL Nicosia and Tottenham Hotspur at GSP stadium, in Nicosia, Cyprus, on Tuesday, Sept. 26, 2017. (AP Photo/Petros Karadjias) Foto:

Av

Tottenham og Harry Kane har et glimrende utgangspunkt før returkampen på Wembley.

DEL

OddstipsVi har fått en dårlig start på uken. PSG innfridde ikke i singeltipset, og dobbelttipset vårt gikk heller ikke inn.

Onsdagens oddsprogram inneholder to herlige returkamper fra Mesterligaen, Tottenham skal ta imot Juventus på Wembley og Manchester City skal møte Basel på Etihad. Det spilles også fire kvartfinalekamper i den norske eliteserien i ishockey.

Midtukekupongen: City valser over Basel

Klikk her for å levere lørdagens Lotto-kupong

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Tottenham - Juventus H

Mesterligaen, åttendedelsfinale. Kamp 2 av 2.  Tottenham lå under 0-2 før det var gått ti minutter i det første oppgjøret i Italia, men Spurs reiste seg etter en marerittstarten og endte opp med et 2-2-resultatet. Dermed har de skaffet seg et godt utgangspunkt før onsdagens returmøte på Wembley.

Juventus har massevis med erfaring fra denne typen kamper, og de har spilt seg frem til Mesterligafinalen to av de tre siste sesongene. Tottenham på sin side har ikke kommet lenger enn til kvartfinalen i Mesterligaen.

Jeg tror «Den gamle damen» fra Torino får problemer på Wembley onsdag.

Tottenham er i god form, og de har vunnet de fire siste kampene på Wembley i Mesterligaen, og de har scoret tre mål i hver av de kampene. Det som gir grunn til bekymring er at de bare har klart å holde nullen i én av de siste seks hjemmekampene i Mesterligaen.

Men det gjør ikke så mye når de har en angriper som Harry Kane. Han har vært direkte involvert i 53 prosent av Tottenhams scoringer i Mesterligaen denne sesongen. Spurs har scoret 17 mål totalt, og Kane har scoret syv av dem og har to målgivende pasninger.

Harry Kane scoret også ni mål på de ni første kampene i Mesterligaen , og det gjør ham historisk. Han var den spilleren som raskest har scoret ni mål i turneringen. Kane kan være tungen på vektskålen i onsdagens kamp, tror jeg.

Juventus har en tøff oppgave i London.  Spurs er nemlig et av tre lag som fortsatt er ubeseiret i Mesterligaen denne sesongen, sammen med Barcelona og Liverpool.

Jeg tror de også er ubeseiret etter onsdagens kamp.

Sjekk vårt forslag til midtukekupong:

City valser over Basel 

Den spilleren som kan gjøre livet surt for Tottenham-fansen er argentineren Gonzalo Higuain. Han har scoret fire mål på de fire siste sluttspillkampene i Mesterligaen.

Juventus er en formidabel motstander for Spurs, men det Pochettinos menn viste i Torino gjør meg sikker på at de vil kunne utfordre italienerne.

Nå vet jeg at Juve kun har tapt én av de siste syv bortekampene i Mesterliga-sluttspillet, og at de har holdt nullen i de tre siste kampene, men jeg tror likevel at London-klubben kan slå dem.

Det gjelder engentlig bare for Spurs å holde konsentrasjonen oppe i starten og slutten av kampene. 78 prosent av scoringene til Juventus i Mesterligaen denne sesongen har kommet enten i løpet av de første 15 minuttene eller de siste 15 minuttene av kampene.

Tottenham-stopper Toby Alderweireld er fortsatt ute, mens forsvarsspilleren Serge Aurier er supendert.

Juventus på sin side må klare seg uten Juan Cuadrado og spissene Federico Bernardeschi og Mario Mandzukic. Mattia de Sciglio er imidlertid tilbake fra skade.

Tottenham ble historiske i den første kampen i Torino. De ble det første laget som klarte å utligne mot Juventus etter å ha lagt under 0-2 siden Allianz Stadium ble åpent i 2011. Når Spurs kan skape problemer for Juve på bortebane, så tror jeg også de kan gjøre det i London. Med tanke på at Spurs kan gå videre på 0-0 og 1-1, så er det en viss U-fare.

Men jeg har tro på Tottenham. Hjememseier belønnes med 2,05 i odds, og jeg klinker til med 250 kroner i innsats. Spillestopp er klokken 2040.

Her er vårt singeltips onsdag 7. mars:

Tottenham - Juventus 2,05 - 3,20 - 3,20 H

Total odds: 2,05