SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Derfor kan Arsenal ta poeng mot City

Arsenal's Pierre-Emerick Aubameyang, left, challenges Manchester City goalkeeper Claudio Bravo during the English League Cup final soccer match between Arsenal and Manchester City at Wembley stadium in London, Sunday, Feb. 25, 2018. (AP Photo/Frank Augstein)

Arsenal's Pierre-Emerick Aubameyang, left, challenges Manchester City goalkeeper Claudio Bravo during the English League Cup final soccer match between Arsenal and Manchester City at Wembley stadium in London, Sunday, Feb. 25, 2018. (AP Photo/Frank Augstein) Foto:

Av

Manchester City har kun vunnet én av de siste 32 bortekampene i ligaen mot Arsenal.

DEL

OddstipsSpillsenteret traff dessverre ikke på gårsdagens tips. Vi satset på Milan, men kampen endte uavgjort etter ordinæ spilletid.

Torsdagens oddsprogram byr blant annet på storoppgjøret i Premier League mellom Arsenal og Manchester City, i tillegg er det tre kamper fra spansk La Liga. Det er også fransk cup og dansk Superliga denne torsdagen. På hockeyfronten er det full rulle i den norske eliteserien i ishockey.

Klikk her for å levere lørdagens Lotto-kupong

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Arsenal - Manchester City U

Engelsk, Premier League. For andre gang på fem dager barker Premier League-tungvekterne Arsenal og Manchester City sammen.

Arsenal ble utspilt av City i søndagens ligacupfinale på Wembley og tapte hele 0-3, men Arsene Wengers menn håper å slå tilbake torsdag.

De har har grunn til å være optimiske. Iallfall om de ser på statistikken. Manchester City har kun vunnet én av de siste 32 bortekampene mot Arsenal. De har spilt uavgjort elleve ganger, og 20 kamper har endt med tap i Nord-London.

Men: City er sterke denne sesongen, og de kan bli det første laget som slår Arsenal tre ganger i løoet av samme sesong siden Chelsea gjorde det i 205-2006-sesongen.

Arsenal har ikke imponert de siste ukene. De tapte 1-2 i Europaligaen mot Östersund på Emirates, og selv om Arsene Wenger stilte med reservelaget i den kampen så er det svak mot et lag fra Allsvenskan. The Gunners gikk likevel videre i Europaligaen, men prestasjonene i den kampen gjør antakeligvis at Wenger tenker seg to ganger om før han lar enkelte spillere få sjansen igjen.

Laget fra Nord-London har skuffet i Premier League denne sesongen. De ligger helt nede på sjtteplass på tabellen, og har bare vunnet to av de siste syv kampene. De er allerede ti poeng bak topp fire-lagene. Det ser ut til at de må vinne Europaligaen om de vil spille i Mesterligaen neste sesong.

Det er på bortebane Arsenal har sviktet denne sesongen. På Emirates har de vært et helt annet lag. De har kun tapt én hjemmekamp denne sesongen, og de har vunnet ti av 13 hjemmekamper. Hjemme i London har de scoret 36 mål.

City har med andre ord en tøff oppgave foran seg på Emirates. For det er bare de to Manchester-klubbene som har sanket mer poeng på hjemmebane enn Arsenal denne sesongen.

Dersom man kikker på statistikken, så kan de bli en målrik match torsdag. Arsenal har nemlig ikke klart å holde nullen i noen av de siste ni Premier League-kampene.

Manchester City virker å ha full kontroll på Premier League-tittelen. De har kun tapt én av de siste 35 kampene i ligaen, hvorav 29 har endt med seier.

Men: På bortebane har det klabbet litt for City de siste ukene. Før torsdagens bortekamp i London har de tre bortekamper på rad uten seier. De har spilt 0-0 mot Crystal Palace, deretter tapte de 3-4 på Anfield mot Liverpool og i forrige bortekamp spilte de 1-1 mot Burnley.

Arsenal-manager Arsene Wenger må trolig klare seg uten Nacho Monreal, i tillegg er også Alexandre Lacazette ute. Santi Carzola er fortsatt på skadelisten.

Fernandinho og Bejamin Mendy spiller ikke for Manchester City, i tillegg er Raheem Sterling usikker. Fabian Delph er suspendert, mens Gabriel Jesus kan få sin første kamp fra start siden han ble skadet for to måneder siden.

City kan gå fire bortekamper på rad uten seier for første gang siden desember 2015. Og jeg tror faktisk det kan skje her.

Arsenal er sugen på å få oppreisning etter det pinlige tapet på Wembley i helgen, og på hjemmebane har de vært gode. De møter et City-lag som har trøblet på bortebane i det siste.

Jeg tror denne kampen ender med poengdeling. Uavgjort til 3,65 i odds er ok, og jeg satser 100 kroner. Spillestopp er klokken 2040.

Her er vårt råtips torsdag 1. mars:

Arsenal - Manchester City 3,70 - 3,65 - 1,75 U

Total odds: 3,65