SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Derfor tror vi på uavgjort

Gjøvik  20180414.
Norges Mats Rosseli Olsen under landskampen i ishockey mellom Norge og Russland i fjellhallen på Gjøvik lørdag.
Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

Gjøvik 20180414. Norges Mats Rosseli Olsen under landskampen i ishockey mellom Norge og Russland i fjellhallen på Gjøvik lørdag. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix Foto:

Av

Det er svært gode argumenter for at kveldens SHL-kamp mellom Frölunda og Färjestad står uavgjort etter ordinær tid.

DEL

OddstipsSpillsenterets øvrige fredagsmeny:

Oddsdobbel: Engelsk bortedobbel til knallodds

Oddssingel Ligue 1: Kanonodds på Selnæs og Saint-Etienne

Lotto:  Vinner du med denne Lotto-rekken blir du ikke millionær

Fredag ruller endelig klubbfotballen rundt omkring i Europa igjen etter landslagspausen. Og det preges naturligvis også langoddsprogrammet av. Det er kamp i Ligue 1, det er kamp i Bundesliga, det er kamp i La Liga og det er kamp i Championship i England. I tillegg er det dansk superliga, to kamper fra tysk 2. bundesliga og full runde i Ligue 2 i Frankrike. På hockeyfronten er det Østfoldderby mellom Sparta Sarpsborg her hjemme. det er en kamp fra SHL og full runde i Hockeyallsvenskan i Sverige og det er full rulle i NHL med hele 15 kamper fredag kveld og natt til lørdag.

Fredag kan du stikke av med 90 millioner kroner i Eurojackpot. Lever kupongen her!

Frölunda - Färjestad U 3,90 (spillestopp kl 18.55)


En real klassiker i svensk ishockey dette og det kommer til å bli veldig bra med tilskuere i Scandinavum i Gøteborg.

Frølunda gjorde jobben hjemme mot Lugano i returkampen hjemme i 16-delsfinalen av Champions League tirsdag kveld og er ett av tre svenske lag som er videre til kvartfinalen. I serien går det også bra for Frølunda. Ligger på 4. plass før kveldens kamp, men har kamper tilgode på alle lagene foran seg. Seier i kveld vil sende laget opp i a poeng med serieleder Luleå på 36 poeng.  Frølunda stod med tre strake hjemmeseire, før det ble 2-3 tap hjemme for Skellefteå nest sist, og sist torsdag ble det overtidsseier borte mot Djurgården.

Fredag kan du stikke av med 90 millioner kroner i Eurojackpot. Lever kupongen her!

Färjestad var ett av lagene det var stilt en del forventninger til før sesongen. Men de innledet med kun å ta åtte poeng på de åtte første kampene. Står nå med kun ett tap på de ti siste kampene og har avansert til 7. plass med 30 poeng. Det er med andre ord meget tett i toppen i SHL. Det som utmerker seg med Färjestad er at fire av de fem siste kampene har stått uavgjort etter ordinær tid og alle de tre siste har stått uavgjort. I alle disse tre kampene vant Färjestad etter forlengning.

Denne kampen vises på BA+. Klikk på denne lenken for å se kampen i kveld kl. 1900.

Det ble spilt to tilsvarende kamper i Scandinavum i grunnserien forrige sesong. 18. januar endte det 1-4, mens kampen 2. mars endte 4-4 etter ordinær tid og her vant Färjestad etter forlengning.

Begge lagene er altså i form, men 1,93 på hjemmeseier synes snaut. Färjestad har tre kamper på rad med uavgjort etter ordinær tid, den forrige kampen mellom lagene (spilt i mars i år) stod også uavgjort etter ordinær tid. Det er sjelden vi lanserer spill på uavgjort i ishockey, men i denne kampen er det svært gode argumenter for å gjøre akkurat det, 3,90 er oddsen på at lagene er like langt etter ordinær tid og vi setter pengene på det i kveld.

Klikk her for å levere dette spillet