SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Dortmund jakter en Mesterliga-plass

Dortmund's Andre Schuerrle celebrates beside Dortmund's Marco Reus, left, after scoring the opening goal during the Europa League soccer match between Borussia Dortmund and Atalanta Bergamo in Dortmund, Germany, Thursday, Feb. 15, 2018. (AP Photo/Martin Meissner)

Dortmund's Andre Schuerrle celebrates beside Dortmund's Marco Reus, left, after scoring the opening goal during the Europa League soccer match between Borussia Dortmund and Atalanta Bergamo in Dortmund, Germany, Thursday, Feb. 15, 2018. (AP Photo/Martin Meissner) Foto:

Av

Batshuayi har scoret fem mål på tre kamper for Dortmund. Vi stoler på at han ordner en ny seier for Dortmund søndag.

DEL

OddstipsVi traff på ett av de to singeltipsene våre lørdag. Leverkusen gjorde jobbenm til 1,90 i odds, men det var likevel ikke nok til å gi oss et overskudd.

Søndagens oddsprogram er innholdsrikt. Det byr blant annet på FA-cupoppgjøret mellom Rochdale og Tottenham, i tillegg er det spennende kamper i både Bundesliga, La Liga, Serie A og Ligue 1. Som ikke det er nok er det også en rekke objekter fra vinter-OL.

Søndagskupongen: Ingen ny smell for Spurs

Klikk her for å levere lørdagens Lotto-kupong

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

M'gladbach – Borussia Dortmund B

Tysk, 1. Bundesliga. M'gladbach fikk en god start på sesongen, og de hang lenge med blant topp fire-lagene i 1. Bundesliga. Men 2018 ser ikke ut til å være M'gladbach sitt år.

De har tapt fire av fem kamper etter vinterpausen. Nå har laget falt ned til tiendeplass på tabellen, men det er før helgens kamper kun tre poeng opp til en plass i Europa neste sesong.

Offensivt har det klabbet for M'gladbach de siste ukene. De har ikke scoret i de tre siste kampene.

Det er første gang siden 2016 at M'gladbach ikke har scoret i tre kamper etter hverandre.

Trener Dieter Hecking får tilbake toppscorer Raffael til søndagens kamp, og han vil antakeligvis gå rett inn på topp sammen med Lars Stindl.

Dortmund har vært et mareritt for M'gladbach de siste par sesongene.

De har tapt de fem siste Ruhr-derbyene. Sist lagene møttes på Borussia-Park vant Dortmund 3-2, men M'gladbach møter Dortmund på et gunstig tidspunkt. Dortmund har et tøft kampprogram, og skal spille tre kamper på en uke. Jeg tviler likevel på Peter Stöger vil hvile spillere i denne kampen.

Dortmund slo Atalanta i 16-delsfinalen i Europaligaen torsdag etter å ha snudd 1–2 til 3–2. 

Her er søndagskupongen:

Ingen ny smell for Spurs 

Pierre-Emerick Aubameyang er ikke savnet på Westfalen stadion. Innlånte Michy Batshuayi fra Chelsea har vært en hit fra dag første dag – både på banen og blant fansen. Dortmund har vunnet alle tre kampene etter at han kom til klubben, og den belgiske landslagsspilleren har scoret fem ganger på sine tre kamper i Dortmund-trøyen.

Med klubblegenden Marco Reus tilbake virker det som ting begynner å flaske seg for Dortmund.

Dortmund har scoret to mål eller mer i de fire siste kampene. M'gladbach er ikke i sin beste form defensivt. De har kun klart å holde buret rent i én av de siste 14 Bundesliga-matchene. De har heller ikke noen imponerende statistikk på Borussia Park.

Men: Med Reus tilbake i laget vil de få en ny dimensjon. Samtidig har nykommeren Michy Batshuayi virkelig funnet sin plass. Han har scoret fem av Dortmunds åtte mål etter at han kom til klubben.

Batshuayi er i sitt livs form i øyeblikket. Han har scoret syv ganger på de fire siste kampene. To mål for Chelsea og de øvrige fem scoringene har kommet for Dortmund.

Gladbach mangler fortsatt Ibrahima Traore og Fabian Johnson. Den defensive midtbanespilleren Tobias Strobl og venstreback Oscar Wendt ligger også an til å gå glipp av denne kampen.

Dortmund har også en lang skadeliste: Yarmolenko, Sancho, Philipp og Kagawa er alle usikre, men at Marco Reus er tilbake vil gi laget et løft. Midtbanespilleren Sebastian Rode, Erik Durm og Raphaël Guerreiro er også ute.

Dortmund har vunnet seks av de syv siste kampene mot M'gladbach. Jeg tror de tar en ny seier søndag. 2,10 i odds på Dortmund-seier er ok. Vi satser 250 kroner. Spillestopp er klokken 1755.

Her er vårt singeltips søndag 18. februar:

Borussia Mönchengladbach – Borussia Dortmund 2,80 – 3,25 – 2,10 B

Total odds: 2,10