SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Everton-oppturen fortsetter i kveld

Everton's Wayne Rooney gestures during the English Premier League soccer match between Everton F.C and Huddersfield Town at Goodison Park,Liverpool, England. Saturday. Dec. 2, 2017. (Dave Howarth/PA via AP)

Everton's Wayne Rooney gestures during the English Premier League soccer match between Everton F.C and Huddersfield Town at Goodison Park,Liverpool, England. Saturday. Dec. 2, 2017. (Dave Howarth/PA via AP) Foto:

Av

Everton-oppturen fortsetter etter at Sam Allardyce overtok på Goodison Park.

DEL

OddstipsSøndag ordnet Mario Balotelli og Nice et ørlite overskudd. Nice innfridde nemlig til 2,10 i odds (250 kroner i innsats). Vi bommet dessverre på søndagens tips på Leverkusen. De spilte 4–4 (!) mot Hannover.

Mandagens oddsprogram er ganske magert. Det er likevel flere spillbare objekter blant annet i Premier League, spansk La Liga og på nest øverste nivå i Frankrike og Tyskland. Det er også noen ishockeykamper og håndball fra Sverige. Natt til tirsdag ruller NHL videre.

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Lens – Tours H

Fransk, Ligue 2. Lens, som har 41 millioner euro i budsjett, var ventet å være en av opprykksfavorittene i Ligue 2 før sesongen, men de har skuffet stort.

De fikk en elendig start på sesongen. Etter å ha tapt de syv første kampene sto laget med begge beina i nedrykksgjørmen, i tillegg ble trener Alain Casanova byttet ut med Eric Sikora.

Laget har ikke bare vært ute av form, men de har også manglet en rekke spillere på grunn av skader. Nå ser situasjonen bedre ut. Lens har kun tapt to av de siste åtte kampene.

Lens har løftet seg noe, og laget har nå klart å klatre over nedrykksstreken. De ligger på 17.-plass med 18 poeng, ett poeng foran Bourg som er på nedrykksplass.

De har vunnet fire av de siste fem hjemmekampene sine, og alle fire kampene er vunnet med to mål eller mer. Det eneste tapet kom mot topplaget Reims. Den kampen tapte de 0–1.

Bellegarde er eneste spilleren som er ute hos vertene. Han er suspendert.

Tours på sin side er det dårligste laget i Ligue 2 denne sesongen. De har kun tatt fem poeng på de 18 første kampene i ligaen.

Tours har problemer både offensivt og defensivt på banen. Med kun ti scoringer på 18 kamper er de det laget som scorer minst i Ligue 2, og bakover renner målene inn. 37 baklengsmål er nest mest i ligaen.

De har vunnet én kamp på hjemmebane og de har to uavgjorte på bortebane hittil. De har i likhet med Lens skiftet ut treneren. De har fått inn Costa, men det har ikke endret stort på ting.

Jeg tror Lens vinner denne hjemmekampen til 1,55 i odds. De litt mer dristige kan kjøre handikap-spill på denne kampen. Da mener jeg at de vinner med to mål eller mer.

Everton – Swansea H

Engelsk, Premier League. Everton-fansen var ikke blind da klubben ansatte Sam Allardyce, men de kan ikke være misfornøyd med resultatene etter at Big Sam overtok managerjobben på Goodison Park.

De har faktisk ikke tapt én eneste kamp etter at Allardyce kom til Merseyside i slutten av november. I forrige serierunde slo de Newcastle 1-0, og dermed har de fire seire og én uavgjort på de fem siste kampene.

The Toffees har tatt dem opp til tiendeplass på tabellen, og de kan klatre ytterlige en plass på tabellen med seier i mandagens kamp mot tabelljumbo Swansea.

Everton viser fremgang over alt på banen etter managerskiftet. Spesielt bakover har forandringen vært synlig. De har holdt nullen i fire av de fem siste kampene. Det eneste baklengsmålet i dennen perioden kom i 1-1-kampen mot Liverpool.

Hjemmeformen er god. De har vunnet de tre siste hjemmekampene i Premier League. På de fire siste kampene i Premier League har de tatt ti poeng, og det er ett poeng mer enn de har sanket på de tolv foregående kampene. Nå møter de en motstander som bør være overkommelig.

Swansea ligger fortsatt helt sist i Premier League med kun tolv poeng på 17 kamper. Waliserne er helt ute av form. De har kun én seier på de ni siste kampene.

Men: Swansea er ubeseiret i de tre siste kampene på Goodison Park. Waliserne har én seier og to uavgjorte.

Totalstatistikken er ikke like lystig lesning. Swansea har nemlig kun vunnet én av de siste 14 kampene på Goodison Park.

Swansea har slitt voldsomt offensivt. De har kun klart å score ni ganger hittil denne sesongen, og det er like mange mål som Wayne Rooney har scoret på egen hånd denne sesongen.

På bortebane har waliserne vært veldig svake, og de står med fem bortetap på rad før turen til Liverpool. De har faktisk tapt 18 bortekamper i Premier League siden starten av forrige sesong, og det er mer enn noe annet lag i Premier League.

Everton kan få tilbake Yannick Bolasie til kampen mot Swansea, mens James McCarthy og Leighton Baines er fortsatt ute.

Swansea-spissen Wilfried Bony er spilleklar, selv om han hinket av banen i kampen i midtuken. Wayne Routledge spilte ikke i midtuken, men han kan være tilbake i mandagens kamp mot Everton.

Jeg satser på et Everton-oppturen fortsetter. 1,62 i odds er litt lite til en singel, men jeg bruker den i en dobbel.

Mandagens dobbelttips er Everton + Lens. Denne kombinasjonen belønnes med herlige 2,51 i odds. Innsatsen blir 250 kroner og spillestopp er klokken 2040.

Her er vårt dobbelttips mandag 18. desember:

Lens – Tours 1,55 – 3,50 – 5,00 H

Everton – Swansea City 1,62 – 3,45 – 4,90 H

Total odds: 2,51