SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Får Sampdoria revansj i kveld!

Sampdoria's Fabio Quagliarella celebrates after scoring, during a Serie A soccer match between Sampdoria and Roma, at the Luigi Ferraris stadium in Genoa, Italy, Wednesday, Jan. 24, 2018. (Simone Arveda/ANSA via AP)

Sampdoria's Fabio Quagliarella celebrates after scoring, during a Serie A soccer match between Sampdoria and Roma, at the Luigi Ferraris stadium in Genoa, Italy, Wednesday, Jan. 24, 2018. (Simone Arveda/ANSA via AP) Foto:

Av

Sampdoria møtte Roma på hjemmebane tidligere denne uken. Da spilte de uavgjort etter en sen Roma-scoring.

DEL

SøndagskupongenEn spennende søndagskupong med kamper fra England, Frankrike, Tyskland, Italia og Spania. Det er flere storklubber i aksjon. Manchester City skal møte Cardiff i FA-cupen og Marseille og Monaco barker sammen i et toppoppgjør i den franske toppserien. I tillegg møtes Roma og Sampdoria for andre gang på fem dager.

Nederst i saken finner du spillforslag som kan leveres direkte på nett eller mobil. Innleveringsfristen er lørdag klokken 1455.

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Cardiff - Manchester City B

Selvfølgelig skal City vinne denne, men de er ikke like gode som tidligere i sesongen. Avgjørde langt på overtid mot Bristol City i ligacupen på onsdag. Cardiff er gode hjemme, og ligger på 3.-plass i Championship. Skulle slengt på en U, men sparer garderingene.

Atletico Madrid - Las Palmas H

Las Palmas ligger nest sist i La Liga. De er ligaens dårligste bortelag, og slipper inn klart flest mål i hele den spanske toppdivisjon. Hjemmeseier her er et krav. Atletico har ikke helt funnet seg til rette i sitt nye stadion, men her går de ikke på trynet!

Sevilla - Getafe U(H)

Sevilla var videre i alle cupene og lå på 5.-plass i serien, men sparket likevel treneren like før jul. Etter det gikk alt til helvete. Har tapt fire av de seks siste, men fikk seg en etterlengte seier mot Espanyol forrige helg. Getafe er ikke håpløse borte. Spiller mye uavgjort.

Lille - Racing Strasbourg B(H)

Lille sliter i hjemlig liga. Seriemesteren fra 2011 har tapt fire av de seks siste, og ligger på nedrykksplass. Nyopprykkede Strasbourg er en annen historie. Var meget gode før jul, men det har ikke gått like bra i det nye året. Stoppet tapsrekken forrige helg.

Bordeaux - Lyon B

Lyon er i kruttsterk form, og toppet det hele med å slå PSG forrige helg. Hvittrøyene har vunnet seks av de siste syv, og er Ligue 1s beste bortelag. Bordeaux er bedre borte enn hjemme. Står med tre strake hjemmetap, og ligger bare fire poeng over nedrykksplass.

Marseille - Monaco H(UB)

Rudi Garcia har ført Marseille tilbake i toppen av fransk fotball. Den én gang så seiersvante klubben ligger på 3.-plass, og viser skremmende form i jakten på serieleder PSG. Regjerende mester Monaco er også i storform. Jeg helgarderer!

Leverkusen - Mainz H

Da var vi i Tyskland, hvor Bayern for lengst har avgjort ligaen. Det beste Leverkusen kan håpe på er en plass i Mesterligaen. Ligger på 2.-plass, men i sjiktet 2-7.-plass er det fryktelig jevnt. Leverkusen spiller en del uavgjort, men mot svake Mainz skal det bli seier.

Hannover - Wolfsburg U

Kronisk underpresterende Wolfsburg har levert nok en elendig sesong. Elleve av 19 kamper har endt uavgjort, og laget er i nedrykksfare. Hannover går det litt bedre med, men også de har problemer med å avgjøre kamper. Stinker uavgjort lang vei her.

Napoli - Bologna H

Napoli fortsetter å vinne i hjemlig liga. Seieren mot Atalanta sist var laget 17. på 21 kamper. Klarer ikke helt å riste av seg Juventus, men formsvake Bologna skal ikke være et hinder på veien mot Napolis første seriemesterskap siden Maradona var i klubben!

Genoa - Udinese B(U)

Udinese viste forrykende form i desember da de vant fem av fem. I januar har de spilt uavgjort i begge kampene sine. Genoa har lagt bak seg en svak sesongstart, og har 4-3-2 på de ni siste. Gikk på et hederlig 0-1-tap borte mot Juventus forrige helg.

Milan - Lazio B(U)

Lite tegn til bedring for hardtsatsende Milan. Har vunnet de to siste kampene, men de var begge mot bunnlag. Lazio har gått fem kamper uten å tape. Hovedstadslaget ser bedre ut en Milan, men laget fra motebyen kan berge uavgjort på en god dag.

Roma - Sampdoria H(B)

Sampdoria viser bedre form enn Roma, men ingen av dem har en solid kamprekke å vise til. Roma er uten seier på de fire siste, men har møtt vrien motstand. De vinrøde er gode hjemme, så kanskje snur det her. Begge lag spiller lite uavgjort, så jeg går for en splitt.