SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Fet dobbel fra fotballbakgården

Wycombe Wanderers' Paul Hayes, centre, celebrates with his teammates after scoring a penalty during the English FA Cup fourth round match between Tottenham Hotspur and Wycombe Wanderers at White Hart Lane in London, Saturday Jan. 28, 2017. (AP Photo/Tim Ireland)

Wycombe Wanderers' Paul Hayes, centre, celebrates with his teammates after scoring a penalty during the English FA Cup fourth round match between Tottenham Hotspur and Wycombe Wanderers at White Hart Lane in London, Saturday Jan. 28, 2017. (AP Photo/Tim Ireland) Foto:

Av

Vi kombinerer kamper fra League One og League Two i tirsdagens dobbel.

DEL

OddstipsSpillsenteret fikk en herlig start på uken. Dobbelttipset med at Napoli skulle vinne med to mål eller mer og Betis-seier gikk inn til pene 4,73 i odds. Dermed starter vi uken med et solid overskudd.

Tirsdagens oddsprogram byr som vanlig på kamper fra England. Swansea møter Sheffield Wednesday til omkamp i FA-cupen, i tillegg er det et par kamper fra Mesterskapserien, League One og League Two. Det spilles også fotball i Skottland og det er full serierunde i italiensk Serie B. Det er også kamper i den norske eliteserien i ishockey.

Klikk her for å levere lørdagens Lotto-kupong

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

AFC Wimbledon – Blackburn Rovers B

Engelsk, League One. Etter en jevn kamp mot Walsall lørdag, var manager Tony Mowbray fornøyd med at Blackburn fikk med seg alle tre poengene fra Bescot Stadium.

Med to tidlige scoringer av Danny Graham virket det som serielederen skulle ta en lett seier, men Walsall ga ikke opp. De reduserte til 1–2 like før pause og presset på for en utligning.

Men Blackburn-forsvaret stengte igjen bakover, og dermed kom det ikke flere mål.

Nå venter en ny tøff bortekamp på Kingsmeadow for opprykksjagende Blackburn.

Wimbledon viste i helgen at de ikke er noen pushover. De tok ett poeng da de spilte 1–1 på bortebane mot Peterborough.

Neal Ardley er muligens litt skuffet over at laget hans slapp inn en utligning på tampen av kampen, spesielt siden Wimbledon tok ledelsen med kun et kvarter igjen å spille. Det viktigste var likevel måten de fremsto på, og London-laget virker bra. 

Wimbledon har spilt godt mot flere sterke lag de siste ukene, men jeg tror ikke de klarer å hamle opp mot et Blackburn-lag som satser alt på å rykke opp. 

Wimbledon slo riktignok Blackburn på bortebane tidligere denne sesongen, men jeg tror Lancashire-laget får revansj tirsdag.

Blackburn kommer trolig til å ha ballen mye tirsdag, men de må passe seg for kontringer.

Ardleys menn er godt organisert, og de har vist ved flere anledninger at de kan ødelegge for lag med å kontre på dem.

Blackburn blir den tøffeste oppgaven så langt. De er i flott form og har vunnet de tre siste kampene. På bortebane har de imidlertid ikke helt overbevist.

Blackburn har kun klart å holde nullen i én av de siste ti bortekampene i League One.

Jeg stoler likevel på at de tar tre poeng i denne matchen.

Blackburn tapte 0–1 mot Wimbledon på Ewood Park tidligere denne sesongen, og de er nok interessert i å revansje tapet tirsdag kveld, tror jeg.

Will Nightingale og Kwesi Appiah er sannsynligvis fortsatt ute for gjestene. Utover det har ikke manager Neal Ardley noen store skadebekymringer.

Darius Charles sto over lørdagens kamp mot Peterborough, og han vil antakeligvis heller ikke spille tirsdagens kamp. 

Blackburn mangler fortsatt Harry Chapman, mens Lewis Travis er suspendert. Peter Whittingham og Doneil Henry er begge usikre. Den positive nyheten er at Bradley Dack, som var syk lørdag, er tilbake til denne kampen.

Jeg kjører borteseier til Blackburn, og bruker denne i en dobbel.

Wycombe Wanderers – Coventry City H

Engelsk, League Two. Wycombe-manager Gareth Ainsworth vil trolig gjøre noen endringer defensivt før kampen mot Coventry.

Wanderers spilte en elendig kamp lørdag. De lå under 0–4 på hjemmebane mot svake 4–0 Morecambe etter 52 minutter. De skjerpet seg mot slutten av kampen og scoret to ganger, men det holdt likevel ikke til poeng.

Wyombe falt dermed ned til tredjeplass i League Two. Nå har de seks poeng opp til serieleder Luton.

Dan Scarr er tilbake etter en strekkskade, og han vil muligens komme inn i startelleveren i tirsdagens kamp.

Sam Saunders og Sido Jombati sliter begge med kneskader, men er på vei tilbake. Anthony Stewart og Michael Harriman er ute med langtidsskader.

Coventry ligger på niendeplass, men de er hele elleve poeng bak Wycombe på tabellen.

Gjestene må klare seg uten Jordan Willis. Forsvarsspilleren ble utvist mot Mansfield på lørdag.

Sky Blues-boss Mark Robins mangler også Tom Davies, Jodi Jones og Tony Andreu.

Dette er bare den andre kampen mellom Wycombe og Coventry i English Football League. Coventry vant 3–2 Ricoh Arena i desember.

Coventry har faktisk aldri tap mot Wycombe i noen turneringer. De har møttes fire ganger totalt, og Coventry har også vunnet kampene i cupen.

Wycombe var ubeseiret i åtte kamper på rad før Morecambe noe overraskende slo dem lørdag. The Chairboys har ikke tapt to kamper på rad siden februar 2017. 

Coventry er et dårlig bortelag denne sesongen, og gjør at jeg tror på hjemmeseier. Coventry har bare vunnet én av de siste åtte bortekampene i ligaen.

Adebayo Akinfenwa er mannen Coventry må passe seg for. Han har vært involvert i ti scoringer på de elleve siste kampene. Mannen har fem mål og fem målgivende pasninger.

Jeg tror Wycombe slår tilbake i kveld. 2,00 i odds er ok, og jeg bruker den i en dobbel.

Tirsdagens dobbelttips er AFC Wimbledon + Wycombe Wanderers. Denne kombinasjonen belønnes med 3,70 i odds. Innsatsen blir 100 kroner, og spillestopp er klokken 2040.

Her er tirsdagens dobbelttips:

AFC Wimbledon – Blackburn Rovers 3,30 – 3,25 – 1,85 B

Wycombe Wanderers – Coventry City 2,00 – 3,15 – 3,00 H

Total odds: 3,70