SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Formlaget Bristol City er ikke sjanseløse

Bristol City og Matty Taylor imponerer på bortebane denne sesongen. De kan ta en ny borteseier fredag kveld mot et svekket Sheffield United-lag.

Bristol City og Matty Taylor imponerer på bortebane denne sesongen. De kan ta en ny borteseier fredag kveld mot et svekket Sheffield United-lag. Foto:

Av

Bristol City er formlaget på bortebane i Mesterskapserien.

DEL

OddstipsEtt av tre oddstips gikk inn torsdag. Røde Stjerne til fine 2,15 i odds (250 kroner i innsats).

Det er et flott oddsprogram denne fredagen. Det er blant annet kamper fra tysk 1. Bundesliga, engelsk Mesterskapserie og fransk Ligue 1. I tillegg er det haugevis med ishockeykamper og en del fotballkamper fra nest øverste nivå rundt omkring i Europa.

Fredagens singeltips: Leverkusen har super statistikk mot Stuttgart

Lørdagens singeltips: Leicester holder nesten alltid tett mot Newcastle

Lørdagskupongen: Tottenham slår tilbake

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Sheffield United - Bristol City B

Engelsk, Mesterskapserie. Begge lagene har overrasket positivt denne sesongen, og det er neppe mange som hadde tippet at Bristol City og Sheffield United skulle ligge på henholdsvis tredje- og fjerdeplass etter 20 serierunder.

Men Sheffield United har opplevd en formsvikt de siste par ukene. Det har stoppet opp for Chris Wilder & Co, og det blir interessant å se om de klarer å bryte ut av den negative trenden.

Forrige helg tapte de 1-3 borte mot et formsvakt Millwall-lag. Det var Yorkshire-klubbens tredje kamp på rad uten seier. To av kampene har endt med tap og de har sluppet inn hele åtte mål i denne perioden.

The Blades har falt ned til fjerdeplass på tabellen, og de er før fredagens kamp ti poeng bak serieleder Wolves.

Hjemme på Bramall Lane har laget fra stålbyen solide 7-1-2, men de kommer til denne kampen uten å ha vunnet noen av de to siste kampene foran egne fans. De skal få kjørt seg denne fredagen, tror jeg.

For Bristol City er ikke laget som kommer for å parkere bussen på 16-meteren. Det viser også tallene. Over halvparten av kampene hvor Bristol City har vært involvert har endt med mer enn 2,5 mål. De er kompakte og godt organiserte defensivt, og de er dyktige til å utnytte overgangsmulighetene de får.

Forrige lørdag imponerte de stort i lørdagens kamp på Ashton Gate. Da slo Bristol City et lag som var regnet som en av de største opprykksfavorittene før sesongen,  Middlesbrough.

Sjekk fredagens singeltips her:

Leverkusen har super statistikk mot Stuttgart 

Lee Johnson & Co viste i den kampen at de er sterke i begge eneder av banen. De tettet igjen bakover, og at de har den nødvendige effektiviteten fremover til å vine kamper.

Bristol City har kun tapt en av de syv siste kampene. Det gir dem en fin tredjeplass på tabellen. De har like mange poeng som fredagens motstander, men to mål bedre målforskjell.

På bortebane har de meget imponerende 5-4-1, noe som gjør de til ligaens nest beste bortelag. Bristol City er ubeseiret i de åtte siste bortekampene i Mesterskapserien, og jeg tror ikke de taper denne heller.

Sheffield United fikk tilbake Richard Stearman forrige helg, men han kan miste plassen sin til Jake Wright. The Blades kan komme til å spille i et 3-5-1-1-system med David Brooks like bak Leon Clarke på topp.

Bristol City vil antakeligvis stille med samme laget som slo Boro forrige helg. Famara Diedhiou, Jens Hegeler, Gary O'Neil og Eros Pisano er alle på skadelisten, og de er uaktuelle til denne kampen.

Bristol City er det beste bortelaget i Mesterskapserien, dersom man ser på de åtte siste bortekampene. Med den borteformen tror jeg de vinner fredagens kamp til flotte 3,15 i odds. Innsatsen blir 100 kroner og spillestopp er klokken 2040.

Her er vårt råtips fredag 8. desember:

Sheffield United - Bristol City 1,95 - 3,25 - 3,15 B

Total odds: 3,15