SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Går Arsenal på et sjokktap?

Arsenal's Alexis Sanchez, foreground, celebrates scoring the opening goal, during the English Premier League soccer  match between Arsenal and Hull City , at the Emirates Stadium, in London, Saturday, Feb. 11, 2017. (Adam Davy/PA via AP)

Arsenal's Alexis Sanchez, foreground, celebrates scoring the opening goal, during the English Premier League soccer match between Arsenal and Hull City , at the Emirates Stadium, in London, Saturday, Feb. 11, 2017. (Adam Davy/PA via AP) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Arsene Wengers gutter møter Lincoln i omkamp i FA-cupen.

DEL

LørdagsbongenDet er krise i Arsenal etter 2-10 sammenlagt mot Bayern München, og tre tap på de fire siste i ligaen. FA-cupen er det siste de har å håpe på, og mye rart skal skje om ikke «The Gunners» får en liten opptur lørdag. Slår de ikke Lincoln, vil selv en sta mann som Arsene Wenger måtte innse at han har løpt linjen ut.

H i kamp 1, altså, og de neste 11 er liga. Der stoler jeg på Everton og formsterke Swansea i Premier League, og Leeds og Cardiff i Championship.

Bonuspotten gikk ut forrige helg, men den er på vei opp igjen. Denne lørdagen ligger det 650 000 kroner i potten, mens pausepotten er på 160 000 kroner.

Nederst i saken finner du spillforslag som kan leveres direkte på nett eller mobil. Innleveringsfristen er lørdag klokken 1555.

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

1. Arsenal - Lincoln  H

Lørdagsbongen begynner med en FA-cupkamp, før resten er serie. Og tross tilløp til krise hos Arsene Wengers Arsenal, så kommer de ikke til å tabbe seg ut mot Lincoln. Gjestene er i form, de topper nivå 5 av engelsk fotball, men de vil likevel bli feid av banen her.

2. Everton - West Bromwich  H

Everton tapte bare med ett mål mot Tottenham sist, men ble i realiteten rundspilt det meste av kampen. Nå er motstanden en annen, men slett ikke dårlig. West Brom er gode, men det er hjemme de tar de fleste poengene. Og Spurs har 12-2-0 på White Hart Lane...

3. Bournemouth - West Ham  (U)B

Bournemouth er i bedriten form, de har 0-3-5 på de åtte siste! Det betyr at laget fra sørkysten skal begynne å passe seg for nedrykksstreken, det er bare fem poeng ned. West Ham var i realiteten sjanseløse, tross kun 1-2-tap mot Chelsea. Er et brukbart bortelag.

4. Hull - Swansea  B

Hull har hevet seg et par hakk under Marco Silva, de har 2-2-3 under portugiserens ledelse. Ikke fantastisk, men mye bedre enn i høst. Det er bare det at Swansea har hevet seg enda mer. Og når waliserne i utgangspunktet er et bedre lag, betyr det en B her.

5. Newcastle - Fulham  H(U)

Så er vi i Championship, der Newcastle ble holdt til 0-0 av Reading tirsdag. Ikke noen bombe det, og «skjærene» fra nord seiler fortsatt mot opprykk. Fulham jager playoff, og er i god form (4-2-0 på de seks siste), så jeg tar med en U.

6. Brentford - Huddersfield  U(HB)

Danske Lasse Vibe scoret sitt mål nummer syv og åtte for sesongen da Brentford vant 3-2 borte over Forest i midtuken. Brentford på sitt beste er meget bra, men Huddersfield har vært steingode i flere måneder etter en tung avslutning på 2016.

7. Leeds - Queens Park Rangers  H

To lag i form her. Leeds har 3-2-0 på sine fem siste, og QPR har 4-0-1. Bortelaget er, som de fleste vanetippere vet, aldri til å stole på, og vi må også ta høyde for hjemmefordelen. Jeg sier rett og slett at Leeds er hakket bedre, QPR-form eller ikke, og nøyer meg med H.

8. Preston - Reading  (H)B

Preston er fortsatt ikke helt sjanseløse på playoff, selv om håpet svinner etter bare ett poeng på de to siste. Men begge de kampene har vært borte, og Derby og Fulham er ikke lette motstandere. Men det er ikke Reading heller, de ser ut til å klare playoff.

9. Aston Villa - Sheffield Wednesday  H(B)

Villa har vist klare tegn til bedre de siste rundene, etter to elendige måneder. Men alle de nye (åtte signeringer i januar!) må jo spilles inn, og det begynner å sette seg nå. Hadde store sjanser i 0-1-tapet sist, og tre seire før den. Wednesday er gode, prøver en ny splitt.

10. Norwich - Blackburn  (H)U

Etter en ypperlig start på det nye året, med 5-1-1 i de første syv kampene i 2017, har det stoppet helt opp for Norwich. Og nå har de fem kamper uten seier. Selv om tre av disse har endt uavgjort er det neppe nok til å nå opprykkstoget. Blackburn i stor fremgang.

11. Barnsley - Ipswich  U

Barnsley har bare tatt ett poeng på de fire siste, og tapte for QPR tirsdag. Nå kommer «Tractor Boys» på besøk, og disse bøndene fra Suffolk har gjort uavgjort til sin spesialitet, med fem strake av sorten. Jeg har svidd av alle garderingene, så da blir det jo U, da!

12. Cardiff - Birmingham  H

I Birmingham er krisen total, med elendige 2-3-10 på 15 kamper under Gianfranco Zola. Får den gamle Chelsea-helten sitte ut sesongen? Jeg tviler. Det er uansett bare å sette en H for et Cardiff som har gjort mye rett etter årsskiftet (7-2-4 på 13 kamper i 2017).