SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Går Real på en smell i Paris?

Real Madrid's Cristiano Ronaldo celebrates his side's 2nd goal during the Champions League soccer match, round of 16, 1st leg between Real Madrid and Paris Saint Germain at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Feb. 14, 2018. (AP Photo/Paul White)

Real Madrid's Cristiano Ronaldo celebrates his side's 2nd goal during the Champions League soccer match, round of 16, 1st leg between Real Madrid and Paris Saint Germain at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Feb. 14, 2018. (AP Photo/Paul White) Foto:

Av

PSG kan slå Real Madrid hjemme på Parc des Princes.

DEL

OddstipsTirsdagens oddsprogram byr blant annet på to returoppgjør i  åttendedelsfinalene i Mesterligaen. Liverpool møter Porto hjemme på Anfield, mens Real Madrid skal til Parc des Princes i Paris for å forsøke å forsvare 3-1-ledelsen sin mot PSG. I tillegg er det full runde i den engelske Mesterskapserien og flere kamper fra League One og League Two.

Klikk her for å levere lørdagens Lotto-kupong

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Paris Saint-Germain - Real Madrid H

Mesterligaen, åttendedelsfinale. Kamp 2 av 2. Real Madrid har skuffet stort denne sesongen i La Liga. Etter 27 serierunder ligger de på tredjeplass15 poeng bak serieleder Barcelona. De røk også ut av den spanske cupen etter at de tapte 1-2 hjemme mot Leganes.

De svake resultatene gjorde at Paris St. Germain hadde håp om å skaffe et godt resultat i i den første kampen mot det mest suksessfulle laget i Mesterliga-historien. Det startet bra for PSG på Santiago Bernabeu.

Adrien Rabiot ga PSG ledelsen etter en halvtimes spill, men Real snudde kampen og slo det franske hovedstadslaget 3-1. Men ikke avskriv PSG!

Franskmennene tapte på bortebane mot Bayern Munchen i gruppespillet, men de slo tilbake mot det tyske mesterlaget hjemme på Parc des Princes.

De har faktisk vunnet de fire siste kampene på hjemmebane i Mesterligaen, og scoret minst tre mål i hver av dem.

Siden tapet i Madrid har de fått verdens dyreste fotballspiller, Neymar, på skadelisten. Brasilianeren er operert hjemme i Brasil og er ute i minst to måneder, i tillegg er også Kyliann Mbappe usikker.

Likevel mangler det ikke på offensive spillere i PSG. Edinson Cavani ble spart i helgen og stiller uthvilt til tirsdagens viktige kamp. Argentineren Angel Di Maria scoret i 2-0-seieren mot Troyes. Dermed har han scoret tre mål på de to siste kampene.

Paris-laget har vunnet ni av de ti siste kampene, og de har scoret fem mål siden Neymar ble skadet.

PSG cruiser mot seriegullet i Ligue 1, men som PSG-manager er det ikke den franske ligaen som teller. Unai Emery er under et enormt press før returoppgjøret mot Real.

For Paris St. Germain-eierne er det Mesterligaen som betyr noe. Det var derfor de investerte flere milliarder i nye spillere i sommer. Dersom PSG ryker ut av Mesterligaen i åttendedelsfinalen vil Emery antakeligvis måtte se seg om etter ny jobb, tipper jeg.

PSG har en tøff jobb tirsdag. Real Madrid har vunnet Mesterligaen tre av de fire siste sesongene, og Mesterligaen er den eneste muligheten til det spanske hovedstadslaget å vinne en tittel denne sesongen.

Men Real har vært fryktelig ustabile denne sesongen, og jeg stoler ikke helt på dem.

Los Blancos vant 3-1 mot Getafe lørdag, og dermed har de vunnet seks av de syv siste kampene. De har scoret imponerende 23 mål i denne perioden. Defensivt har de imidlertid vist klare svakheter, og de svakhetene kan PSG-angriperne komme til å utnytte tirsdag.

Luka Modric og Toni Kroos er usikre for Real. Det vil være to tunge fravær, og uten dem vil PSG sine sjanser styrkes betydelig.

PSG må imidlertid passe på én mann: Cristiano Ronaldo. Han har scoret ti mål på de syv siste kampene for Real, og han har allerede elleve scoringer i Mesterligaen. Ronaldo har scoret fem mål på tre bortekamper i Europa denne sesongen. Ja, han scorer i snitt hvert 57. minutt i Mesterligaen denne sesongen, og hvert 54. minutt på bortebane i Mesterligaen.

Jeg tror PSG vinne hjemme i Paris, men om de vinner nok til å gå videre er jeg usikker på. 1,95 i odds er ok, og jeg satser 250 kroner på franskmennene. Spillestopp er tirsdag klokken 2040.

Her er vårt singeltips tirsdag 6. mars:

Paris Saint-Germain - Real Madrid 1,95 - 3,60 - 3,10 H

Total odds: 1,95