SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Godset har statistikken på sin side

Strømsgodset og Marcus Pedersen jubler 2-1-scoringen mot Haugesund. Godset er et av eliteseriens beste hjemmelag.

Strømsgodset og Marcus Pedersen jubler 2-1-scoringen mot Haugesund. Godset er et av eliteseriens beste hjemmelag. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Godset har kun tapt to av de siste 31 hjemmekampene!

DEL

Søndagskupongen (Bergensavisen) Godset tapte hele 0-3 på bortebane mot Brann torsdag, men Godset hjemme og borte er to forskjellige lag.  Drammenserne har kun tapt to av de siste 31 hjemmekampene på Marienlyst.

Nederst i saken finner du spillforslag som kan leveres direkte på nett eller mobil. Innleveringsfristen er søndag klokken 1655.

Lørdagens singeltips: Hoffenheim er ustoppelige!

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

1. Strømsgodset - Aalesund H

Strømsgodset var sjanseløse på Stadion torsdag, men på tross av det er de bra forspent på de fleste plasser. Og hjemme mot Aalesund tror jeg de vinner. Aafk har kommet like skjevt ut som i fjor, de har sluppet inn tre mål i begge sine kamper så langt.

2. Lillestrøm - Haugesund H

Lillestrøm produserte godt med sjanser, og burde definitivt fått med seg i hvert fall ett og helst tre poeng fra Molde onsdag. Haugesund er fortsatt et stort spørsmålstegn, tross seier torsdag. Har ikke fått «satt» laget skikkelig, så jeg tror de får problemer her.

3. Sarpsborg 08 - Viking H

Sarpsborg står med full pott etter to runder. Imponerende, det var nok mange som lurte å om det ikke skulle stoppe litt opp i Norges første hovedstad i år. Viking er tynt besatt i sine økonomiske problemer, tapte mot Tromsø torsdag, og jeg tror dette er nok en H.

4. Stabæk - Odd (H)B

I utgangspunktet er jo dette en B, men jeg tviler på at Stabæk har tenkt å selge seg billig mot telemarkingene og storkjeften Fagermo. Og siden Odds forsvar, tross seier, viste sist at de får problemer med temposterke angripere, garderer jeg her.

5. Tromsø - Sogndal H(UB)

Det er fortsatt en del spørsmålstegn ved hvor sterke Tromsø er i år. Vinteren var OK, men de har ikke altfor mange kvalitetsspillere. Sogndal klemte inn fire mål etter dødball i seieren onsdag, og tøffe sogninger er ikke redd for kalde Alfheim. Jeg tar med alle tegn.

6. Vålerenga - Sandefjord H

Jeg er blant de mange som tror Sandefjord går rett ned igjen. De satser på oldboys iblandet ett og annet talent, og det er jo ikke godt nok. Vålerenga har mye spennende på gang, blant annet har de gjort en kjempesignering i Bård Finne.

7. Arendal - Ullensaker/Kisa H(U)

Nyopprykkede Arendal, trent av Sotra-karen Knut Kjartan Tørum, tapte 1-2 borte mot Mjøndalen i åpningen. Det er ikke flaut, og hjemme mot Ull/Kisa kan det bli både ett og tre poeng. Bortelaget har tilbragt de siste årene i heisen mellom 1.- og 2. divisjon.

8. Jerv - Ranheim H(U)

Jerv må bli blant opprykksfavorittene, etter to år i kvalik uten på lykkes. 1-1 borte mot Florø i åpningen var kanskje ikke fantastisk, men da møtte de en ytterst giret gjeng i Norges vestligste by. Ranheim slo Strømmen hjemme. Ustabile, men gode på gode dager.

9. Levanger - Sandnes Ulf (U)B

Levanger fikk med seg ett poeng på overtid, etter utligning til 2-2 borte mot Ull/Kisa i det 92. spilleminutt. Ulf vant ikke uventet hjemme mot Elverum, og skal være i toppen av. 1. divisjon. Men det er ikke nødvendigvis lett å slå Levanger i Trøndelag.

10. Strømmen - Florø H

Strømmen har etterhvert lang fartstid i denne divisjonen, og vet hva som kreves for å overleve uten et spaktakulært lag. Florø vil ventelig bli best foran egne fans, så jeg tenker at det holder med ett tegn her.

11. Åsane - Bodø/Glimt B

Åsane leverte en svak forestilling da de tapte 0-2 borte mot Tromsdalen i åpningen. De ser tynne ut sentralt på midten, og sliter ned at frontmann Herrem har vært skadet og er et stykke unna form. Jeg tror ikke det holder mot gamletrener Kjetil Knutsen og Glimt.

12. Everton - Leicester U(B)

En måtte synes litt synd på Everton tirsdag, da de laget straffe og mistet seieren tre minutter på overtid mot United. Men de kjempet bra. Nå kommer en ny tøff utfordring, i et Leicester-lag som virker ustoppelige for tiden. De kommer nok til å score her også.