SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Hvem kan banke RBK?

Rosenborgs Nicklas Bendtner scoret sitt første mål for trønderne mot Odd i serieåpningen.

Rosenborgs Nicklas Bendtner scoret sitt første mål for trønderne mot Odd i serieåpningen. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Ikke Sandefjord i hvert fall!

DEL

Midtukekupongen (Bergensavisen) Rosenborg er favoritter til å vinne serien denne sesongen, og trønderne viste søndag at de kan vinne selv på dårlige dager. Det er dårlig nytt for Odd og resten av lagene i eliteserien.

Midtukekupongen denne uken er satt sammen av fem kamper fra den norske eliteserien, seks kamper fra Premier League og én kamp fra den engelske Mesterskapserien.

Bonuspotten har virkelig lagt på seg siden sist uke. Nå er den oppe i 3,1 millioner kroner, mens pausepotten er på cirka 25 000 kroner.

Nederst i saken finner du spillforslag som kan leveres direkte på nett eller mobil. Innleveringsfristen er onsdag klokken 1855.

Onsdagens råtips: Big Sam har aldri tap på St. Mary's

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

1. Molde – Lillestrøm H (UB)

LSK imponerte da de snudde 0–1 til 2–1 mot Sandefjord i løpet av de siste tre minuttene i serieåpningen. Molde vant 1–0 mot nyopprykkede Kristiansund. De har et solid overtak på kanarifuglene. De har kun tapt én av de siste 14 kampene mot LSK på Aker Stadion.

2. Odd – Kristiansund H

Odd fikk juling av gullfavoritt Rosenborg. De tapte 0–3 på Lerkendal. Nyopprykkede Kristiansund klarte seg brukbart mot storebror Molde, men tapte 0–1 i eliteseriedebuten. Odd er ventet å kjempe i toppen, og da må de slå lag som KBK. Ialle fall på hjemmebane!

3. Sandefjord Fotball – Rosenborg B

Sandefjord rotet vekk ledelsen på tampen av kampen mot Lillestrøm. De ledet 1–0 til det gjensto tre minutter, men tapte 1–2. De får en tøffere oppgave når Rosenborg kommer til hvalfangerbyen. Rosenborg har vunnet ti av elleve møter i eliteserien mot vertene.

4. Sogndal – Stabæk U(B)

Det er aldri enkelt å være bortelag på Fosshaugane, men Stabæk er et av unntakene. Bæringene har kun tapt én av de siste fem kampene mot sogndølene. De står med to seire, to uavgjorte og ett tap. Stabæk fikk en god start med seier mot Aalesund. Vrien!

5. Aalesund – Sarpsborg 08  U(H)

AaFK tapte 1–3 mot Stabæk i første serierunde, mens Sarpsborg snudde 0–1 til 3-1-seier hjemme mot Sogndal. De to siste oppgjørene mellom disse lagene på Sunnmøre har endt uavgjort. Ikke usannsynlig at det blir resultatet denne gangen også. AaFK må slå tilbake.

6. Chelsea – Manchester City  H(U)

Chelsea tapte overraskende 1–2 mot Crystal Palace i helgen, og skapte dermed litt spenning igjen i Premier League. De leder fortsatt med syv poeng, men har ikke råd til så mange feilskjær til. City var i London i helgen og spilte 1–1 mot Arsenal. Denne blir jevn!

7. Liverpool – Bournemouth H

Liverpool har for vane å gi vekk poeng til lag som ligger et stykke nede på tabellen. De tapte 3–4 mot Bournemouth i det omvendte oppgjøret, men på Anfield har Klopps menn vært solide. Merseyside-laget må vinne for å henge med i kampen om en Mesterligaplass.

8. Arsenal – West Ham H

To lag som er ute av form. Arsenal er i trøbbel. De har kun vunnet én av de siste seks akmpene, og er nå syv poeng bak City som innehar den viktige fjerdeplassen. West Ham er skikkelig ute å kjøre. De har fire tap på rad nå, og de er uten seier i de siste seks kampene.

9. Swansea City – Tottenham B

Etter helgens Chelsea-tap er Tottenham plutselig kun syv poeng bak Antonio Contes menn. Spurs er ligaens beste hjemmelag, men borte har de rotet litt. De står med 5-6-2 på fremmed gress. Swansea balanserer på nedrykksstreken. De må kjempe for hvert poeng.

10. Southampton – Crystal Palace B(U)

Crystal Palace står med fire strake seire før kampen på St. Mary's, og er fire poeng foran Hull som ligger under nedrykksstreken. De imponerte i helgen med å slå serieleder Chelsea 2–1 på Stamford Bridge. Soton spilte uavgjort i lokaloppgjøret mot Bournemouth.

11. Hull City – Middlesbrough H

Hull City viser strålende hjemmeform. De er ubeseiret i de seks siste hjemmekampene, og de har vunnet de to siste. Middlesbrough på sin side har tolv kamper på rad uten seier nå. og de har kun scoret ett mål på de siste seks kampene. Bortestatistikken viser 1-7-7.

12. Huddersfield Town – Norwich City H(U)

Huddersfield trenger tre poeng for å holde liv i håpet om direkte opprykk, men de er på det nærmeste sikret playoff. Norwich bør helst ha en seier for å henge med i playoffkampen, men borteformen er elendig. De har kun vunnet fire av 20 bortekamper så langt.