SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

I kveld kan han få revansj mot klubben som ga ham fyken

Eduardo Baptista, coach of Brazil's Palmeiras, gestures during a Copa Libertadores soccer match against Bolivia's Jorge Wilstermann in Sao Paulo, Brazil, Wednesday, March 15, 2017. (AP Photo/Nelson Antoine)

Eduardo Baptista, coach of Brazil's Palmeiras, gestures during a Copa Libertadores soccer match against Bolivia's Jorge Wilstermann in Sao Paulo, Brazil, Wednesday, March 15, 2017. (AP Photo/Nelson Antoine) Foto:

Av

Eduardo Baptista og Ponte Preta trenger en seier i kveld.

DEL

OddstipsEn flott dag for Spillsenteret i går. Vi traff på singeltipset vårt på Danmark til 2,65 i odds (100 kroner i innsats), og vi  fikk også inn singeltipset på Burkina Faso til pene 2,00 i odds (250 kroner i innsats). Det ga oss et lite overskudd, selv om vi bommet på Brasil og Frisk Asker.

Følg Spillsenteret på Facebook!

Det er et tynt langoddsprogram denne onsdagen. Det spilles Allsvenskan-kvalik i Sverige, noen kamper i brasiliansk fotball og en kamp fra FA-cupen i England. I tillegg er det et variert utvalg av ishockeykamper og håndballkamper.

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Ponte Preta -  Atletico PR H

Brasiliansk, Serie A. Ponte Preta slåss for å overleve i Serie A. De ligger på tredje sisteplass med 36 poeng, tre poeng bak Vitoria som innehar plasseringen over nedrykksstreken.

Det ligger an til et skikkelig bikkjeslagsmål i Campinas onsdag kveld. For hjemmelaget trenger desperat en seier. Det er kun fire kamper igjen av sesongen, så det begynner å haste å ta poeng.

Ponte har fått har hentet inn suksesstreneren Eduardo Baptista i høst. Han tok Ponte til en imponerende åttendeplass i ligaen forrige sesong, kun fire poeng bak en plass i Copa Sudamericana.

I desember 2016 sa han opp i Ponte og signerte for storklubben Palmeiras, men i mai fikk han fyken. Baptista tok over nettopp Atletico PR i slutten av mai, men det ble ingen suksess. Han fikk sparken i juli.

Nå kan han få sin revansje, men Ponte er i elendig form. De har kun vunnet én av de siste åtte kampene. Baptista var sett på som en frelser når han kom in, men laget har kun tatt åtte poeng på ti kamper etter at han kom tilbake. De har tapt fire av de siste seks kampene. Nå må de våkne om de ikke skal spille i Serie B neste sesong. 

Atletico PR viser brukbar form. Ti poeng på de seks siste kampene er bra.

Furacão fikk en forferdelig start på sesongen, men formkurven har vært stigende etter at Fabiano Soares tok over treneransvaret. Nå ligger laget på tolvteplass og kjemper om en plass i neste års Copa Sudamericana.

Vertene har ingen nye spillere på skadelisten, men Artur og Joao Vitor er fortsatt skadet. Atletico mangler Felipe Gedoz, mens Thiago Helano og Nikao er usikre.

Jeg tror dette blir en jevn kamp mellom to lag som fortsatt har mye å spille for. Ponte er i elendig form, men de spiller foran et entusiastisk hjemmepublikum og det kan løfte dem.

Ponte har vunnet fire av de fem siste kampene mot Atletico. Jeg tror de vinner igjen i kveld. 2,10 i odds hadde holdt til et singeltips, men kan ikke spilles som singel. Derfor bruker jeg den i en dobbel.

Tranmere Rovers - Peterborough United B

Engelsk, FA-cup. Tranmere klarte å få omkamp mot Peterborough etter å ha spilt 1-1 i den første kampen. Da Peterborough brøt gjennom forsvarsmuren til Tranmere og satte inn 1-0 trodde de fleste at League One-klubben skulle kontrollere inn seieren og avansere til andre runde i FA-cupen.

Slik gikk det ikke. Istedet slo National League-laget tilbake. Tranmere utlignet 18 minutter før slutt, og Peterborough klarte ikke å svare.

Tranmere viste i den første kampen at de er kapable til å hamle opp med lag fra League One, særlig hvis League One-laget ikke spiller opp mot sitt beste. Det var faktisk Tranmere som var nærmest å ta seieren i den første kampen.

Hjemme på Prenton Park står de med 5-2-3 og 14-9 i målforskjell. Tranmere ligger helt nede på 13.-plass i National League, og de bør egentlig være lett match for Peterborough.

Peterborough er på gode dager et veldig bra lag, spesielt offensivt. Men bakover har de en del å jobbe med. 2-2-kampen mot Wimbledon på lørdag var nok et eksempel på det. De har også vært svake på bortebane denne sesongen. Statistikken viser at de kun har vunnet én av de siste syv bortematchene.

Tranmere får tilbake Jay Harris, mens James Wallace, Ben Tollitt og Jake Kirby er fortsatt ute.

Junior Morais er antakeligvis den eneste spilleren som mangler hos Peterborough, men kampene kommer tett som hagl og manager Grant McCann vil sannsynligvis rotere på laget. Andrew Hughes og Idris Kanu kan komme til å få sjansen fra start. Begge kom inn fra benken i helgen.

Tranmere laget livet surt for Posh i bortekampen, og de kan helt sikkert stelle i stand ugang for dem når de spiller foran sine egne fans. Men: Peterborough har en god statistikk i dene cupen, og jeg tror de vil videre. De skjerper seg til denne kampen.

Onsdagens dobbelttips er Ponte Preta + Peterborough. Denne dobbelen gir herlige 3,99 i odds. Innsatsen blir 100 kroner og spillestopp er klokken 1955. 

Her er vårt dobbelttips onsdag 15. november:

Ponte Preta - Atlético Paranaense 2,10 - 3,00 - 2,85H

Tranmere Rovers - Peterborough United 3,40 - 3,15 - 1,90 B

Total odds: 3,99