SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Juve liker seg på borte mot Lazio

Juventus og Gonzalo Higuain har vunnet de syv siste bortekampene.

Juventus og Gonzalo Higuain har vunnet de syv siste bortekampene. Foto:

Av

Juventus har ikke tapt mot Lazio på Olympiastadion siden 2003.

DEL

OddstipsSpillsenteret bommet på begge gårsdagens tips. Vi hadde uavgjort mellom Arsenal og City, men de lyseblå ydmyket The Gunners for andre gang på fem dager. Det må ha gjort vondt for Arsène Wenger. Heller ikke tipset vårt på Sergio Agüero som målscorer gikk inn.

Det er de engelske kampene som dominerer oddsprogrammet lørdag, men det er også flere interessante kamper i Italia og Tyskland.

Lørdagens singeltips: Batshuayi har løftet Dortmund

Lørdagskupongen: Liverpool har sluttet med tullet

Søndagskupongen: City er sterkest i toppmøte

Klikk her for å levere lørdagens Lotto-kupong

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Lazio – Juventus B

Italiensk, Serie A. Begge klubbene var i aksjon i midtuken. Lazio røk ut av Coppa Italia på straffespark mot AC Milan, mens Juventus på sin side sikret en plass i cupfinalen etter å ha slått Atalanta 2–0 sammenlagt i semifinalen.

Juventus har fortsatt muligheten til å ta the double i Italia, men de må vinne lørdagens kamp for å henge med i kampen om ligatittelen. Napoli har lagt press på dem. De slo Cagliari 5–0 i starten av uken, og ligger dermed fire poeng foran Juventus på tabellen.

Max Allegri sine menn har ikke råd til å tape poeng i denne kampen.

Men «Den gamle damen» viser glitrende form, så de burde ikke ha problemer med å ta tre poeng i den italienske hovedstaden. Juventus er ubeseiret i de siste tolv Serie A-kampene. De har elleve seire og én uavgjort, og enda mer imponerende er det at de kun har sluppet inn ett mål i denne perioden.

På de 13 siste kampene i Serie A og Coppa Italia har de vunnet alle 13 kampene, og tolv av kampene er vunnet uten å slippe inn mål.

Juventus tapte hjemmekampen mot Lazio i oktober. Det var Juves første tap mot Lazio på 25 Serie A-kamper. Nå vil de ha revansj.

De burde ha gode muligheter til å vinne i Roma. I alle fall om man ser på statistikken. Lazio har ikke vunnet hjemme mot Juventus i Serie A siden desember 2003. De har ni tap og tre uavgjorte i denne perioden.

Sjekk lørdagens singeltips:

Batshuayi har løftet Dortmund 

Juventus har vunnet de fire siste bortekampene på Olympiastadion, uten å slippe inn et eneste mål.

Det er ikke bare statistikken som spøker i bakgrunnen før denne kampen. Gjestene får også et boost offensivt siden Gonzalo Higuaín er tilbake mot Lazio. Higuain har vært et mareritt for Lazio. Argentineren har scoret tolv mål på de siste ni kampene mot the Aquile. Han kan fort bli mannen som avgjør lørdagens kamp, tror jeg.

Adam Marusic er suspendert Lazio. Hjemmelaget er ventet å stille med det samme laget som startet kampen mot AC Milan i midtuken.

Juventus har en egen evne til å vinne denne typen kamper med det ene målet som må til. Torino-klubbene har vunnet de fire siste bortekampene mot Lazio, og de har ikke sluppet inn mål i de fire kampene. Lazio har heller ikke for vane å slå Juve to ganger i løpet av samme sesong. Sist det skjedde var i sesongen 1942–1943.

Jeg stoler på Juve i denne kampen. Oddsen er småpene 2,10, og innsatsen blir 250 kroner. Spillestopp er klokken 1755.

Her er vårt singeltips lørdag 3. mars:

Lazio–Juventus 3,05–3,00–2,10 B

Total odds: 2,10