SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Kan Swansea sjokkere Chelsea?

Chelsea's Cesc Fabregas, left, and Swansea's Gylfi Sigurosson and Jefferson Montero, right, challenge for the ball during the English Premier League soccer match between Chelsea and Swansea City at Stamford Bridge stadium in London, Saturday, Aug. 8, 2015.(AP Photo/Frank Augstein)

Chelsea's Cesc Fabregas, left, and Swansea's Gylfi Sigurosson and Jefferson Montero, right, challenge for the ball during the English Premier League soccer match between Chelsea and Swansea City at Stamford Bridge stadium in London, Saturday, Aug. 8, 2015.(AP Photo/Frank Augstein) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Swansea er i hvert fall på opptur!

DEL

LørdagsbongenMest sannsynlig er det bortkastet, men jeg velger likevel å gardere Chelsea - Swansea. Vi tipper tross alt for å vinne penger, og Chelsea har spilt uavgjort i to av de tre siste. Gylfi Sigurdsson og Swansea er kraftig forbedret under Paul Clement, så jeg setter HU på Stamford Bridge lørdag.

Everton er en soleklar sikker, det samme er West Bromwich.

Fakta og tabeller fra England på nifs.no

Bonuspotten har steget kraftig siden i forrige uke. Nå er den oppe i 2,6 millioner kroner, mens pausepotten er på 50 000 kroner.

Nederst i saken finner du spillforslag som kan leveres direkte på nett eller mobil. Innleveringsfristen er lørdag klokken 1555.

Lørdagens råtips: West Ham har kviknet til

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

1. Watford - West Ham  (HU)B

To lag som har gjort en del bra i det siste. Watford hadde to seire og to uavgjorte før de røk for Manchester United sist, mens West Ham har 3-1-1 på de fem siste. Begge lag har målfarlige spillere, denne ser i det hele tatt veldig åpen ut.

2. Crystal Palace - Middlesbrough  U(B)

Crystal Palace har virkelig en møkkasesong. På papiret er laget sterkere enn noen gang, men det vil seg ikke for laget fra Croydon. Bytte fra Pardew til Allardyce har slett ikke gitt noen opptur, og det kan fort ende ned en divisjon. «Boro» scorer veldig lite mål.

3. Everton - Sunderland  H

Everton er et knallbra hjemmelag (7-4-1), og er dessuten i kjempeform. De har fem seire og tre uavgjorte på de åtte siste. Sunderland har i flere år vært ganske dårlige, og det er de fortsatt. De viste tegn til bedring, før de røk 0-4 for Southampton sist.

4. Hull - Burnley  H(U)

Hull har hatt et fint oppsving under sin nye manager Marco Silva. Selv om de tapte sist, er de nå bare ett poeng fra trygg grunn. Burnley er som kjent et elendig bortelag, med ett fattig poeng på fremmed gress. Men Hull er fortsatt ikke bedre enn at jeg garderer.

5. West Bromwich - Bournemouth  H

West Bromwich imponerer denne sesongen, og ikke bare poengmessig, De har utviklet spillet sitt, og spillere som Chadli, Brunt og Rondon kan mer enn å måke ballen høyt og langt. Bournemouth er på en nedadgående kurve, har kun to poeng på de seks siste.

6. Chelsea - Swansea  H(U)

Ligger det et bananskall og lurer her? Hverken Francesco Guidolin eller Bob Bradley fikk sving på Swansea, men det har Paul Clement gjort. Chelsea har spilt uavgjort i to av sine tre siste, og jeg tar høyde for Swansea kan klare nettopp U.

7. Aston Villa - Derby  B

Så er vi nede i elendigheten, også kalt Championship. Der tar Villa stadige steg mot nye dybder. Elleve spillere ble hentet før sesongen, åtte nye er hentet inn i januar-vinduet, og laget spiller bare dårligere og dårligere! Derby er opp og ned, men vinner vel denne.

8. Barnsley - Huddersfield  B

Barnsley har vært varierende etter nyttår, og har 1-2-2 på de fem siste. Hudderfield, derimot, ser ut til å ha satt inn jakten på de to topplagene. De har seks seire på rad, og har 11-1-1 på de 13 siste. Jevnt gode altså, og jeg tar en sjanse på at det holder.

9. Cardiff - Fulham  U(B)

Cardiff lå småsvett an rundt jul, men etter høytiden har de hevet seg kraftig og klatret såvidt opp på øvre halvdel. Der er også Fulham, og begge disse lagene står med tre strake seire. Tror på en jevn kamp, og setter U i utgang.

10. Newcastle - Bristol City  H

Newcastle hadde små problemer med å ta seg av Villa på mandag. I og med at Villa for tiden byr på forsvarsspill av non-leagueklasse, trengte de strengt tatt ikke anstrenge seg. Dette bør også være en enkel seier for serielederen, for gjestene er svake.

11. Preston - Queens Park Rangers  H(B)

Preston har bare ett tap på de ti siste, men fem av dem har endt uavgjort. Likevel er de ett av de bedre lagene i divisjonen. QPR har vunnet to på rappen, og kommet seg unna nedrykksstriden. Faktisk et bra bortelag, men uberegnelige. Altså kjører vi en splitt.

12. Wigan - Nottingham Forest  U

To ganske dårlige fotballag, dette. Og Forest har solgt sentrale Henri Lansbury til Villa. Wigan ligger under streken, men har bare to poeng opp. Forest har tapt de tre siste, og er seks poeng over nedrykk. Når to svake lag møtes, blir det fort U.