SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Knallodds på Burnley-seier

Burnley's Robbie Brady, centre, celebrates scoring his side's second goal of the game against Burnley during their English Premier League soccer match at the Vitality Stadium in Bournemouth, England, Wednesday Nov. 29, 2017. (Steven Paston/PA via AP)

Burnley's Robbie Brady, centre, celebrates scoring his side's second goal of the game against Burnley during their English Premier League soccer match at the Vitality Stadium in Bournemouth, England, Wednesday Nov. 29, 2017. (Steven Paston/PA via AP) Foto:

Av

Til tross for sterke resultater på bortebane, er det fortsatt knallodds på Burnley.

DEL

OddstipsHvilken lørdag vi har foran oss! Det er full rulle i Premier League, hvor blant andre topplagene Manchester City og Tottenham møtes på Etihad. Det er også flere spennende oppgjør i den engelske Mesterskapsserien.

Lørdagskupongen: City får sin revansje

Søndgskupongen: Roter Liverpool vekk flere poeng?

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Brighton – Burnley B

Engelsk, Premier League. Brighton har vært ustabile i høst, men november og desember har vært en sammenhengende nedtur for dem.

I midtuken tapte Brighton 2–0 mot Tottenham. Det var lagets sjette kamp på rad uten seier, hvorav fire av dem har endt med tap.

Det var ventet at de skulle tape mot lag som Manchester United, Liverpool og Spurs, men at de har tapt hjemme mot Stoke og Crystal Palace og at de tapte 2–0 mot Huddersfield gir grunn til bekymring.

Tross de svake resultatene ligger The Seagulls på en respektabel 13.-plass, men de er nå kun tre poeng over nedrykksstreken. De må etter hvert begynne å vinne kamper om de ikke skal havne i nedrykkssumpen.

Burnley har vært den største positive overraskelsen i Premier League så langt denne sesongen.

De fortsatte den fantastiske formen sin på tirsdag, da de slo Stoke 1–0 på Turf Moor. Nå ligger Burnley på en imponerende sjetteplass, men det er kun målforskjellen som skiller dem fra Tottenham på fjerdeplassen.

Det er imponerende av en klubb som kjempet for å unngå nedrykk sist sesong. Nøkkelen til snuoperasjon er forvandlingen på bortebane. De vant kun én bortekamp sist sesong, men denne sesongen har de vunnet fire, spilt to uavgjort og tapt to.

Burnley tok kun syv poeng på bortebane sist sesong, og var Premier Leagues nest dårligste bortelag. Hittil denne sesongen har de doblet poengfangsten. The Clarets har allerede tatt 14 poeng på åtte bortekamper. Det gjør dem til det nest beste bortelaget i Premier League denne sesongen.

Men det virker ikke som oddssetterne på Hamar har fått det med seg, og det tror jeg det er mulig å tjene penger på.

Det blir neppe mange mål i lørdagens kamp. Kun én av Burnleys bortekamper denne sesongen har endt med mer enn tre mål. Burnley er sterke defensivt, og de har bare sluppet inn tolv mål så langt. Kun Manchester City og Manchester United har færre baklengsmål enn Burnley denne sesongen. Begge har sluppet inn elleve mål.

Burnley har ikke vunnet noen av de seks siste møtene med Brighton, men alle møtene fant sted i Mesterskapsserien.

Lørdagens kamp mellom Brighton og Burnley er den første i Premier League. De 26 siste kampene mellom disse klubbene har vært spilt på nivå to eller nivå tre i engelsk fotball.

Steve Sidwell er eneste spilleren som er ute med skade hos The Seagulls.

Stephen Ward, Ben Mee, Matthew Lowton og Dean Marney er usikre hos Burnley, mens Jon Walters, Tom Heaton og Robbie Brady er uaktuelle til lørdagens kamp.

Siden starten av sist sesong er det ingen andre britiske managere som har tatt flere poeng enn Burnley-sjef Sean Dyche (71). Burnley viser fin form. De har vunnet seks av de åtte siste kampene i Premier League. Jeg har spilt på Burnley mange ganger denne høsten. Det har vært lønnsomt. Senest på tirsdag traff vi med tips på Sean Dyche sine karer. Nå stoler jeg på dem igjen.

Oddsen på Burnley-seier er 2,85. Innsatsen er 250 kroner, og spillestopp er klokken 1555.

Her er vårt singeltips lørdag 16. desember:

Brighton & Hove Albion – Burnley 2,45 – 2,80 – 2,85 B

Total odds: 2,85