SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Leicester jakter sin første seier på St. Mary's i Premier League

Leicester City's Riyad Mahrez celebrates scoring his side's first goal of the game during their English Premier League soccer match against Newcastle United at St James' Park, Newcastle, England, Saturday, Dec. 9, 2017. (Owen Humphreys/PA via AP)

Leicester City's Riyad Mahrez celebrates scoring his side's first goal of the game during their English Premier League soccer match against Newcastle United at St James' Park, Newcastle, England, Saturday, Dec. 9, 2017. (Owen Humphreys/PA via AP) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Leicester har aldri vunnet på St. Mary's i Premier League, men vi tror de har gode muligheter til å gjøre noe med det på onsdag.

DEL

OddstipsSpillsenteret sitt singeltips på Burnley satt som et skudd tirsdag. Oddsen var flotte 2,15, og innsatsen var 250 kroner. Dermed skaffet vi oss et pent overskudd.

Følg Spillsenteret på Facebook!

Det er et fyldig oddsprogram denne onsdagen. Det er midtukekamper både i Premier League og 1. Bundesliga, i tillegg spilles det kamper i den franske ligacupen og Coppa Italia. I håndball-VM skal Norge møte Russland i kvartfinalen, og det er også en del ishockey og håndballkamper på menyen.

Midtukekupongen: Kan West Ham felle nytt topplag?

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Southampton - Leicester B

Engelsk, Premier League.  Southamtons sesong har vært skuffende så langt, men de siste ukene har the Saints vist tegn til bedring. De var uheldige som ikke tok tre poeng mot Arsenal søndag. Kampen på St. Mary's endte 1-1 etter at Olivier Giroud utlignet for the Gunners i det 88. minutt.

Det var en nedtur at de mistet to poeng mot Arsenal, men prestasjonen de viste i den kampen var meget bra. Og den kan de bygge videre på.

Problemet til Southampton er at de kun har vunnet én av de siste syv kampene, og det gjør at poengfangsten er ganske laber. Laget ligger nede på ellevteplass på tabellen, bare fem poeng foran West Brom som ligger under nedrykksstreken.

Etter en svak start på sesongen har Leicester klatret oppover tabellen i oktober og november. De snudde 0-1 til 3-2-seier mot Newcastle på St. James Park lørdag. Dermed har de tre seire på rad nå, og de har kun ett tap på de ti siste kampene.

Snuoperasjonen har løftet dem opp til åttendeplass på tabellen. Nå er de kun syv poeng bak Liverpool som innehar femteplassen før onsdagens kamper.

Leicester har fått en opptur etter at den tidligere Southampton-manageren Claude Puel tok over på King Power Stadium, og jeg tror suksessen fortsetter på St. Mary's.

Jeg tror det selv om Leicesters tidvis har vist svakt forsvarsspill. The Foxes har kun holdt nullen en gang på bortebane denne sesongen, men de har også scoret i nesten alle kampene denne sesongen. Det er kun i to av 16 kamper de har gått målløse av banen.

Southampton på sin side slet med å score på hjemmebane i starten av sesongen. I tre av de fire første hjemmekampene klarte de ikke å få ballen i mål, men det har blitt bedre utover i sesongen.

Les også: Så mye tjente du på BAs oddstips i sist uke

Southampton har hatt et godt tak på Leicester. De har kun tapt én av de siste elleve Premier League-kampene mot the Foxes. Det tapet kom på The Dell i 2000.  Leicester har riktignok én seier på St. Mary's, men det var i Mesterskapserien.

Mauricio Pellegrino har et lavere poengsnitt per kamp (1,12) i Premier League som Soton-manager enn Claude Puel klarte sist sesong. Han hadde et snitt på 1,21.

Shane Long håper å være tilbake til kampen mot Leicester, men Cedric Soares ser ut til å måtte stå over onsdagens kamp.

Leicester mangler fortsatt Robert Huth og Matthew James.

Siden Leicester har spilt uavgjort i fire av de seks siste bortekampene, og Southampton har spilt uavgjort i seks av 16 seriekamper så langt, så tyder mye på at denne kampen kan ende uavgjort. Jeg tror imidlertid at Leicester tar alle tre poengene. De viste senest mot Newcastle at de har evnen til å bikke kamper i sin favør. Det kan de klare på St. Mary's også.

Borteseier gir fine 3,30 i odds, og jeg satser 100 kroner på Leicester. Spillestopp er klokken 2040.

Her er vårt råtips onsdag 13. desember:

Southampton - Leicester City 2,00 - 3,20 - 3,30 B

Total odds:  3,30