SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Leipzig kan få trøbbel

In this Jan. 13, 2018 photo, Leipzig's Naby Deco Keita is  on the ground during the German Bundesliga soccer match between RB Leipzig and FC Schalke 04 at the Red Bull Arena in Leipzig, Germany. Leipzig ruled out a winter transfer for Naby Keita on Sunday, Jan 14, 2018, saying the Guinea midfielder will stay with the side to the end of the season. The Bundesliga side said in a tweet that Keita will stay a Leipzig player until June 30 and "we wish to put the speculation about a January move to (Liverpool) to bed". ( Jan Woitas/dpa via AP)

In this Jan. 13, 2018 photo, Leipzig's Naby Deco Keita is on the ground during the German Bundesliga soccer match between RB Leipzig and FC Schalke 04 at the Red Bull Arena in Leipzig, Germany. Leipzig ruled out a winter transfer for Naby Keita on Sunday, Jan 14, 2018, saying the Guinea midfielder will stay with the side to the end of the season. The Bundesliga side said in a tweet that Keita will stay a Leipzig player until June 30 and "we wish to put the speculation about a January move to (Liverpool) to bed". ( Jan Woitas/dpa via AP) Foto:

Av

Napoli kan overraske i Tyskland.

DEL

OddstipsVi har kommet skjevt ut denne uken, og ingen av de fire første spillanbefalingene våre har gått inn. I går gikk vi for Fulham-seier, men de klarte ikke å holde på ledelsen. Dermed ble det ingen premie, dessverre!

Torsdagens langoddsprogram byr på en rekke spennende objekter fra OL. I tillegg spilles det en haug med interessante fotballkamper i kveld. Da spilles returkampene i 16-delsfinalene i Europaligaen.

Klikk her for å levere lørdagens Lotto-kupong

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

RB Leipzig - Napoli B

Europaligaen, 16-delsfinale. For en klubb som ble etabert så sent som i 2009, så har RB Leipzig hatt en oppsiktsvekkende fremgang.

Riktignok pumper Red Bull-konsernet penger inn i klubben, men penger er ikke alltid nok til å skaffe sportslige resultater.

I sin første sesong i 1. Bundesliga tok Leipzig en imponerende annenplass, og de debuterte dermed i Europa denne sesongen med å spille i Mesterligaen. De klarte ikke å gå videre fra gruppespillet, men tok seg til Europaligaen.

De lå under 0-1 i bortekampen mot Napoli, men tyskerne snudde kampen og vant 3-1 i Italia. Det er muligens den beste prestasjonen til Napoli i Europa.

Det er tett i toppen i Bundesliga, så Europaligaen kan bli viktig for Leipzig om de vil spille i Mesterligaen neste sesong. Leipzig hadde 1-1-1 på hjemmebane i gruppespillet i Mesterligaen.

I Bundesliga har de vært solide på hjemmebane. Statistikken viser 7-3-1. Det gjør dem til det nest beste hjemmelaget i Bundesliga denne sesongen.

Leipzig hadde tre seire på rad, før mandagens 2-1-tap mot Eintracht Frankfurt. I den kampen gikk de tidlig opp i ledelsen, men Frankfurt snudde kampen.

Napoli har vært gode hjemme i Italia de siste sesongene, men i Europa har de floppet. De tok seg videre fra gruppespillet i Mesterligaen i 2016-2017-sesongen, men denne sesongen klarte de ikke å gå videre fra gruppesillet og nå står de også i fare for å ryke ut av Europaligaen.

Det er ingen hemmelighet at Serie A er første prioritet for Napoli, men trener Maurizio Sarri var veldig skuffet etter 1-3-nederlaget mot Leipzig. Han vil vente mer fra spillerne i denne kampen.

Det blir vanskelig å gå videre, men jeg tror Napoli har muligheten til å vinne i Tyskland, selv om de tapte alle tre bortekampene sine i Mesterliga-gruppespillet.

Napoli slo Spal 1-0 søndag. Det betyr at de har vunnet seks av de syv siste kampene, uansett turnering. De har også vunnet alle de fire siste bortekampene.

Jeg forventer en tett og jevn kamp i Leipzig torsdag. Jeg er usikker på om Napoli klarer å gå videre, men jeg tror de vinner. 3,70 i odds på Napoli er ok, og jeg satser 100 kroner. Spillestopp er klokken 1855.

Her er vårt råtips torsdag 22. februar:

RB Leipzig - Napoli 1,70 - 3,50 - 3,70 B

Total odds: 3,70