SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Leipzig-oppturen fortsetter i kveld!

Football Soccer - TSG 1899 Hoffenheim vs RB Leipzig - German Bundesliga - Wirsol Rhein-Neckar-Arena, Sinsheim, Germany - 28/08/16. RB Leipzig's Marcel Sabitzer celebrates scoring a goal. REUTERS/Ralph Orlowski  DFL RULES TO LIMIT THE ONLINE USAGE DURING MATCH TIME TO 15 PICTURES PER GAME. IMAGE SEQUENCES TO SIMULATE VIDEO IS NOT ALLOWED AT ANY TIME. FOR FURTHER QUERIES PLEASE CONTACT DFL DIRECTLY AT + 49 69 650050.

Football Soccer - TSG 1899 Hoffenheim vs RB Leipzig - German Bundesliga - Wirsol Rhein-Neckar-Arena, Sinsheim, Germany - 28/08/16. RB Leipzig's Marcel Sabitzer celebrates scoring a goal. REUTERS/Ralph Orlowski DFL RULES TO LIMIT THE ONLINE USAGE DURING MATCH TIME TO 15 PICTURES PER GAME. IMAGE SEQUENCES TO SIMULATE VIDEO IS NOT ALLOWED AT ANY TIME. FOR FURTHER QUERIES PLEASE CONTACT DFL DIRECTLY AT + 49 69 650050. Foto:

Av

RB Leipzig imponerte mot Napoli. De fortsetter oppturen mot Frankfurt.

DEL

OddstipsMandagens langoddsprogram inneholder flere fine objekter. Det spilles seriefotball i italiensk Serie A og tysk 1, i tillegg spiller Wigan mot Manchester City. Det er også flere spillobjekter fra vinter-OL.

Klikk her for å levere lørdagens Lotto-kupong

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Eintracht Frankfurt - RB Leipzig B

Tysk, 1. Bundesliga. Frankfurt og RB Leipzig møtes i den første mandagskampen i 1. Bundesliga siden mai 2016.

Niko Kovacs menn tapte 0-3 mot Augsburg for to uker siden, men slo tilbake forrige helg da de vant 4-2 mot FC Köln.

Ørnene, som er kallenavnet til Frankfurt,ligger på sjetteplass med 36 poeng, men de kan klatre opp til annenplass med seier mot RB Leipzig.

Men det er enklere sagt enn gjort.

RB Leipzig reiser til finansbyen med en solid dose selvtillit etterå ha tatt en historisk seier i Europaligaen. De slo Napoli 3-1 på bortebane i den første 16-delsfinalen.

Hovedtrener Ralph Hassenhüttl vil antakeligvis stille med omtrent samme laget mot Frankfurt. Det er mulig Bernardo kommer inn i forsvaret.

Spørsmålet er om ikke kampen mot Napoli på torsdag ligger litt i bakhode.

Red Bull-laget vil uansett bli forsterket av at Emil Forsberg er tilbake. Han kan komme til å starte på Commerzbank Arena mandag.

Eintracht Frankfurt har kun spilt én gang tidligere mot RB Leipzig på hjemmebane. Det var i debutsesongen til Leipzig i 1. Bundesliga, hvor nykommeren til slutt endte på annenplass.

Frankfurt var ikke i samme formen den gang som de er nå, og vel vitende om at Frankfurt har hatt to ekstra dager for å forberede seg på kampen og spillerne har fått mer hvile.

Eintrachts Sebastien Haller er ventet tilbake i Frankfurt-angrepet, og franskmannen nsom kom til klubben i sommer er kun to mål bak Leipzigs stjernespiss Timo Werner.

Greitnok at Frankfurt viser super form, men Leipzig er et bedre lag. Leipzig har to seire i Bundesliga på rad, og det er første gang de har vunnet to ligakamper på rad siden oktober.

Problemet er at Leipzig ikke har vært gode på bortebane i Bundesliga. De står med 1-2-3 på de seks siste kampene, og jeg tror de kan få trøbbel i finansbyen. Det blir i alle fall en tett match.

Men: Leipzig har aldri tapt mot Eintracht. Da lagene spilte i september vant Leipzig 2-1. Stastikken viser 2-1-0 for Leipzig mot Frankfurt. 

Det er borteformen til Leipzig som får meg til å tvile litt, men etter det de viste i Napoli så tror jeg på tre poeng til bortelaget. 2,40 i odds er ok, og jeg satser 250 kroner. Spillestopp er klokken 2025.

Her er vårt singeltips mandag 19. februar:

Eintracht Frankfurt - RB Leipzig 2,50 - 3,10 - 2,40 B

Total odds: 2,40