SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Liverpool er uslåelige hjemme på Anfield

Liverpool's Mohamed Salah celebrates after scoring his side's first goal during the English Premier League soccer match between Liverpool and Tottenham Hotspur at Anfield in Liverpool, England, Sunday, Feb. 4, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)

Liverpool's Mohamed Salah celebrates after scoring his side's first goal during the English Premier League soccer match between Liverpool and Tottenham Hotspur at Anfield in Liverpool, England, Sunday, Feb. 4, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) Foto:

Av

Liverpool er ubeseiret på Anfield denne sesongen.

DEL

LørdagskupongenDet er ingen som har klart å slå Jürgen Klopps menn hjemme på Anfield denne sesongen, og vi vet hvordan rødtrøyene angriper motstanderne når de spiller foran sine egne fans. Samtidig vet vi at de offensive spillerne til Liverpool er i kjempeform, og vi tror West Ham-forsvaret får problemer med å stoppe dem. Liverpool er en av bankerne på lørdagskupongen. 

Av sikre er det lett å velge Norwich og Derby fra Mesterskapsserien. Vi stoler også på Brentford og M'boro på bortebane, i tillegg til at vi kjører en ren U mellom Preston og Ipswich.

Sjekk fakta og tabeller fra engelsk fotball

Nederst i saken finner du spillforslag som kan leveres direkte på nett eller mobil. Innleveringsfristen er lørdag klokken 1555.

Lørdagens singeltips: Stoke er Premier Leagues dårligste bortelag

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

1. Watford – Everton (HU) B

Vi blir servert en nøtt allerede i kamp 1 lørdag, for Watford har stort potensial, noe de viste i starten av sesongen. Siden har det gått mye mer trått, men her møter de jo et annet lag som har en sesong i motvind. Men de har vunnet de to siste. B i utgang, vidåpent.

2. Liverpool – West Ham H

Jeg har ikke for vane å stole altfor hardt på Liverpool, men nå har de altså 12-5-1 på de 18 siste i ligaen! Oppsiktsvekkende få tap av et Klopp-lag som selvsagt satser friskt fremover. Nå har de også fått en god pause, spilte ikke FA-cup sist helg, og skal knuse West Ham her.

3. Bournemouth – Newcastle (H) U

Bournemouth vant ire og spilte tre uavgjorte, og plutselig så livet lyst ut på sørkysten. Men det er så jevnt fra midten og ned at med tap sist er de plutselig ikke så langt fra streken likevel. Newcastle har bare tapt en av de syv siste, men fire av dem har endt U.

Sjekk lørdagens singeltips:

Stoke er Premier Leagues dårligste bortelag 

4. Burnley – Southampton U (B)

Ble det for mye suksess for Burnley for jul? De siste månedene har i hvert fall pilen pekt rett ned, nå har de ikke vunnet på ti kamper! Southampton fikk en opptur i cupen sist helg, men sliter tungt i ligaen. Tror likevel mest på dem, de har mye uforløst.

5. West Bromwich – Huddersfield H (U)

Wesy Brom ligger sist, og ansettelsen av Alan Pardew virker mer og mer merkelig ettersom en nye treneren går fra tap til tap. Huddersfield vant i forrige runde etter fem strake tap, men tapte igjen i cupen sist helg. Helt avgjørende for West Brom å vinne her.

6. Brighton – Swansea (U) B

Brighton spiller mye uavgjort, men taper sjelden hjemme (4-6-3). De har fem poeng på de tre siste, og har en slu rev i Glenn Murray på topp. 34-åringen står med 8 mål i ligaen denne sesongen. Swansea er i knallform, de har kommet seg over streken, og er min favoritt.

7. Norwich – Bolton H

Så er vi nede i Championship, hvor verken Norwich eller Bolton er i sin beste form. Hjemmelaget har spilt uavgjort i tre kamper på rad, mens Bolton bare har vunnet to av de siste syv. Gjestene er Championships desidert dårligste bortelag, så vi går for en H.

8. Reading–Derby County B

Vi har sett det før. Derby kjemper i toppen hele sesongen, men sprekker på slutten. Har bare vunnet én av de siste seks, men står også bare står med ett tap. Redningen for «Bukkene» er at Reading ikke ligner noe som helst. Vertene har fire strake hjemmetap.

9. Sheffield Wednesday–Aston Villa U (B)

Skuffende kamp fra Villa i midtuken, da de bare klarte 1–1 hjemme mot Preston. Sheffield Wednesday har spilt uavgjort i fire av de seks siste, så det lukter litt U her. Men «Uglene» har en fryktelig hjemmestatistikk, med bare én seier på de åtte siste hjemmekampene.

10. Preston–Ipswich U

Nok en kamp som stinker poengdeling. Ipswich står med tre uavgjort på de seks siste. Preston har fem uavgjort på de siste syv. Om ikke det var nok så har også tre av de siste seks oppgjørene innbyrdes endt med ... Jepp, uavgjort.

11. Leeds–Brentford B

Trenersparkingen har gitt liten uttelling for Leeds, og rekken uten seier teller nå ni kamper. Brentford rullet over Birmingham i midtuken, og ga seg ikke før det sto 5–0 på tavlen. Har en brukbar bortestatistikk, så vi går for en frekk B.

12. Sunderland–Middlesbrough B

Elendigheten fortsetter Sunderland. Tapte nok en gang i midtuken, deres syvende tap på de siste ti kampene. Etter ti år med Premier League-fotball, er Sunderland på vei ned til League One. Denne kampen skal selv ustabile Boro klare å vinne.