SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Lyon satser alt på Europa

Lyon's Nabil Fekir, center, celebrates with his teammates after he scored a goal against Dijon during their French League One soccer match in Decines, near Lyon, central France, Saturday, Sept. 23, 2017. (AP Photo/Laurent Cipriani)

Lyon's Nabil Fekir, center, celebrates with his teammates after he scored a goal against Dijon during their French League One soccer match in Decines, near Lyon, central France, Saturday, Sept. 23, 2017. (AP Photo/Laurent Cipriani) Foto:

Av

Lyon har gått på trynet i Ligue 1. Nå satser de alt på Europaligaen.

DEL

OddstipsTottenham ledet lenge mot Juventus, men to kjappe scoringer av italienerne i midten av annen omgang ødela oddsanbefalingen fra Spillsenteret.

Torsdagens oddsprogram domineres av kamper fra 16-delsfinalene i Europaligaen, i tillegg er det svensk SHL i ishockey på menyen. Og natt til fredag spilles det en rekke kamper i NHL.

Klikk her for å levere lørdagens Lotto-kupong

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

CSKA Moskva - Lyon B

Europaligaen,  åttendelsfinaler. Kamp 1 av 2. CSKA Moskva har fått en god start etter vinterpausen.

Først slo de ut Røde Stjerne i 16-delsfinalen i Europaligaen etter å ha vunnet 1-0 sammenlagt, og i helgen spilte de den første seriekampen sin etter vinterpausen. Det endte med 1-0-seier mot Ural. Dermed er de ett poeng bak Krasnodar som innehar annenplassen i den russiske toppserien.

Nå venter en tøff kamp mot Lyon, som går for suksess i Europaligaen siden laget har skuffet stort i Ligue 1 i februar og starten av mars. I helgen spilte de 1-1 borte mot Montpellier. Det var lagets sjette kamp på rad uten seier i den hjemlige ligaen.

Den viktige angriperen Nabil Fekir spilte ikke mot Montpellier på grunn av en skade, og det er usikkert om han spiller torsdagens kamp i den russiske hovedstaden. Jeg tror de vil gjøre det som trengs for å få ham på banen.

Selv om februar har vært en elendig måned for Lyon i Ligue 1, så har de vært gode i Europaligaen. De slo ut spanske Villarreal i 16-delsfinalen etter å ha vunnet 4-1 sammenlagt. Den franske storklubben tok en sterk 1-0-seier på El Madrigal.

Lyon møter et russisk lag som ikke akkurat sprudler offensivt. De har kun scoret tre mål i de fem siste kampene, og de skal møte et fransk lag som kun har sluppet inn fem mål på sine åtte kamper i Europaligaen denne sesongen.

Med et snitt på bare 0,62 baklengsmål i Europa denne sesongen, så skal russerne få en vanskelig jobb med å score på dem, selv om de spiller i Moskva.

Akeksandr Golovin er tilbake hos CSKA etter å ha vært suspendert. Russerne må imidlertid klare seg uten viktige Vasili Berezutski. Også stopperen Victor Vasin er ute, mens Georgy Schennikov er tvilsom.

Også Lyon mangler noen spillere. Høyreback Rafael er skadet, mensspissen Nabil Fekir er usikker. Fernando Marcal er tilbake etter å ha vært suspendert i den forrige Europaliga-kampen.

Jeg tar en sjanse her. Lyon har underprestert i den franske ligaen de siste ukene, men i Europaligaen har de spilt bra. Europaliga-finalen skal spilles i Lyon denne sesongen, og jeg tror Lyon vil gjøre det som står i deres makt for å være et av lagene som spiller den finalen.

2,50 i odds på seier til Lyon i Russland er ok, men ikke mer enn det. Jeg satser 100 kroner, og spillestopp er klokken 1855.

Her er vårt råtips torsdag 8. mars:

CSKA Moskva - Lyon 2,50 - 3,00 - 2,50 B

Total odds: 2,50