SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Lyon snur den negative trenden

Lyon's Nabil Fekir, center, controls the ball as he challenges with Angers' players during their French League One soccer match in Decines, near Lyon, central France, Sunday, Jan. 14, 2018. (AP Photo/Laurent Cipriani)

Lyon's Nabil Fekir, center, controls the ball as he challenges with Angers' players during their French League One soccer match in Decines, near Lyon, central France, Sunday, Jan. 14, 2018. (AP Photo/Laurent Cipriani) Foto:

Av

Lyon slåss om en plass i Mesterligaen neste sesong.

DEL

OddstipsFantastisk lørdag for Spillsenteret. Vi traff på singeltipsene på Watford til 2,00 i odds og Juventus til 2,10 i odds. Vi hadde 250 kroner i innsats på begge tipsene. Dortmund-tipset gikk dessverre ikke inn, men vi fikk likevel et solid overskudd.

Super-søndag på søndagens oddsprogram. To gigantoppgjør i Europa. I England barker Manchester City og Chelsea sammen i Premier League, og i La Liga er det seriefinale mellom Barcelona og Atlético Madrid. I tillegg er det flere andre interessante kamper fra spansk La Liga, i italiensk Serie A og i fransk Ligue 1.

Søndagskupongen: City er sterkest i toppmøte

Klikk her for å levere lørdagens Lotto-kupong

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Montpellier – Lyon B

Fransk, Ligue 1. Montpellier og Lyon ligger på henholdsvis sjette- og femteplass på tabellen, men det er elleve poeng mellom lagene.

Montpellier har større grunn til å være fornøyd med sesongen så langt enn Lyon. Sist sesong havnet de nede på 15.-plass, kun tre poeng over nedrykksstreken, mens denne sesongen kjemper de om en plass i Europa.

Montpellier viser fin form. De har kun tapt én av de siste ni Ligue 1-kampene.

Hjemmeformen er også bra. De har kun tapt én av de siste åtte ligakampene foran egne fans. Det var mot Metz i desember (1-3).

Montpellier har vært sterke defensivt denne sesongen. De har holdt nullen i tolv ligakamper denne sesongen. Bare Marseille (13) og PSG (14) har holdt nullen i flere kamper enn dem.

Lyon ligger på fjerdeplass, samme plassering som de endte på forrige sesong, men de hadde håp om å utfordre Monaco og PSG om ligatittelen denne sesongen. Det ville de muligens også klart hadde det ikke vært for at de solgte stjerneangriperen Alexandre Lacazette i sommer.

Da Montpellier og Lyon møttes i Ligue 1 i november endte oppgjøret i Lyon 0–0. De ble også trukket mot hverandre i Coupe de la Ligue i desember, og den kampen endte med en overbevisende 4-1-seier til Montpellier.

Merkelignok møttes også disse lagene i Coupe de France. Da fikk Lyon revansj. De vant kampen 2–1.

Lyon er ikke i sin beste form. De har fem kamper på rad uten seier i Ligue 1, men de to siste kampene har endt uavgjort. Montpellier har også spilt uavgjort i de to siste kampene.

Sjekk vårt forslag til søndagskupong:

City er sterkest i toppmøte 

Lyon hvilte noen nøkkelspillere i midtuken og endte opp med å bli slått ut av Coupe de France mot Caen. Søndag får de tilbake Fekir og Diaz, og den duoen har scoret til sammen 31 mål. De har vært i fantastisk f.o.m. denne sesongen, og jeg tror de kommer til skape problemer for Montpellier-forsvaret.

Det er flere grunner til at jeg stoler på Lyon:

  • Montpellier har kun vunnet én av de siste åtte kampene mot Lyon i Ligue 1. Den seieren kom tilbake i november 2015.
  • Montpellier har bare vunnet to av de ti siste hjemmekampene mot Lyon, hvorav syv av dem har endt med tap.
  • Det er verdt å notere seg at Lyon har scoret i de siste elleve bortekampene i Ligue 1. De har scoret til sammen 31 mål på de elleve kampene.

Montpellier mangler forsvarsspilleren Jerome Roussillon som er skadet.

Lyon har også noen skader. Den tidligere Manchester United-forsvareren Rafael har pådratt seg en kneskade og spiller ikke søndagens kamp. Díaz og Fekir sto begge over Coupe de France-kampen mot Caen i midtuken, men de er tilbake i søndagens ligakamp.

Lyon kjemper om en plass i Mesterligaen neste sesong, og jeg tror de er sugen på å revansjere seg etter cuptapet i midtuken. Samtidig får de et boost siden lagets to mestscorende spillere er tilbake.

2,35 i odds på borteseier til Lyon er ok. Jeg satser 250 kroner, og spillestopp er klokken 1655.

Her er vårt singeltips søndag 4. mars:

Montpellier – Lyon 2,75 – 2,90 – 2,35 B

Total odds: 2,35