SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Mainz synker mot 2. Bundesliga

Mainz's players react after a missed chance during a German first division Bundesliga soccer match between FSV Mainz 05 and Bayern Munich in Mainz, Germany, Saturday, Feb. 3, 2018.(AP Photo/Michael Probst)

Mainz's players react after a missed chance during a German first division Bundesliga soccer match between FSV Mainz 05 and Bayern Munich in Mainz, Germany, Saturday, Feb. 3, 2018.(AP Photo/Michael Probst) Foto:

Av

Mainz har kun vunnet én av

DEL

OddstipsVi lanserte et singeltips og et dobbelttips torsdag. AC Milan innfridde i singeltipset til fine 2,00 i odds (250 kroner i innsats), men Zenit sviktet oss i dobbelttipset. Det ble likevel et pent overskudd for Spillsenteret torsdag.

Det er blant annet kamper fra 1. Bundesliga, spansk La Liga og fransk Ligue 1 på fredagens oddsprogram. I England tjuvstarter 5. runden i FA-cupen med Leicester – Sheffield United og Chelsea – Hull. Det er også en rekke objekter fra OL.

Lørdagskupongen: Ryker igjen på bortebane?

Søndagskupongen: Ingen ny smell for Spurs

Klikk her for å levere lørdagens Lotto-kupong

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Hertha Berlin – FSV Mainz H

Tysk, 1. Bundesliga. Etter tre uavgjorte kamper på rad, tok Hertha Berlin en imponerende 2-0-seier på bortebane mot Bayer Leverkusen sist helg.

Det er interessant å se at Hertha Berlin har forbedret forsvarsspillet i andre halvdel av sesongen. De har kun sluppet inn tre mål på fem kampene etter vinterpausen.

Samtidig har hovedstadslaget forbedret hjemmeformen. De er før fredagens kamp ubeseiret i tre hjemmekamper på rad. De slo Hannover 96 og har spilt uavgjort mot Hoffenheim og Dortmund. Kampen mot Dortmund var jeg selv til stede og så på Olympiastadion. Da spilte de en bra første omgang, men i annen omgang dominerte Dortmund totalt.

Hertha er kun fire poeng bak en plass i Europa, og det vil motivere dem før helgens hjemmekamp mot formsvake Mainz.

Mainz tapte 2–4 mot Hoffenheim sist helg. Det var lagets tredje tap på rad. Gjestene har kun vunnet én av de siste ti kampene, og nå ligger laget på nedrykkskvalik.

Det er først og fremst defensivt de har problemer. Mainz har sluppet inn to mål i samtlige av de ti siste kampene.

Sjekk vårt forslag til lørdagskupong:

Hertha var kviknet til 

En annen grunn til at de er på vei mot 2. Bundesliga er den elendige borteformen. De har ennå ikke vunnet på bortebane denne sesongen. Fasiten viser at de står med fire poengdelinger og syv tap på bortebane så langt.

Mainz har 20 poeng etter 22 serierunder, og før fredagens kamp på Olympiastadion har de tre poeng opp til Werder Bremen som ligger på trygg plass. Jeg tviler på at de klarer å gjøre noe med tabellplasseringen etter fredagens kamp.

Hertha-spissen Davie Selke har slitt med en kraftig forkjølelse, men det er mulig at han likevel blir klar til kveldens kamp.

Mainz må klare seg uten den franske forsvarsspilleren Abdou Diallo, som fikk sitt femte gule kort forrige helg og er suspendert i denne kampen.

Jeg tror et Hertha-lag som viser fin form klarer å ta tre poeng mot Mainz hjemme. 1,90 i odds er ok, og jeg klinker til med 250 kroner i innsats. Spillestopp er klokken 2025.

Her er vårt singeltips fredag 16. februar:

Hertha Berlin–FSV Mainz 05 1,90–3,15–3,35 H

Total odds: 1,90