SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Milan utnytter Arsenal-krisen

Manchester City's Sergio Aguero celebrates with Fernandinho, right, after scoring his side's third goal during the English Premier League soccer match between Manchester City and Newcastle United at the Etihad Stadium in Manchester, England, Saturday, Jan. 20, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)

Manchester City's Sergio Aguero celebrates with Fernandinho, right, after scoring his side's third goal during the English Premier League soccer match between Manchester City and Newcastle United at the Etihad Stadium in Manchester, England, Saturday, Jan. 20, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) Foto:

Av

Arsenal har tapt fire kamper på rad. Nå møter de et formsterkt AC Milan-lag.

DEL

MidtukekupongenMerlig midtukekupong denne uken med to åttendedelsfinaler fra Mesterligaen, én kamp fra den engelske Mesterskapserien, én kamp fra skotsk Premiership og åtte kamper fra Europaligaen.

Høydepunktet på kupongen er utvilsomt storkampen på Wembley mellom Tottenham og Juventus. Tottenham-angriperen Harry Kane er den første spilleren som har scoret ni mål på hans første ni kamper i Mesterligaen. Onsdag kan han sende Juventus ut av Mesterligaen. Spurs spilte 2–2 i Torino, og de klarer seg med 0–0 eller 1–1 for å gå videre i turneringen.

Bonuspotten øker fortsatt. Nå er den oppe i 2,2 millioner kroner. Pausepotten har passert 170 000 kroner.

Nederst i saken finner du spillforslag som kan leveres direkte på nett eller mobil. Innleveringsfristen er onsdag klokken 2040

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

1. Tottenham–Juventus H (UB)

Tottenham lå under 0–2 i Torino, men kjempet seg tilbake og spilte 2–2. Dermed er de videre med 0–0 eller 1–1 hjemme på Wembley. Juve har kun vunnet én gang på bortebane i Europa denne sesongen. Spurs er ubeseiret i syv hjemmekamper mot italienske lag.

2. Manchester City–Basel H

City seiler opp som den store favoritten til å vinne Mesterligaen denne sesongen. De har vært helt overlegen i Premier League, og de banket Basel 4–0 i den første kampen i Sveits. Engelskmennene er ubeseiret i de siste 13 hjemmekampene i Mesterligaen. Solid H!

3. Leeds United–Wolverhampton B (U)

Leeds må helst vinne mot Wolves om de skal henge med i kampen om en playoffplass. Forspranget til Wolves har krympet etter tre kamper på rad uten seier, og laget ligger nå kun seks poeng foran Cardiff. De må skjerpe seg om de ikke skal bli innhentet.

4. Kilmarnock–St. Johnstone H (U)

Kilmarnock er inne blant de seks beste lagene, selv om de har spilt færre kamper enn alle de andre lagene. De er ubeseiret i de fem siste kampene i ligaen, og de har vunnet fem av de seks siste hjemmekampene. Celtic er blant lagene som har tapt på Rugby Park.

5. Milan–Arsenal H (U)

Det er krise i Arsenal. Wengers menn tapte i helgen 1–2 mot Brighton i Premier League. Dermed har de tapt de fire siste kampene. Milan viser bedre form. De har vunnet de fem siste kampene sine, og de har holdt nullen i alle fem kampene. Milan tar første stikk!

6. Borussia Dortmund–FC Salzburg H

Disse lagene har aldri møttes i Europa, men Dortmund har en god statistikk mot østerrikske lag. De har vunnet alle fire kampene sine mot lag nabolandet. Salzburg er ubeseiret i ni bortekamper i Europa, men de har aldri vunnet når de har krysset grensen til Tyskland.

7. CSKA Moskva–Lyon B (U)

Europaliga-finalen skal spilles i Lyon, og det gjør nok at Lyon er ekstra motivert for å gjøre det bra i Europaligaen. Formen er ikke all verden. De er uten seier i de tre siste kampene. Moskva har holdt nullen i de tre siste kampene. Uavgjort er et greit resultat for Lyon.

8. Atlético Madrid–Lokomotiv Moskva H

Atletico tapte seriefinalen mot Barcelona 0–1 på Camp Nou, men hjemme i Madrid har de vært sterke. Spanjolene har vunnet de fem siste hjemmekampene. Lokomotiv Moskva liker seg ikke i Spania. De har tapt fem av seks kamper der. Atletico skal vinne enkelt.

9. Marseille–Athletic Bilbao H

Marseille er ubeseiret hjemme i Europa denne sesongen, men formen er ikke på topp. De er uten seier i de fire siste kampene, men alle tapene er kommet på bortebane. Athletic har kun vunnet én av de siste fem kampene. Seieren kom mot bunnlaget Malaga.

10. RB Leipzig–Zenit St. Petersburg H (U)

Leipzig har ikke vunnet på de fire siste kampene, og de har bare vunnet én av de fire siste hjemmekampene i Europa. Zenit er en tøff motstander. Russerne har bare tapt én av de siste seks kampene i Tyskland, og de har kun tapt én av de ni siste kampene i Europa.

11. Sporting CP Lisboa–Viktoria Plzen H

Sporting tapte 1–2 mot Porto fredag, og tapet gjorde håpet om ligatittelen forsvant. Nå er det Europaligaen som gjelder for dem. Portugiserne har kun vunnet én av de siste syv hjemmekampene i Europacup, men de skal holde et høyere nivå enn det tsjekkiske laget.

12. Lazio–Dynamo Kiev H

Lazio har en imponerende hjemmestatistikk mot ukrainske lag. De har vunnet alle fem dystene i Roma. Dynamo Kiev trives ikke i Italia. De har bare vunnet to av de siste 22 kampene i støvelskolandet. Kiev-laget slet seg videre til åttendedelsfinalen på bortemål.