SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Napoli jakter ligatittelen

Football Soccer - Napoli v Torino - Italian Serie A - San Paolo stadium, Naples, Italy 06/01/16  Napoli's Marek Hamsik celebrates after scoring against Torino.   REUTERS/Ciro De Luca

Football Soccer - Napoli v Torino - Italian Serie A - San Paolo stadium, Naples, Italy 06/01/16 Napoli's Marek Hamsik celebrates after scoring against Torino. REUTERS/Ciro De Luca Foto:

Norsk Tipping er usikker på Napoli.

DEL

OddstipsDet skjer ting også denne søndagen. Tyrkisk, tysk, spansk, italiensk og fransk eliteserie er bare noe av det som står på menyen. Vi landet på tidligkampen i Serie A. Et spennende oppgjør som vi tror kan vi god tilbakebetaling.

Søndagskupongen: Klarer Spurs å beholde ham?

Klikk her for å levere Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Atalanta - Napoli B

Det gikk ikke så bra i Champions League for Napoli, men hjemme i Italia har blåtrøyene vært ustoppelige. De har bare tapt én kamp denne sesongen, og leder ligaen halvveis.

Det gikk 14 kamper av sesongen før det første tapet omsider kom hjemme mot Juventus 1. desember. Et 0-0 resultat hjemme mot Fiorentina fulgte på, og i siste gruppespillkamp i Champions League ble det 1-2-tap mot Feyenoord. Men laget fra pizzabyen satte en effektiv stopper for det som lignet en liten formdupp med å vinne de fire neste kampene.

Napoli er et gjennomført solid lag. Bare Juventus (49) og Lazio (48) har scoret flere enn Napolis 44. Blåtrøyene har bare sluppet inn 13 mål, som er best i ligaen, og har holdt nullen i ti av 20 kamper.

Her er vårt forslag til søndagskupong:

Klarer Spurs å beholde ham? 

Det er 4-3-3 hovedtrener Maurizio Sarri sverger til. Helt der fremme er det Dries Mertens, José Callejon og Lorenzo Insigne som styrer showet. Ingen av dem er storscorere av rang, men de fordeler scoringene broderlig og har til sammen bidratt med 21 mål i ligaen. Han som antakelig skulle vært storscoreren, Arek Milik, pådro seg en lei kneskade i september og har ikke spilt siden. Men han er tilbake i trening nå, og kan kanskje få en plass på benken mot Atalanta.

Napoli har en nesten perfekt bortestatistikk å vise til. De har slått både Lazio (4-1), Roma (1-0) og Torino (3-1) borte, og de har 9-1-0 så langt på fremmed gress.

Men Atalanta har alltid vært en liten plage. Blåstripene sendte Napoli ut av cupen tidligere denne sesongen, og var én av bare to lag som klarte å vinne på San Paolo forrige sesong. På innbyrdes oppgjør vinner Napoli knepent. Siden det første møtet i 1993 har Napoli vunnet 13 kamper, Atalanta har vunnet 12, mens 12 kamper har endt uavgjort.

Atalanta ligger per nå og vaker midt på tabellen. De er fryktelig ustabile i prestasjonene, og vinner omtrent like ofte som de taper. Hjemme på Stadio Atleti Azzurri d'Italia har de vunnet fem av ti kamper denne sesongen, men de har bare maktet å vinne én av de siste fire. I forrige hjemmekamp ble det 1-2-tap mot svake Cagliari.

Napoli har ingen god statistikk borte mot Atalanta. De har bare vunnet tre av 17 oppgjør på Stadio Atleti Azzurri d'Italia, men jeg gambler likevel på en borteseier. Jeg har undervurdert Napoli tidligere denne sesongen, men denne gangen legger jeg tall og statistikk til side og stoler på magefølelsen. For Napoli ser så sterke ut, og de er i tillegg i strålende form.

Det er en grunn til at Norsk Tipping setter oddsen på Napoli-seier såpass høyt som de gjør. 1,92 i odds på seier til en ligaleder er sjeldent kost når det ikke er et topplag som står på motsatt halvdel.  Faren for uavgjort er til stede, men jeg stoler på magefølelsen og satser 250 kroner på borteseier. Spillstopp er 12.25.

Vårt tips:

Atalanta - Napoli 3,30 - 3,20 - 1,92 B