SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Nedturen fortsetter for Chelsea på Wembley

Chelsea's team manager Antonio Conte gives directions to his players during the English Premier League soccer match between Chelsea and Arsenal at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, Sept. 17, 2017. (AP Photo/Frank Augstein)

Chelsea's team manager Antonio Conte gives directions to his players during the English Premier League soccer match between Chelsea and Arsenal at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, Sept. 17, 2017. (AP Photo/Frank Augstein) Foto:

Neppe. Vi tror ikke på Conte i FA-cupfinalen heller.

DEL

Lørdagsbongen Antonio Conte drømte før sesongen om å bygge videre på suksessen fra i fjor. Han fikk ikke kjøpe nok, det vil si alt han pekte på, og surnet fullstendig. Sesongen totalt sett har vært en fiasko, jeg tror de taper cupfinalen også, og til høsten er ikke Conte å se i England. Jeg setter en B for Manchester United i lørdagens FA-cupfinale!

Resten av lørdagsbongen er norsk 2.- og 3. divisjon, der selvsagt ikke alt har «satt seg». Men det er i hvert fall trygt å banke Follo!

Under spillboksen finner du analyser av samtlige tolv kamper på midtukekupongen. Innleveringsfristen er lørdag klokken 1555.

Lørdagens singeltips: Derfor vinner United

Klikk her for å levere lørdagens Lotto-kupong

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

zbzcfdbczgfb dz 

1. Chelsea - Manchester United  B

FA-cupfinale, og et møte mellom to merkelige kolosser i internasjonal fotball. Og da tenker jeg på managerne. For hva er det egentlig Conte har drevet med i Chelsea i år? Og hva var det Mourinho drev med da han var der sist?! Uansett: Tror mest på United her!

2. Asker - Raufoss  B

Rett ned i norsk 2. divisjon, der Asker ligger på 2.-plass i avdeling 1, tross tap sist. Men tapet gjør at Raufoss nå har seks poengs luke i toppen. Gjestene her har vært det klart beste laget i avdelingen langt – helt suverene – så jeg setter en rein B her.

3. Grorud - Nybergsund-Trysil  H(UB)

Grorud har hatt en nedadgående kurve. Det vil si; de har gått fra tre seire til to tap. Men ett av dem var mot Raufoss. Nybergsund er omvendt, de hadde en svak start, men har vunnet de to siste. Det gjør denne helt åpen, så jeg fyrer av den hele her.

4. Moss - Fram Larvik  H(B)

Moss tapte sine to første, men har vunnet de tre neste. Jeg er gammel nok til å synes at det er gøy at seriemesteren fra 1987 er tilbake i nærheten av norsk toppfotball. Fram reiste seg etter to tap og vant sist, og ingen av disse har spilt uavgjort ennå.

5. Arendal - Egersund  H

Så er vi i avdeling 2, der Arendal har hatt tre uavgjorte, en seier og et tap. Vanskelig å tolke, altså, men under pari for et lag som kom ned fra 1. divisjon. Men Egersund er under streken, og denne skal Arendal ta.

6. Fløy - KFUM Oslo  B

Flekkerøy, altså Fløy, fikk sin første seier sist. Men her får kristiansanderne beinhard motstand, det er serielederen som kommer til Sørlandet. KFUM har gått fra tre strake seire til to uavgjorte, men jeg tror de er et bedre lag enn Fløy.

7. Nardo - Stjørdals-Blink  H(U)

Selv om det er tidlig i sesongen, er dette en definerende kamp for to lag som ligger rundt nedrykksstreken. Nardo er bra hjemme, fire poeng på to kamper. Gjestene er best på veien, fire på to kamper der. Vanskelig, men hjemmebane betyr noe.

8. Brattvåg - Bryne  H

Brattvåg slo Molde ut av cupen, og tapte bare 0-1 for RBK i runden etter. I serien er de middels, men har spilt tre borte og bare én hjemme så langt. Bryne er ett poeng bak, men har en kamp mer spilt. Jeg kjører en H.

9. Follo - Ready  H

3. divisjon avdeling 1, der Follo topper. Fire av fem er vunnet, i andre serierunde røk de på en uavgjort. Også Ready har røket på en uavgjort, det er bare det at de har tapt resten! Kupongens sikreste H.

10. Kvik Halden - Kråkerøy  H(U)

To poeng mellom disse to lagene i avdeling 2, i hjemmelagets favør. Altså må H-en på. Men Kråkerøy har scoret to eller tre i alle sine fire siste kamper. De slipper også inn en del, men her kan en godt gardere.

11. Førde - Tertnes  U(B)

I avdeling 4, på Vestlandet, har ikke Førdes sesongstart vært noe særlig å skryte av. To usle poeng på fem kamper plasserer Ruben Holsæter & Co nest sist. Tertnes er langt foran, men har tatt ni av sine ti poeng hjemme. Så denne er ikke så opplagt som den ser ut!

12. Byåsen - Steinkjer  (U)B

I avdeling 5 har Byåsen fått sving på sakene, og vunnet de tre siste. Det har tatt dem opp på 3.-plass. Øverst troner dagens gjester, Steinkjær har 4-0-1 på sine fem kamper. Har scoret ti mål mer enn vertene, så dette er en B i utgang.