SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Neymar & Co kan slå Real!

PSG's Neymar controls a ball during the Champions League Group B soccer match between FC Bayern Munich and Paris Saint-Germain, at Allianz Arena stadium in Munich, Germany, Tuesday, Dec. 5, 2017. (AP Photo/Matthias Schrader)

PSG's Neymar controls a ball during the Champions League Group B soccer match between FC Bayern Munich and Paris Saint-Germain, at Allianz Arena stadium in Munich, Germany, Tuesday, Dec. 5, 2017. (AP Photo/Matthias Schrader) Foto:

Av

Real Madrid har hatt en tung sesong, og onsdag kan den bli enda tyngre.

DEL

OddstipsSpillsenteret bommet på begge oddsforslagene våre tirsdag. Verken Tottenham eller Derby innfridde.

Onsdagens langoddsprogram er stappfullt av spillobjekter fra OL, men høydepunktene denne onsdagen er nok likevel de to kvartfinalene i Mesterligaen. Real Madrid møter Paris Saint-Germain på Santiago Bernabeu og Liverpool reiser til Portugal for å møte Porto.

Klikk her for å levere lørdagens Lotto-kupong

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Real Madrid - Paris Saint-Germain B

Mesterligaen, åttendedelsfinale. Kamp 1 av 2. Real Madrid vant Mesterligaen for andre sesongen på rad i fjor, men denne sesongen har Los Galacticos vist store svakheter.

Mesterligaen ser faktisk ut til å være den eneste muligheten for Real å skaffe seg en pokal denne sesongen, etter at de ble slått ut av Copa del Rey av Leganes i januar.

Real ligger håpløst langt bak i La Liga. Stjernegalleriet til Zinedine Zidane er nede på en skuffende fjerdeplass, 17 poeng bak serieleder Barcelona. Jeg kan ikke huske sist gang Real var så dårlige gjennom en sesong.

De har vist noen glimt av gammel storhet som da de knuste Deportivo 7-1 i januar og da de slo Real Sociedad 5-2 i helgen.

De har kun vunnet fire av de siste åtte hjemmekampene i La Liga.

Det er ikke bare i den hjemlige serien de har strevet denne sesongen. Real havnet på annenplass i gruppespillet bak Tottenham, og det viser med all tydelighet at det spanske hovedstadslaget ikke helt er seg selv.

Sjekk midtukekupongen her:

Liverpool trenger ikke å vinne 

Den spanske storklubben har imidlertid en imponerende statistikk på hjemmebane i Europa, hvor de er ubeseiret i 17 hjemmekamper på rad. Jeg tror PSG kan ødelegge den statistikken onsdag.

PSG har i flere sesonger nå brukt enorme summer på å forsterke laget, men de tok det til et nytt nivå i sommer da de satte ny overgangsrekord for å sikre seg Neymar fra Barcelona og samtidig hentet de Mbappe fra Monaco.

Monstersigneringene har lønnet seg så langt. De står med seks seire på rad i Ligue 1, og har skaffet seg en ledelse på tolv poeng.

De vant også fem av sine seks kamper i gruppespillet, og scoret hele 20 mål på de seks kampene.

På bortebane har de vært solide. De har tre tap, to uavgjorte og 16 seire. Med tanke på at Real har tapt tre av sine siste seks hjemmekamper, så tror jeg PSG har en god mulighet til å vinne i Madrid onsdag.

Real mangler Jesus Vallejo og midtbanespilleren Dani Ceballos.

PSG på sin side må klare seg uten venstreback Layvin Kurzawa, midtbanemann Thiago Motta og spissen Edinson Cavani. Alle er skadet. Franskmennene håper å få tilbake Thiago Silva og Julian Draxler til kampen i den spanske hovedstaden.

Statistikken mellom disse klubbene viser to seire til hver og to uavgjortekamper mellom dem. Real har spilt seg frem til semifinalen i Mesterligaen de siste syv sesongene. Det tror jeg ikke kommer til å skje denne sesongen.

PSG, som ikke har kommet lenger enn til kvartfinalen de siste fem sesongene, er en outsider til å vinne hele turneringen.

PSG-seier belønnes med 2,70 i odds, og jeg satser 100 kroner. Spillestopp er klokken 2040.

Her er vårt singeltips onsdag 14. februar:

Real Madrid - Paris Saint-Germain 2,25 - 3,35 - 2,70 B

Total odds: 2,70