SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Ny trener-effekten fortsetter for Forest

Nottingham Forest's Eric Lichaj celebrates scoring his side's first goal of the game during the English FA Cup, Third Round soccer match between Nottingham Forest and Arsenal at the City Ground, Nottingham, England, Sunday, Jan. 7, 2018. (Mike Egerton/PA via AP)

Nottingham Forest's Eric Lichaj celebrates scoring his side's first goal of the game during the English FA Cup, Third Round soccer match between Nottingham Forest and Arsenal at the City Ground, Nottingham, England, Sunday, Jan. 7, 2018. (Mike Egerton/PA via AP) Foto:

Av

Nottingham Forest var en storklubb på slutten av 1970-tallet. Nå viser de tendensen igjen.

DEL

OddstipsLørdagens oddsprogram byr blant annet på drøssevis med kamper fra den engelske FA-cupen, i tillegg er det kamper fra Mesterskapserrien, League One og League Two. Det er også full rulle i tysk 1. Bundesliga, i spansk La Liga og i den franske toppserien.

Lørdagskupongen: Liverpool slår tilbake

Søndagskupongen: Kan cupbomben smelle i Cardiff?

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Hull City - Nottingham Forest

Engelsk, FA-cup. Nottingham Forest regnes som den tredje eldste fotballklubben i verden. De hadde sin storhetstid på slutten av 1970-tallet.

Etter nedrykket fra Premier League i 1993 har laget rotet rundt i det engelske divisjonssystemet. De har til og med vært helt nede på tredje nivå i England.

Laget ligger nede på en skuffende 14.-plass i Mesterskapserien, og klubben ga manager Mark Warburton sparken i slutten av desember. I januar erstattet Skogvokterne ham med den tidligere Middlesbrough-manageren Aitor Karanka. Ny manager-effekten har umiddelbart gitt suksess på City Ground.

I Karankas første kamp som Forest-manager slo de ut Premier League-laget Arsenal fra FA-cupen. De banket Arsene Wengers menn hele 4-2.

Nottingham brukte veldig mye krefter i den kampen, og de fikk en reaksjon i den påfølgende seriekampen mot Aston Villa. Da tapte laget fra Robin Hood-byen 0-1. Sist helg overrasket Skogvokterne igjen, da de vant 2-0 på bortebane mot serieleder Wolverhampton. Det virker som den nye manageren har fått skikk på Forest.

Sjekk lørdagskupongen her:

Liverpool slår tilbake 

Nå har den gamle storheten en god mulighet til å ta seg seg videre i FA-cupen lørdag. Hull City er i elendig form. De har kun vunnet én av de siste 15 kampene.

De har et lag med mange talentfulle, unge spillere, men ingen er mer spennende enn Kieran Dowell som er på lån fra Everton. Han har virkelig vist seg frem de siste ukene, og han dominerte i kampene mot Arsenal og Wolves. Dowell har scoret ti mål for Forest så langt dene sesongen.

Hull er virkelig ille ute i Mesterskapserien. De står med ett bein i nedrykksgjørmen. Laget ligger på 21.-plass, men det er kun målforskjellen som gjør at de er på rett side av nedrykksstreken etter 28 serierunder.

Jeg tviler på at de vil prioritere denne kampen. Tirsdagens ligakamp mot Leeds er mye viktigere for dem, tror jeg.

Det vil antakeligvis gjøre at Nigel Adkins vil gjøre flere endringer på laget. Han begynner å føle presset nå. Hull har kun vunnet én av åtte kamper etter at han overtok som Hull-boss.

De får det ikke lett mot et Nottingham-lag som vil tette igjen bakover. Karanka var kjent for sin gode defensive organisering som Boro-sjef, og han vil helt sikkert sørge for at Forest blir bedre bakover.

Jeg tror Forest er litt på gang nå, og de møter et Hull-lag som er ute å kjører. De har kun vunnet én av de åtte siste kampene på KCOM.

2,65 i odds på borteseier er ok, og jeg smeller til med 100 kroner i innsats. Spillestopp er klokken 1555.

Her er vårt singeltips lørdag 27. januar:

Hull City - Nottingham Forest 2,25 - 3,20 - 2,65 B

Total odds: 2,65