SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Old trafford er et mareritt for Chelsea

Chelsea's team manager Antonio Conte gives directions to his players during the English Premier League soccer match between Chelsea and Arsenal at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, Sept. 17, 2017. (AP Photo/Frank Augstein)

Chelsea's team manager Antonio Conte gives directions to his players during the English Premier League soccer match between Chelsea and Arsenal at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, Sept. 17, 2017. (AP Photo/Frank Augstein) Foto:

Chelsea har tapt seks av de siste syv borte mot Manchester United.

DEL

SøndagskupongenSuper-søndag på søndagens oddsprogram. To gigantoppgjør i England. Manchester City møter Arsenal i finalen i ligacupen, mens Manchester United barker sammen med Chelsea på Old Trafford i Premier League.

Nederst i saken finner du spillforslag som kan leveres direkte på nett eller mobil. Innleveringsfristen er lørdag klokken 1555.

Søndagens singeltips: Leverkusen jakter en Mesterligaplass

Søndagens råtips: Kan Atletico utfordre Barca?

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

1. Manchester City - Arsenal H

Manchester City gikk på en merkelig smell mot Wigan i FA-cupen, og kan dermed ikke vinne en «kvadruppel». Det tror jeg bare skjerper de. Arsenal fikk en «boost» med nye spillere og re-signering av Özil, men her tror jeg de taper.

2. Manchester United - Chelsea H(U)

Manchester United har et fantastisk offensivt arsenal, men leverer gørrkjedelige kamper uke etter uke. Sliter i tillegg mot de beste lagene. Men Chelsea har en marerittstatistikk på Old Trafford, hvor de har tapt seks av de siste syv.

3. Athletic Bilbao - Malaga H

Bilbao har to tap og fire uavgjorte på sine seks siste. Det har tatt dem fra øvre til nedre halvdel i spansk La Liga, uten at de er i noen overhengende nedrykksfare. Men det er i aller høyeste grad Malaga. De ser ut til å ha «gitt seg», helt sist uten seier på ti kamper.

4. Valencia - Real Sociedad H

Valencia har en god, om enn litt merkelig sesong. De kan tape et par kamper på rad, men gjennomgående er de meget sterke. Og nå har de vunnet de to siste. Sociedad er i klar bedring igjen etter en lang rekke tap, men borte har de ikke vunnet siden august!

5. Sevilla - Atletico Madrid B(H)

Sevilla leverte en god kamp i Mesterligaen mot Manchester United, men sløste med sjansene og klarte bare 0-0. Ikke så rart egentlig, for de sliter enormt foran mål og har bare scoret 31 mål på 24 kamper. Sjansesløseri straffer seg mot så gode lag som Atletico.

6. Roma - Milan H(U)

Milan har våknet, men da har også Roma. Begge lag viser strålende form i ligaen, men gjestene liker seg ikke i den italienske hovedstaden. Der har ikke Milan vunnet siden 2011! Den gang ble Zlatan matchvinner for «Rossoneri».

7. Juventus - Atalanta H

Juventus har siktet seg inn mot gullet, nå har de 11-1-0 på de 12 siste i Italia. Atalanta er i god form, det er et bra lag, men her kommer de nesten garantert til å tape. jeg bruker i hvert fall ikke garderinger her!

8. Sampdoria - Udinese H(U)

Sampdoria er inne på 6.-plass, som gir e-cup, men bare såvidt. De tapte sist, men det var for et meget formsterkt Milan. Her kommer derimot et lag ganske så ute av form på besøk. Udinese har 1-3-3 på de syv siste.

9. Bayer Leverkusen - Schalke 04 H(UB)

Både Leverkusen og Schalke kjemper om en plass i Mesterligaen, men ingen av dem er i toppform. Leverkusen har 3-2-2 på de siste syv, mens Schalke har 2-2-3. Selv om de kjemper om en 2.-plass, er Leverkusen bare det niende beste hjemmelaget i Bundesliga.

10. RB Leipzig - Köln H

Etter en svak desember måned har Leipzig løftet seg litt. Har vunnet to av de siste tre, og har heng på plassene som gir spill i Mesterligaen. Köln ligger helt siste. Tente et håp om å overleve i starten av januar, da de vant tre på rad, men det var bare et blaff.

11. Lyon - Saint-Etienne H(B)

Et deilig derby fra Frankrike. Lyon så lenge ut til å kunne gi PSG kamp om seriegullet, men tre strake tap og uavgjort mot bunnlaget Lille har sendt dem ut av kampen om spill i Mesterligaen. Saint-Etienne er i strålende form, og kan sjokkere sin argeste rival.

12. Paris Saint-Germain - Marseille H

Toppkamp i den franske toppdivisjonen, men kampen er vel så og si blottet for spenning. Selv om Marseille har hatt en god sesong, skal de ikke ha noe å stille opp med mot PSGs veloljede maskineri, som selv med et B-preget mannskap kan vinne med et par mål.