SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Palace bryter skrekkstatistikken

Crystal Palace's Wilfried Zaha appeals following a foul during their English Premier League soccer match between Chelsea and Crystal Palace at Stamford Bridge stadium in London Saturday, April 1, 2017. (AP Photo/Alastair Grant)

Crystal Palace's Wilfried Zaha appeals following a foul during their English Premier League soccer match between Chelsea and Crystal Palace at Stamford Bridge stadium in London Saturday, April 1, 2017. (AP Photo/Alastair Grant) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Sam Allardyce har overtaket på Southampton.

DEL

OddstipsTirsdag ble en innbringende dag for Spillsenteret. Singeltipset på Reading gikk inn til flotte 2,10 i odds (250 kroner i innsats) og dobbelttipset på Glimt og Aston Villa satt også som et skudd til fine 2,89 i odds (250 kroner  i innsats). Det siste tipset vårt på Scahlke gikk dessverre ikke inn.

Herlig onsdag for oss som elsker å tippe. Langoddsprogrammet bugner av interessante kamper fra blant annet Premier League, tysk Bundesliga og den norske eliteserien.

Midtukekupongen: Hvem kan banke RBK?

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Southampton - Crystal Palace B

Engelsk, Premier League. Southampton faller stadig nærmere nedrykkssonen. Laget fra den engelske sørkysten har 33 poeng etter 28 kamper, og ligger kun syv poeng foran Hull City som ligger under nedrykksstreken.

De står uten seier i de to siste kampene. I forrige serierunde skuffet de med å spille 0-0 i lokaderbyet mot Bournemouth.

Til kampen mot Palace mangler de flere sentrale spillere. Toppscorer Charlie Austin har vært ute med skade en stund, og nå er også erstatteren hans Manolo Gabbiadini utilgjengelig. Som ikke det er nok er også forsvarsspilleren van Dijk, McCarthy og Targett på skadelisten. Siste nytt fra Southampton-leiren er at Sofiane Boufal også er usikker. Skadene vil svekke Southampton.

Sam Allardyce har endelig fått skikk på Crystal Palace. London-klubben har fire seire på de fire siste kampene. I forrige serierunde imponerte the Eagles med å slå serieleder Chelsea 2-1 på Stamford Bridge.

Med tolv poeng på de fire siste kampene har Palace klatret over nedrykksstreken, og før onsdagens kamper ligger de fire poeng foran Hull City som er på nedrykksplass.

Nedrykksfaren er fortsatt ikke over på Selhurst Park. Palace har et beintøft kampprogram. De skal blant annet møte Arsenal, Leicester, Liverpool, Tottenham, Manchester City og Manchester United i de ni siste kampene. Derfor er det utrolig viktig for Palace å ta tre poeng på St. Mary's onsdag.

Også Palace har en del spillere på skadelisten. De må klare seg uten Scott Dann, som pådro seg en kneskade i kampen mot Chelsea. James Tomkins og Patrick van Aanholt er også ute, mens Loic Remy er tilbake på treningsfeltet. Det er likevel usikert om han kommer til å spille onsdag.

Palace har vært bedre borte enn hjemme denne sesongen. Laget fra Sør-London har tatt 18 poeng på bortebane mot 13 poeng hjemme på Selhurts Park.

Men: Palace har aldri vunnet på bortebane mot Southampton i Premier League. På syv bortekamper i Sør-England har de seks tap og én uavgjort.

Ja, det er også verdt å gjøre oppmerksom på at Southampton kun har tapt én av de siste 13 ligakampene mot Palace, og de har vunnet de siste fem møtene med Allardyce sine menn.

Den dystre statistikken mot Southampton tror jeg de har en mulighet til å gjøre noe med denne onsdagen. Det er flere grunner til å tro på en borteseier her:

  • Southampton har kun tatt fire poeng på de fem siste hjemmekampene sine.
  • The Saints har bare scoret 14 ligamål på hjemmebane denne sesongen. Det er kun ett lag som har scoret færre mål enn dem på hjemmebane denne sesongen, Middlesbrough (12).
  • Sam Allardyce har aldri tapt en Premier League-kamp på St. Mary's Stadium. Han har to seire og seks uavgjorte på åtte forsøk.

Palace er i kjempeform, og kan de slå Chelsea på bortebane så tror jeg også at de kan ta tre poeng i Southampton. Jeg satser på borteseier til herlige 4,40 i odds. Innsatsen blir 100 kroner, og spillestopp er klokken 2040.

Her er vårt råtips onsdag 5. april:

Southampton - Crystal Palace 1,68 - 3,40 - 4,40 B

Total odds: 4,40